20 Eylül 2013, Cuma 14:55:37

ALKIŞLAR CORENDON HAVAYOLLARI'NA

Corendon Havayolları, sektördeki diğer şirketlere de örnek teşkil edecek bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı...
  • allah yolunuzu açık,başarılarınızı daim eylesin.
  • corendon'un yaptığı bu harika olay karşısında hala bela okuyan arkadaşlar var, takdir edin, bela okumayın arkadaşlar.
  • Sizleri yürekten kutlarız
  • Türkiye'nin en başarılı ve en iyi organize olmuş charter airline firması. Her konuda tebriği hak ediyorsunuz.
  • Eğitime yapılan her katkı kutsal. Devamının gelmesi dileğiyle, emeği geçenlere tebrikler.

Corendon Havayolları, eğitim, spor, havacılık ve çevre konularında yürüttüğü sosyal sorumluluk çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek Alanya Payallar Beldesindeki Günay Demirel İlk ve Orta Öğretim Okulu’na 20 kişilik bir bilgisayar laboratuvarı kurdu.

Okul binasında yapılan açılış törenine Alanya İlçe Kaymakamı Erhan Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Köseoğlu, Günay Demirel İlk ve Orta Öğretim Okulu’nu yaptıran hayırsever emekli Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Güleç Demirel, Corendon Havayolları’nın Kordinatörü Nihat Demirkan ve İnsan Kaynakları Müdürü Berna Oskay katılırken Corendon Havayolları Bilgi Teknolojileri Kordinatörü Kadir Demirel öğrencilere yeni öğretim yılının ilk bilgisayar eğitimini verdi.

Alanya’da eğitim hayırseverlerin destekleriyle gelişiyor

Açılışta konuşma yapan Alanya Milli Eğitim Müdürü İbrahim Köseoğlu, Alanya’da hayırseverlerin desteğiyle şimdiye kadar toplam 1416 dersliğe sahip 94 okul açıldığını, Corendon Havayolları gibi ilçeye yatırım yapan hayırsever kurumların sağladığı desteklerle de bu okulların eksik altyapı sistemlerinin zaman içerisinde tamamlanıyor olduğunu belirtti.

Alanya Corendon’un gözbebeği

Corendon Havayolları Kordinatörü Nihat Demirkan yaptığı açıklamada Alanya’nın Corendon Turizm Grubu için çok önemli bir destinasyon olduğunu, tur operatörleriyle birlikte ilçeye her yıl ortalama 100.000 turist getirdiklerini açıkladı. Demirkan, bu sebeple 4 Nisan 2012 tarihinde Gazipaşa Havalimanı’na inen ilk havayolu şirketi olarak bir anlamda havaalanını Alanya Turizminin hizmetine açan ilk firma olduklarını kaydetti.

İlçedeki turizm ve havacılık sektörlerinin büyümeye devam edeceğine inandıklarını belirten Demirkan dolayısıyla kalifiye personel ihtiyacının da her geçen gün artacağına dikkat çekerek, umarız bu bilgisayar laboratuvarı sayesinde geleceğin havacılarının ve turizm profesyonellerinin yetiştirilmesine ufak da olsa bir katkı sağlarız dedi.

Günay Demirel İlkokulu

Alanya’nın Payallar beldesinde 2012 yılında öğretime giren Günay Demirel İlk ve Orta Öğretim Okulu, ilçenin ünlü hayırseverlerinden Güleç Demirel’in yaptırdığı ikinci okul. 24 derslikli okulun 204’ü orta öğretim olmak üzere 450 öğrencisi bulunuyor.



ALKIŞLAR CORENDON HAVAYOLLARI'NA

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Ali KÖK ~ 11 yıl önce
allah yolunuzu açık,başarılarınızı daim eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bela okumayın ~ 11 yıl önce
corendon'un yaptığı bu harika olay karşısında hala bela okuyan arkadaşlar var, takdir edin, bela okumayın arkadaşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KKTC ~ 11 yıl önce
Sizleri yürekten kutlarız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Türkiye'nin en başarılı ve en iyi organize olmuş charter airline firması. Her konuda tebriği hak ediyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eğitim şart ~ 11 yıl önce
Eğitime yapılan her katkı kutsal. Devamının gelmesi dileğiyle, emeği geçenlere tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000