10 Ekim 2013, Perşembe 10:20:06

ZİRVEDE ÇELEBİ ELE ALINDI

İnsan Kaynakları’nda dünyanın en prestijli zirveleri arasında yer alan Emerging Markets HR Summit 2013’te, Çelebi ve IK uygulamaları da ele alındı...
  • Sayın Tekin önce son 15 yılda işten çıkarılan personel sayısını açıklasın ondan sonra Ik ne kadar başarılı olduğunu tartışırız !!!!
  • slogan değişti artık her uçağa 1 merdiven 1 işçi...
  • Çelebi üst düzey yöneticilerinde laf çok, lafla peynir gemisi yürütmeye çalışıyorlar. ÇHS şu anda hala varsa eğer bu işe muhaç olan çalışanlarının yapılan tüm adaletsizliklere, haksızlıklara rağmen çalışmak zorunda olmalarındandır, daha iyisini bulan anında kaçıyor zaten. Sadece işçi ve memur değil ayrılan, istasyon ve Genel Müdürlük'te kaç yönetici işten ayrılmış/ayrılmak zorunda bırakılmış ÇHS'nin malum kişileri öncelikle bunların bir istatistiğini çıkartarak bu ayrılmaların nedenlerini bir incelesin bakalım (bu tür istatistiki bilgileri hazırlatmayı, üzerinden yorumlar yapmayı zaten çok severler onlar !!!). ÇHS'de değerli insanlar yok değil (birçoğu da ayrıldı zaten) ancak Ben kendi adıma ÇHS'de görev almış olmaktan çok büyük üzüntü ve pişmanlık duyuyorum, hakkımı hiçbir zaman helal etmeyeceğim.
  • Şu başarı dediğiniz şey aslinda bizim eserimiz memurlar ve işcilerin. Siz sadece sırtımızdan para kazanin. Hakkimiz varsa helal etmiyoruz bilin. Daha dün bu işe başlamış şirketlerin ik politikalarini örnek almalisiniz biraz olsun.
  • Ne kadar başarılı olduğu ortada... Çalışanları aç kalmayı bile göze alıp istifa ediyorlar... Emekçilerine sahip çıkamayan bu şirketin insan kaynakları diye bir biriminin olduğuna bile inanmıyorum...
  • su bes isci bir merdiven dramasiyla daha ne kadar yol alirsiniz acep bu ik ekibinizle tekrar 5 isci 1 merdivene donerseniz supriz olmaz
  • hala çelebi yükseklere çıkarıyorlar personelin halıne bir baksınlar yöneticler yağ bal alt personel kuru ekmek devam eziyeti çeken onlar para ve hakkı verilmeyen onlar ve birde çkılmış global denip duruyorlar dönün gerçeklere artık yeterrrrrrrrrrrrrr ezdiğiğniz
  • Cavit beyin ik anlayışıyla evlatlarının ik anlayışı cok farkli, umarım mezarında rahat uyuyodur. Maaslarin durumunu bilmeyen yok, maaşlar yüzünden ellerinden kaçırdıkları kalifiye eleman müdür ve şeflerin haddi hesabı yok.
  • Çelebi doğru tercih. İK konusunda daha kötüsü yok Türkiyemizde.
  • ik basarilarindan dolayi celebinin yuzde ellisi buhar olmus gitmis ortak alinmis

3-4 Ekim 2013 tarihleri arasında Londra’da gerçekleştirilen zirvede, Çelebi Havacılık Holding Global İK Başkanı Derya Tekin Yusuf, konuşmacı olarak yer aldı.

1-2 Ekim 2013 tarihlerinde ön zirvelerin gerçekleştirildiği Emerging Markets HR Summit 2013, İngiltere’nin başkenti Londra’daki The Waldorf Hilton’da gerçekleştirildi. Dünyanın dört bir yanından binlerce temsilcinin yer aldığı Emerging Markets HR Summit 2013’ün odağında; Çin, Hindistan, Rusya ile Asya'nın diğer bölgelerinde, Afrika, Ortadoğu ve Latin Amerika da dahil olmak üzere, yükselen pazarlar yer aldı. Coca Cola’dan Marks & Spencer’a, BP’den ING Bank’a ve Unilever’den HP’ye kadar birçok global markanın yöneticilerinin yer aldığı zirveye, Türkiye ve sivil havacılık sektörünü temsilen de Çelebi Havacılık Holding Global İK Başkanı Derya Tekin Yusuf katıldı.

Zirve’nin final gününde konuşan Derya Tekin Yusuf, “Organizasyonel Kabiliyetleri Geliştirmek İçin Efektif Performans Yönetim Sistemleri: Yüksek Performans Sağlamak ve Şirkete Efektif Geri Dönüş Sağlamak” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. 1958 yılında 1 merdiven 5 işçi ile kurulan Çelebi’nin bugün Türkiye’nin dışında uluslararası 6 iştirakinde 6.500 çalışanı ile global bir marka olduğuna dikkat çeken Derya Tekin Yusuf, farklı ülke ve kültürlerde yakaladıkları başarıların kaynaklarından biri olan İK uygulamalarına değindi. Derya Tekin Yusuf tarafından aktarılan Çelebi’nin örnek IK uygulamaları, Emerging Markets HR Summit 2013’ün en çok ilgi çeken ve konuşulan konuları arasında yer aldı.

ZİRVEDE ÇELEBİ ELE ALINDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Çok güldüm ~ 10 yıl önce
Sayın Tekin önce son 15 yılda işten çıkarılan personel sayısını açıklasın ondan sonra Ik ne kadar başarılı olduğunu tartışırız !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işçi-şöför ~ 11 yıl önce
slogan değişti artık her uçağa 1 merdiven 1 işçi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski bir ÇHS'li'den ~ 11 yıl önce
Çelebi üst düzey yöneticilerinde laf çok, lafla peynir gemisi yürütmeye çalışıyorlar. ÇHS şu anda hala varsa eğer bu işe muhaç olan çalışanlarının yapılan tüm adaletsizliklere, haksızlıklara rağmen çalışmak zorunda olmalarındandır, daha iyisini bulan anında kaçıyor zaten. Sadece işçi ve memur değil ayrılan, istasyon ve Genel Müdürlük'te kaç yönetici işten ayrılmış/ayrılmak zorunda bırakılmış ÇHS'nin malum kişileri öncelikle bunların bir istatistiğini çıkartarak bu ayrılmaların nedenlerini bir incelesin bakalım (bu tür istatistiki bilgileri hazırlatmayı, üzerinden yorumlar yapmayı zaten çok severler onlar !!!). ÇHS'de değerli insanlar yok değil (birçoğu da ayrıldı zaten) ancak Ben kendi adıma ÇHS'de görev almış olmaktan çok büyük üzüntü ve pişmanlık duyuyorum, hakkımı hiçbir zaman helal etmeyeceğim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Şu başarı dediğiniz şey aslinda bizim eserimiz memurlar ve işcilerin. Siz sadece sırtımızdan para kazanin. Hakkimiz varsa helal etmiyoruz bilin. Daha dün bu işe başlamış şirketlerin ik politikalarini örnek almalisiniz biraz olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Ne kadar başarılı olduğu ortada... Çalışanları aç kalmayı bile göze alıp istifa ediyorlar... Emekçilerine sahip çıkamayan bu şirketin insan kaynakları diye bir biriminin olduğuna bile inanmıyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mağdur ~ 10 yıl önce
çelebi emekçilere sahip çıkmıyo sadece kendi kesesini doldurmayı düşünüyo hep bana bana diyo...........
msfr ~ 11 yıl önce
su bes isci bir merdiven dramasiyla daha ne kadar yol alirsiniz acep bu ik ekibinizle tekrar 5 isci 1 merdivene donerseniz supriz olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emekli ~ 11 yıl önce
hala çelebi yükseklere çıkarıyorlar personelin halıne bir baksınlar yöneticler yağ bal alt personel kuru ekmek devam eziyeti çeken onlar para ve hakkı verilmeyen onlar ve birde çkılmış global denip duruyorlar dönün gerçeklere artık yeterrrrrrrrrrrrrr ezdiğiğniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Celebioglu ~ 11 yıl önce
Cavit beyin ik anlayışıyla evlatlarının ik anlayışı cok farkli, umarım mezarında rahat uyuyodur. Maaslarin durumunu bilmeyen yok, maaşlar yüzünden ellerinden kaçırdıkları kalifiye eleman müdür ve şeflerin haddi hesabı yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğru ~ 11 yıl önce
Çelebi doğru tercih. İK konusunda daha kötüsü yok Türkiyemizde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
ik basarilarindan dolayi celebinin yuzde ellisi buhar olmus gitmis ortak alinmis

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000