27 Nisan 2011, Çarşamba 12:14:23

ISAGO ALAN İLK TÜRK ŞİRKET ÇELEBİ OLDU

Çelebi, sivil havacılık yer hizmetleri sektöründe öncülüğe devam ediyor...
  • Biz yokken almislar ama biz variz ve isago belgesini alan en büyùk TÜRK sirketi TGS TGS TGS
  • havası bılmezsek inanacagız kımsenın kımseye tepeden bakamdıgına .. havas istasyonları köhne devlet memurıyet mantıgıyla yonetiliyor beliki bikaç yer hariç..
  • Bu yorumdan önceki iki yorum hakikaten cuk oturmuş derler ya aynen öyle olmuş. En önemliside Havaş 'ta kimse kimseye tepeden bakmaz hangi çalışanına sorsanız ''biz büyük hemde çok büyük bir aileyiz ''derler.Birlik,bereberlik dünde vardı bugünde ve gelecek yarınlarda da devam edecek.Personelden nasıl çalınır belgesi süper ya :)
  • BİRDE ÇELEBİNİN PERSONELE UYGULADIĞI POLİTİKAYI BİLSELER PERSONELDEN NASIL ÇALINIR BELGESİNİ ALIRLAR EMİNİM
  • günde 11 saat aralıksız apronda koşuşturan rampçıları ve günde 6-7 kontuar açan , çoğu 50 kiloya düşecek kadar zayıflamış yolcu hizmetleri memurlarıyla ne zaman tarihe gececek hatayı yapacaklar merak ediyorum.Hadi bugünü de kurtardınız. Havaşa giydirin giydirebildiğiniz kadar...
  • Kaliteli anlayış rakip firmalara laf atmak olmasa gerek......Bu tarz yorumlar oldukça talihsiz.
  • Sektör dışı alınan yönetici personel Havaşı her konuda geride bıraktı malesef.
  • Çelebi Hava Servisi yöneticileri ve ekipleri zoru başarmada sınr tanııyorlar !!!! Helal olsun.
  • havaş bu belgeyi belki 20 yıl sonra ancak alır, tabi o zamana kadar varlığını sürdürebilirse, bravo Çelebi, ülkemizi gururlandırdınız
  • Havaşta eski kalite müdürü olsa bu belge çoktan alınmıştı. Neyse geçmiş olsun. Tebrikler Çelebi.
Türk sivil havacılık – yer hizmetleri sektörünün köklü ve öncü kuruluşu Çelebi Hava Servisi, Türkiye’de ISAGO tescili almaya hak kazanan ilk yer hizmetleri kuruluşu oldu.

1958 yılında Türkiye’nin sivil havacılık yer hizmetleri alanındaki ilk özel şirketi olarak kurulan Çelebi Hava Servisi, 53 yıllık tecrübesi ve uluslararası standartlardaki hizmet kalitesi ile sektörüne öncülük yapmaya devam ediyor. Çelebi Hava Servisi (ÇHS), uluslararası havacılık sektörünün en önemli kuruluşları arasında yer alan IATA (International Air Transport Association - Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği) bünyesinde verilen ISAGO (IATA Safety Audit for Ground Operations - IATA Yer Hizmetleri Emniyet Denetim Programı) tescilini alan ilk Türk şirketi oldu.

Göksel, “Bir ilkin daha haklı gururunu yaşıyoruz”
Çelebi Hava Servisi A.Ş. Genel Müdürü Talha Göksel, “Çelebi, kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdiği birçok ilklerle sektörüne öncülük yapmış, güvenli ve yüksek standartlardaki hizmetini uluslararası pazarlara taşımıştır. ÇHS, bu özelliklerinden ötürü; gerek ulusal gerekse uluslararası pazarda, önemli markaların, hatta ülke liderlerinin tercihi olmuş ve takdirlerini kazanmıştır. Sivil havacılık yer hizmetleri sektörü açısından önemli bir ilki daha gerçekleştirerek, ISAGO tescilini Türkiye’de almaya hak kazanan ilk şirket olmanın haklı onurunu ve gururunu yaşıyoruz” dedi.

Dünya çapında başarı: denetimlerde ‘0’ hata
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün konuyla ilgili 28 Eylül 2010 tarihli genelgesine karşın ÇHS, ISAGO çalışmalarını Mart 2010 tarihinde başlattı. 2007 yılından itibaren uygulamakta olduğu Entegre Yönetim Sistemlerini (ISO 9001, OHSAS 18001, ISO 14001) ISAGO beklentileri doğrultusunda geliştiren ÇHS, Türkiye’de ISAGO belgelendirmesini hak eden ilk Türk Yer Hizmetleri kuruluşu oldu. ISAGO tescilini alan ÇHS İstanbul İstasyonu, 5 denetmen tarafından 5 gün süren denetimi ‘0’ bulgu ile tamamlayarak, erişilmesi zor bir başarıya da imza attı.

Çelebi Hava Servisi, 2011 yılında, yolcu trafiği yılda bir milyonu aşan havalimanlarında hizmet veren dört istasyonun da daha ISAGO tescilini almak üzere, IATA’ya başvurmuş bulunuyor.

SHGM, ISAGO’yu zorunlu kıldı
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü SHGM, 28 Eylül 2010 tarihli genelgesi (SHY 22, İkinci Bölüm Uygulanacak Esas ve Usuller, Madde 19, (p) bendi) ile; “Yıllık yolcu trafiği bir milyondan fazla olan havaalanlarında, hava taşıyıcılarına yönelik yolcu trafik, yük kontrolü ve haberleşme ile ramp hizmetleri için çalışma ruhsatı olan yer hizmetleri kuruluşlarının, iki yıl içerisinde IATA Yer Hizmetleri Emniyet Denetim Programı (ISAGO) ile ilgili gerekli işlemleri tamamlaması ve belgelendirmesi” zorunlu kılınmıştı.



ISAGO ALAN İLK TÜRK ŞİRKET ÇELEBİ OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

laf ~ 10 yıl önce
Biz yokken almislar ama biz variz ve isago belgesini alan en büyùk TÜRK sirketi TGS TGS TGS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
havası bılmezsek inanacagız kımsenın kımseye tepeden bakamdıgına .. havas istasyonları köhne devlet memurıyet mantıgıyla yonetiliyor beliki bikaç yer hariç..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu yorumdan önceki iki yorum hakikaten cuk oturmuş derler ya aynen öyle olmuş. En önemliside Havaş 'ta kimse kimseye tepeden bakmaz hangi çalışanına sorsanız ''biz büyük hemde çok büyük bir aileyiz ''derler.Birlik,bereberlik dünde vardı bugünde ve gelecek yarınlarda da devam edecek.Personelden nasıl çalınır belgesi süper ya :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BİRDE ÇELEBİNİN PERSONELE UYGULADIĞI POLİTİKAYI BİLSELER PERSONELDEN NASIL ÇALINIR BELGESİNİ ALIRLAR EMİNİM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
günde 11 saat aralıksız apronda koşuşturan rampçıları ve günde 6-7 kontuar açan , çoğu 50 kiloya düşecek kadar zayıflamış yolcu hizmetleri memurlarıyla ne zaman tarihe gececek hatayı yapacaklar merak ediyorum.Hadi bugünü de kurtardınız. Havaşa giydirin giydirebildiğiniz kadar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kaliteli anlayış rakip firmalara laf atmak olmasa gerek......Bu tarz yorumlar oldukça talihsiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sektör dışı alınan yönetici personel Havaşı her konuda geride bıraktı malesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Çelebi Hava Servisi yöneticileri ve ekipleri zoru başarmada sınr tanııyorlar !!!! Helal olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
havaş bu belgeyi belki 20 yıl sonra ancak alır, tabi o zamana kadar varlığını sürdürebilirse, bravo Çelebi, ülkemizi gururlandırdınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Havaşta eski kalite müdürü olsa bu belge çoktan alınmıştı. Neyse geçmiş olsun. Tebrikler Çelebi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000