04 Şubat 2014, Salı 10:58:02

ÇELEBİ'YE EN ANLAMLI ÖDÜL

Türkiye sivil havacılık yer hizmetleri sektörünün köklü kuruluşu Çelebi Hava Servisi A.Ş.,işitme engelli yolculara hizmet verebilmeleri için Yolcu Hizmetleri personeline ‘işaret dili’ eğitimleri gerçekleştirdi.
  • ya arkadaş ne kadar gaddarsınız. yok maaş ver gerisi yalan yok zam ver gerisi boş. engelli insanlara hizmet verebilmek için bir eğitim dönemi oluşturulmuş ve düzenlenmiş. bundan güzel ne olabilir. ama yok siz her çelebi haberinin altına virüs gibi yayılın kuyruk acınız geçmicek beyler kusura bakmayın :) tebrik ediyorum tüm arkadaşları. (bak yine yaranıyo dicekler :) )
  • işçine memuruna bak onlara zam ver gerisi yalan ve yanlış
  • Celebi'nin bultende bu calismayi ilk olarak yazip duyurmasi cok normal. Yoneticilerin dunyadan haberi yok yadirgamamak lazim. Birakalim ilke imza attiklarini zannetmeye devam etsinler.
  • yalan haberlerle yanlis bilgi aktarildigi zaman tekzip yayinlaniyor.bu haber icinde tekzip yayinlanacakmi
  • Calisanlarin haklari ne olcak asgari ucret belki de altinda maas alan canlarinin son damlasina kadar ekmekleri icin calisan bu masum insanlar icin ne zaman celebi bir tedbir alacak? Insanlarin emeklerini somurerek nereye kadar gidecek? Celebi istedigi kadar yatirim yapsin egitim versin bos kafa degismedigi surece.ALLAH'a havale ediyor yorum yapan arkadaslarin bu konularada hasas olmalarini umarim. Celebide calismak sorun degil sorun orda yoneticilik adi altinda calisanlarin yaptiklari kole sahip iliskisine care bulunmali.para yasam icin gerekli ama her sey para demek degil.
  • Havaş bu eğitimi 2012' de vermiştir.
  • bu odulu kim verdiyse bunun bir ilk olmadigindan haberi yokmu .
  • reklam veya haber ugruna yalan soylemek herkesin harci degil.
  • TGS bu uygulamayı başlatalı tam 2 yıl oldu. Hem HAVAŞ'a hem Çelebi'ye selam olsun.
  • Engelsiz Havalimanı kuruluşu belgesini ilk alan yer hizmeti kuruluşu HAVAŞ tır.

Türkiye sivil havacılık yer hizmetleri sektörünün köklü kuruluşu Çelebi Hava Servisi A.Ş.,işitme engelli yolculara hizmet verebilmeleri için Yolcu Hizmetleri personeline ‘işaret dili’ eğitimleri gerçekleştirdi. Çelebi Hava Servisi A.Ş.’nin ‘Engelleri Kaldırma’ projelerinde gösterdiği yoğun çaba, İşitme Engelliler Federasyonu’nun düzenlediği, ‘İşitme Engelliler İçin Türkiye’nin İlkleri Ödülleri'ne layık bulundu.

Türkiye genelinde 170 Çelebi Hava Servisi A.Ş. (ÇHS) Yolcu Hizmetleri personeli, bu kapsamda özel programlarda eğitilerek, sertifikalandırıldı. Engelsiz Havalimanı Projesi’ne de önemli katkı sağlayan bu eğitimler, periyodik olarak sürdürülecek. ÇHS’de, eğitim almış personele yönelik, Yer Hizmetleri’ne özel “İşaret Dili Eğitim Modülü” de hazırlanarak, uygulamaya konuldu. İşitme Engelliler Federasyonu ve ÇHS işbirliği ile hazırlanan bu modül ile Çelebi, havacılık sektöründe yine bir ilki gerçekleştirmiş oldu.

Çelebi Hava Servisi A.Ş.’nin Engelleri Kaldırma projelerinde gösterdiği yoğun çaba ve verdiği önemli destekler, bir ödülle de taçlandırıldı. İşitme Engelliler Federasyonu tarafından ikincisi düzenlenen İşitme Engelliler İçin Türkiye’nin İlkleri Ödülleri’ne layık görüldü. II. İşitme Engelliler İçin Türkiye’nin İlkleri Ödül Töreni’nde bu özel ödülü, Çelebi Havacılık Holding İnsan Kaynakları Başkanı Derya Tekin Yusuf aldı.

Bu proje ile birlikte, Türkiye sivil havacılık yer hizmetleri ve kargo&antrepo hizmetlerinin, köklü ve öncü kuruluşu ÇHS, yeni bir ilke daha imza attı. İşitme Engelliler Federasyonu, verdiği bu anlamlı ödül ile ÇHS'ye, böylesine değerli bir alanda da Türkiye’nin ilklerinden olma gururunu yaşattı.

ÇELEBİ'YE EN ANLAMLI ÖDÜL

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

chs ayt ~ 10 yıl önce
ya arkadaş ne kadar gaddarsınız. yok maaş ver gerisi yalan yok zam ver gerisi boş. engelli insanlara hizmet verebilmek için bir eğitim dönemi oluşturulmuş ve düzenlenmiş. bundan güzel ne olabilir. ama yok siz her çelebi haberinin altına virüs gibi yayılın kuyruk acınız geçmicek beyler kusura bakmayın :) tebrik ediyorum tüm arkadaşları. (bak yine yaranıyo dicekler :) )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
işçine memuruna bak onlara zam ver gerisi yalan ve yanlış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxxx ~ 10 yıl önce
Celebi'nin bultende bu calismayi ilk olarak yazip duyurmasi cok normal. Yoneticilerin dunyadan haberi yok yadirgamamak lazim. Birakalim ilke imza attiklarini zannetmeye devam etsinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
yalan haberlerle yanlis bilgi aktarildigi zaman tekzip yayinlaniyor.bu haber icinde tekzip yayinlanacakmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya Calisanlar? ~ 10 yıl önce
Calisanlarin haklari ne olcak asgari ucret belki de altinda maas alan canlarinin son damlasina kadar ekmekleri icin calisan bu masum insanlar icin ne zaman celebi bir tedbir alacak? Insanlarin emeklerini somurerek nereye kadar gidecek? Celebi istedigi kadar yatirim yapsin egitim versin bos kafa degismedigi surece.ALLAH'a havale ediyor yorum yapan arkadaslarin bu konularada hasas olmalarini umarim. Celebide calismak sorun degil sorun orda yoneticilik adi altinda calisanlarin yaptiklari kole sahip iliskisine care bulunmali.para yasam icin gerekli ama her sey para demek degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 10 yıl önce
Havaş bu eğitimi 2012' de vermiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
bu odulu kim verdiyse bunun bir ilk olmadigindan haberi yokmu .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 10 yıl önce
reklam veya haber ugruna yalan soylemek herkesin harci degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2 sene önce TGS ~ 10 yıl önce
TGS bu uygulamayı başlatalı tam 2 yıl oldu. Hem HAVAŞ'a hem Çelebi'ye selam olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAVAŞ ~ 10 yıl önce
Engelsiz Havalimanı kuruluşu belgesini ilk alan yer hizmeti kuruluşu HAVAŞ tır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nasıl yani ~ 10 yıl önce
engelsiz havalimanı? havaş??? havaş havalimanı işletmeye mi başladı?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000