24 Aralık 2014, Çarşamba 08:45:26

ÇELEBİ'DEN SUUDİ ARABİSTAN ATAĞI

Çelebi Havacılık, Suudi Arabistan'ın açtığı yer hizmetleri ihalesine Admass International'la yüzde 50 ortaklık payı ile konsorsiyum olarak teklif verdi
  • Hikaye oldu o iş. Gidenler geri geldi. Aklı olan celebiden uzak durur. ben yandım siz yanmayın.
  • memur arkadaşları şef olacaksınız diye aylarca orda fly nas ile çalıştırıp projeyi iptal ettiniz. hepsini geri gönderiyosunuz şimdi kimi nereye koyacağınızı şaşırdınız. yaptığınız ayıp !!
  • Arapla iş mi yapılır. Çok başınız ağrıyacak çok. Araplarda para var diye gidip oralarda çalışanlara bir sorun nasıl sizi ikinci sınıf vatandaş yerine koyuyor.
  • piyango resmen. bu ihaleyi alan sirket muhtemelen ucacak. yagli musteri dolu orasi.

Çelebi Havacılık Holding, Suudi Arabistan'ın yer hizmetleri için açtığı ihaleye Suudi Arabistan'da bulunan Admass International ile ortak teklif verdi.

Çelebi Hava Servisi'nden dün akşam KAP'a yapılan açıklamada, şirketin yüzde 78.36 pay ile ana ortağı Çelebi Havacılık Holding tarafından şirkete, Suudi Arabistan Krallığı Sivil Havacılık Genel Otoritesi'nin başta Riyad King Khalid Uluslararası Havalimanı ve Dammam King Fahd Uluslararası Havalimanı olmak üzere üç uluslararası havalimanında ve diğer bazı yerel havalimanlarında 10 yıl süreyle yer hizmetleri sağlamak için deneyimli bir yer hizmetleri şirketine ikinci bir yer hizmetleri lisansı vermek üzere açtığı ihaleye Suudi Arabistan Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve diğer devlet kurumlarına birçok taahhüdü yerine getiren ve aynı zamanda adı geçen devlet kurumları ile ortak projeler yürüten Suudi Arabistan'da mukim Admass International Ltd. ile yüzde 50 ortaklık payı ile konsorsiyum olarak teklif verdiğinin bildirildiği kaydedildi.

6 ay içinde faaliyete başlama zorunluluğu var

Açıklamada, söz konusu ihale sürecinin Mart 2015 tarihinde tamamlanacağı, kazanan firmanın bu tarihten sonra altı ay içinde ihaleye konu üç havalimanında faaliyete başlama yükümlülüğü bulunduğu ifade edildi ve, "İhale makamı, kazananı hizmete başlamaya hazır olma durumu ile teknik ve finansal yeterliliklerden oluşan bir seri kritere göre belirleyecektir" denildi.

Açılan ihalenin Çelebi Havacılık-Admass International konsorsiyumu tarafından kazanılması durumunda, Suudi Arabistan'da faaliyet göstermek üzere oluşturulacak şirket yapısı ve operasyonel yapı ihale makamının ve diğer otoritelerin izinlerine tabi olmak ve yasal gerekliliklere uyulması kaydıyla Çelebi Hava Servisi'nin de içinde bulunacağı bir yapıya dönüştürülebileceği belirtildi ve şöyle denildi:

"Ana ortağımız tarafından atılan bu adım, şirketimizin hedeflediği coğrafyalarda büyüme planlarına doğrudan hizmet edecek olup, şirketimiz paylarının değerini, fiyatını veya yatırımcıların yatırım kararlarını etkileyebilecek öneme sahip somut bir gelişme olması durumunda, Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatı uyarınca gerekli açıklamalar yapılacaktır."

ÇELEBİ'DEN SUUDİ ARABİSTAN ATAĞI

Yorumlar

chs ~ 9 yıl önce
Hikaye oldu o iş. Gidenler geri geldi. Aklı olan celebiden uzak durur. ben yandım siz yanmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
chs ayt ~ 9 yıl önce
memur arkadaşları şef olacaksınız diye aylarca orda fly nas ile çalıştırıp projeyi iptal ettiniz. hepsini geri gönderiyosunuz şimdi kimi nereye koyacağınızı şaşırdınız. yaptığınız ayıp !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İş ~ 9 yıl önce
Arapla iş mi yapılır. Çok başınız ağrıyacak çok. Araplarda para var diye gidip oralarda çalışanlara bir sorun nasıl sizi ikinci sınıf vatandaş yerine koyuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acaip ~ 9 yıl önce
piyango resmen. bu ihaleyi alan sirket muhtemelen ucacak. yagli musteri dolu orasi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000