15 Ocak 2015, Perşembe 13:22:28

ÇELEBİ'DEN İKİ YENİ LOUNGE

Çelebi Hava Servisi, Budapeşte Havalimanı’ndaki iki terminalde premium kart sahipleri ve VIP yolcular için iki yeni “lounge” açtı.
  • Tebrik ediyorum..Yakışmış,Çelebiye..Osman Yılmaz Beye de slm ve muhabbetlerimle..
  • can baba çökmüş baya şaka maka
  • Çelebiye herşey yakışıyor...Başarıların vede yatırımların artması dileklerimle..Özkan Demirci
  • zannedersem celebinin tek eksigi budapestede lounge idi.
  • Atilla Korkmazoğlu kardeşime de yakışmış hani.. Başarılar Atilla ..
  • Ya hele wallah!

Çelebi Hava Servisi, Budapeşte Havalimanı’ndaki iki terminalde premium kart sahipleri ve VIP yolcular için iki yeni “lounge” açtı. Budapeşte’ye uçan yolcular Çelebi farkıyla muhteşem bir seyahat tecrübesi yaşayacak. Aprona hakim eşsiz manzaraya sahip, “Çelebi Platinum Lounge”, tüm uçuşlara çabuk ve kolay erişim sağlayan konumuyla fark yaratıyor

Türkiye’nin ve Avrupa’nın ilk özel yer hizmetleri şirketi Çelebi Hava Servisi, sektörde küresel bir oyun kurucu olma hedefine kararlılıkla yürümeye devam ediyor. Çelebi bu çerçevede son adımı Macaristan’da attı. Çelebi Hava Servisi, Budapeşte Liszt Ferenc Uluslararası Havalimanı Genel Havacılık Terminali ve “Schengen-dışı” Terminal 2B’de iki yeni “Lounge” açtı. 

Çelebi Hava Servisi, hizmete sokulan iki lounge için Budapeşte Havalimanı’nda özel bir açılış töreni düzenledi. Özel organizasyona Türkiye’nin Budapeşte’deki Büyükelçisi Şakir Fakili, Çelebi Havacılık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Can Çelebioğlu, Çelebi Havacılık Holding CEO’su Onno Boots, Çelebi Havacılık Holding Yer Hizmetleri ve Global İş Geliştirme Başkanı (EMEA) Atilla Korkmazoğlu ve Macaristan’da iş yapan diğer önemli Türk firmalarının temsilcileri katıldı. Çelebi CEO’su Onno Boots, açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Yeni lounge yatırımı Çelebi’nin havalimanına uzun dönem bağlılığını teyit etmekte ve Çelebi kültürüne sıkı sıkıya işlenmiş tam kalite yaklaşımı yoluyla hizmetleri sürekli olarak geliştirmeye odaklandığını doğrulamaktadır” diye konuştu.

‘Sadece mükemmel olan kabul edilebilir’

Budapeşte Havalimanı Mülki İdare Amiri René Droese da, “En büyük havalimanı ortaklarımızdan biri olan Çelebi Hava Servisi tarafından yeniden tefriş edilen Genel Havacılık Terminali’nin ve Çelebi Platinum Lounge’un açıldığını görmekten büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi. Droese sözlerini şöyle sürdürdü: “Yolcu hizmetlerinde Çelebi ile aynı ‘Sadece mükemmel olan kabul edilebilir’ iş kuralını paylaşıyoruz. Çünkü düşük bütçeli müşterilerimizden, iş jetleriyle Budapeşte’den geçen iş dünyasının önde gelen isimlerine kadar tüm yolcularımıza fevkalade bir seyahat deneyimi yaşatmak istiyoruz. Budapeşte Havalimanı olarak, Çelebi Hava Servisi’ne yeni GAT ve Çelebi Platinum Lounge operasyonlarında her alanda başarılar diliyoruz.”      

Lounge’un yeniden tefrişi için 250 bin Euro harcandı

Çelebi Hava Servisi, Genel Havacılık Terminalinde lounge ve yer hizmetleri sunmak üzere geçen yıl Budapeşte Havalimanı ile 5 yıllık bir kira anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre, Budapeşte Havalimanı tüm alanları güvenlik, sınır kontrolü ve gümrük gibi günlük operasyonlar için yeniden düzenledi. Çelebi Hava Servisi de lounge alanlarının iç mekânlarını tamamen yeniden tasarladı. 

Tamamlanan projeyle, Çelebi Hava Servisi’nin Terminal 2A, 2B’de ve Genel Havacılık Terminali’ndeki tüm özel VIP alanları aynı üst düzey iç mekân tasarımına kavuştu. Çelebi Hava Servisi, havayolu premium kart sahipleri ve diğer VIP yolculara dünya standartlarında konfor sağlamak amacıyla sadece 2B Çelebi Platinum Lounge’un yeniden tefrişi için 250.000 Euro harcadı.  Terminal 2B transit bölgesinin tepesinde yer alan “Çelebi Platinum Lounge”, sunduğu aprona hakim eşsiz görüş alanının yanı sıra tüm uçuşlara çabuk ve kolay erişim sağlıyor.









ÇELEBİ'DEN İKİ YENİ LOUNGE

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Raci Volkan ~ 8 yıl önce
Tebrik ediyorum..Yakışmış,Çelebiye..Osman Yılmaz Beye de slm ve muhabbetlerimle..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
chsayt ~ 9 yıl önce
can baba çökmüş baya şaka maka

Yanıtla

Kalan karakter 1000
özkan demirci ~ 9 yıl önce
Çelebiye herşey yakışıyor...Başarıların vede yatırımların artması dileklerimle..Özkan Demirci

Yanıtla

Kalan karakter 1000
muthis ~ 9 yıl önce
zannedersem celebinin tek eksigi budapestede lounge idi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havaci 61 ~ 9 yıl önce
Atilla Korkmazoğlu kardeşime de yakışmış hani.. Başarılar Atilla ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havaci ~ 9 yıl önce
evet yakışmış, yıllardır o peruğu neden takmışki zaten...
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ya hele wallah!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000