21 Ağustos 2010, Cumartesi 05:25:14

ÇELEBİ'DEN HİSSE AÇIKLAMASI

Çelebi Holding kendi bünyesindeki Çelebi Kargo'daki hisselerini holding olarak geri aldıklarını duyurdu.
  • Ne yorumu ? Konuşmaya bile değimez bu şirketi.
  • Çalışan düşmanı çelebiye başka ne yorum yazılabilir ki ?
  • Çelebi tam olarak ne yaptı size? Bu nefretin altında yatan sebebi gerçekten merak ettim :))) hisse senedine yazacak yorum mu bunlar yaa :))) zavallılar...
  • Valla yazdıkların doğrudur. Yorum yapmaya değmez bir kuruluştur.
  • Ne yorumu yazacağız. Bırakın da yorumu personel yazsın. Yazsında dünya alem çelebiyi görsün. Ne mal olduğunu. Gerçi hemen sonra işten çıkartıyorsunuz yorum yazıldı diye. Nasıl bir zihniyetse ? No comment haklı. Şunları yazmak bile vakit kaybı çelebi için.
  • E niye yaptın bay değerli*. *Değerli:eski bir çizgi film karakteri:)))
  • Yorum yapayım sana ben; Avrupa'nın en büyük havayollarına hergün dört dörtlük hizmet veren,gücünüzün hiç yetmeyeceği bir kuruluş Çelebi..
  • Yorum yazmaya değmez bir kuruluş.

İşte borsada işlem gören Çelebi Holding tarafından SPK'ya gönderilen açıklamanın ayrıntıları:

"Şirketimiz Yönetim Kurulu, 150.000 -TL ödenmiş sermayeli Çelebi Kargo Depolama ve Dağıtım Hizmetleri  A.Ş.'nin ("Çelebi Kargo")  Çelebi Grubu şirketi olan Çelebi Holding A.Ş.'ne ait 144.000.-TL nominal tutarlı hisselerinin tamamı (1 -TL nominal bedel için 1,02 -TL fiyatla)  toplam 146.880.-TL peşin bedelle Çelebi Holding A.Ş.'nden devir alınmasına karar vermiştir.

Hisse devir bedelinin belirlenmesinde Çelebi Kargo'nun yasal mevzuata göre hazırlanmış 31.07.2010 tarihli bilançosunda yer alan 152.165 TL tutarındaki özsermaye tutarı dikkate alınmıştır.

Çelebi Kargo Depolama ve Dağıtım Hizmetleri A.Ş. taşımacılık, yük nakliyesi, kargo depolama ve dağıtım faaliyetleri ile iştigal etmek üzere 20.11.2008 tarihinde kurulmuş olup, hali hazırda Türkiye'de bu amaç ve konu ile ilgili bir faaliyeti bulunmamaktadır. Bununla birlikte, sermayesinin 100%'üne sahip olduğu Kasım 2009'da kurulan Almanya Frankfurt'ta mukim 775.000 Euro tutarında ödenmiş sermayeli bağlı ortaklığı Celebi Cargo GmBH tarafından Uluslararası Frankfurt Havalimanı Kargo Köyü'nde (Frankfurt Cargo City Süd) kiralanmış bulunan 28.300 m2'lik kapalı alana sahip depo/antrepo tesislerinde hava kargo depolama ve elleçleme işi ile iştigal edecektir. Söz konusu tesislerin inşaat ve altyapı çalışmalarının tamamlanmasını takiben 2010 senesinin son çeyreğinde faaliyete geçilmesi planlanmakta olup, bu tesislerdeki elleçleme kapasitesinin yıllık yaklaşık 200.000 ton olacağı öngörülmektedir."

ÇELEBİ'DEN HİSSE AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
Ne yorumu ? Konuşmaya bile değimez bu şirketi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Çalışan düşmanı çelebiye başka ne yorum yazılabilir ki ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Çelebi tam olarak ne yaptı size? Bu nefretin altında yatan sebebi gerçekten merak ettim :))) hisse senedine yazacak yorum mu bunlar yaa :))) zavallılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Valla yazdıkların doğrudur. Yorum yapmaya değmez bir kuruluştur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne yorumu yazacağız. Bırakın da yorumu personel yazsın. Yazsında dünya alem çelebiyi görsün. Ne mal olduğunu. Gerçi hemen sonra işten çıkartıyorsunuz yorum yazıldı diye. Nasıl bir zihniyetse ? No comment haklı. Şunları yazmak bile vakit kaybı çelebi için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
E niye yaptın bay değerli*. *Değerli:eski bir çizgi film karakteri:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorum yapayım sana ben; Avrupa'nın en büyük havayollarına hergün dört dörtlük hizmet veren,gücünüzün hiç yetmeyeceği bir kuruluş Çelebi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorum yazmaya değmez bir kuruluş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000