07 Nisan 2016, Perşembe 10:55:24

Çelebi'de üst düzey atamalar

Çelebi Hava Servisi’nin Genel Müdürlüğü’ne, 16 Mayıs 2016 tarihinden itibaren Çelebi’nin Avusturya ve Macaristan şirketlerinin Genel Müdürü Osman Yılmaz atandı.
  • Hava-cıva cevap olsun kim 3 dil biliyormus merak ediyorum ayt den olmadıgın nasılda sırıtıyor 16:30 diye bir cıkıs yok en yakın o zamanlar 18:00 idi kimse sevdiği icin 4 gun bagaj atmaz atmazzz sende az at bariii junior ulutaslar yesin
  • K.U. önce bayan çalışanlarına karşı tavrını düzeltsin de ondan sonra bir yerlere gelsin beyleeeer. Birini bir yerlere getirecekseniz altında çalışan personeline karşı takındığı tavır ve ahlâk ön koşul olmalı. Ondan sonra beceriklilik gelmeli. K.U nun çalıştığı yerde kadın-erkek eşitsizliği vardır. Kadın bir adım daha öndedir(Hakkıyla bir yerlere gelen bayanlara karşı boynum kıldan ince) Sadece kendisi de değil SAW'da bayan personelle haşır neşir olmayı seven çoluklu çocuklu, evli barklı ne şefler ne müdürler var. Ahlâk olacak insanda önce ahlâk.
  • Aile bakkaliyesi bile olamayacak kıvamda bir kurumdan bahsediyoruz burada. kendinizi fazla hırpalamayın gençler. biletçi, değnekçi vs gibi işlerden öte bir mevkiye geçemezsiniz. :)
  • Taner Sarı yı tebrik ederiz.Herkesin dürüstlüğünü ve çalışkanlığını örnek alması gerekir.Kendisini çok daha iyi mevkilerde görmek isteriz
  • İşi bilen havacı 3 dil bilip te 16:30 da mesaiyi bitiren kazandığı paranın hangi işten geldiğini bilmeyen yönetici olmaktan sa işaret diliyle konuşan ama kursat ulutas gibi karakterli yönetici olsun yeter ki başımızda.senede 70000 uçağı yapmış sefin den müdürüne sadece kursat beyi sevdiği için bagaj atan saw istasyonuna ugramamissin heralde.4 gün eve gitmeden istasyonda kalan maaşının yarısını ihtiyacı olan personeline dağıtan adama bölge Direktörlüğü yakışır
  • Iki gram ingilizce bilmeyen birakin ingilizceyi zor turkce konusan adami getirsinler Antalya basmudurlugune tabi. Zaten artik yabanci ucusta olmayacak :)
  • Antalya istasyonuna Kürşat beyi istiyoruz.O mudur degil tam bir liderdi.kaypak adamlar onu cekemez.bizim halimizden anlayan adamdi.hamza bey de rampin basinda olmali.
  • Çelebi emektarlarına malesef değer vermiyor temeldekiler ve temelden gelen adamlarla bu iş yürür.işten anlamayan adamlarla ve personelin halinden anlamayan adamlarla hiç bir iş başarılı olmaz.O rampteki adamlar ne çile cekiyor , hangi iş nasıl yapilir ne tur zorluklati vardir.Celebi havaciligin eski topraklarini ve profesyonellerini (yonetici ve iscileriyle) barindiran bir sirket.Bu adamlarin hakkini ve degerini bilmesi lazim
  • Çalışanların maşaları nasıl? Alım varmı
  • Ben şahsen Osman bey ile de Taner bey ile de çalıştım. İkisi de oldukça elit karaktere sahip ve üst düzey kapasite sahibi yöneticiler. Çelebi Hava servisine ve kendilerine hayırlı uğurlu olsun. Ben o koltukları rahatlıkla doldurabileceklerine inanıyorum.

Küresel arenada 2 kıta 5 ülke ve 36 havalimanında yer hizmetleri ve kargo & antrepo hizmetleri veren Türkiye’nin sivil havacılıktaki global markası Çelebi Havacılık Holding’in 30 havalimanında hizmet veren şirketi Çelebi Hava Servisi’nin Genel Müdürlüğü’ne, 16 Mayıs 2016 tarihinden itibaren Çelebi’nin Avusturya ve Macaristan şirketlerinin Genel Müdürü Osman Yılmaz atandı.

Çelebi’nin küresel pazarda büyüme hedefleri doğrultusunda sürdürdüğü organizasyonel yapıdaki geliştirmeler kapsamında önemli bir adım daha atıldı. Çelebi’nin Türkiye’deki 30 havalimanında hizmet veren şirketi Çelebi Hava Servisi’nin yeni Genel Müdürü, Osman Yılmaz oldu. Yılmaz, 16 Mayıs  2016 tarihi itibari ile Çelebi Hava Servisi Genel Müdürlüğü görevini üstlenecek.

Atamaya ilişkin Çelebi Havacılık Holding’den yapılan açıklamada, Şirketin Yer Hizmetleri ve Kargo Başkanı (EMEA) olan Atilla Korkmazoğlu’nun 17 Mart 2015 tarihinden bu yana mevcut görevlerine ek olarak yürüttüğü Çelebi Hava Servisi Genel Müdürlüğü görevine getirilen Osman Yılmaz’ın, kuruluştaki başarılı profesyonel geçmişine de dikkat çekildi. Yılmaz’ın şirkette uzun yıllardır operasyonun içinde kazandığı derin iş bilgisi ve yurtdışı yatırımlarındaki ticari başarısı ile Çelebi Hava Servisi’ni yeni dönemde  güçlü bir şekilde taşıyacağına inancın tam olduğu  vurgulandı. Yılmaz, yeni görevinde de Çelebi Havacılık Holding Yer Hizmetleri & Kargo Başkanı (EMEA) Atilla Korkmazoğlu'na bağlı olarak görev yapacak.

Açıklamada ayrıca Çelebi’deki diğer atamalarla ilgili şu ifadelere yer verildi: Çelebi Hava Servisi Operasyon Direktörü Taner SARI 1 Haziran 2016 itibariyle Macaristan Yer Hizmetleri Genel Müdürü olarak, Ferda YAKAR ise 1 Nisan 2016 itibariyle eski görevi olan Çelebi Havacılık Holding Proje Koordinatörlüğüne geri dönmüştür. Ferda YAKAR İstanbul yeni havalimanı dahil tüm iş geliştirme projeleriyle ilgili görev yapacaktır.

Osman Yılmaz kimdir?

Osman Yılmaz, Çelebi Hava Servisi Antalya İstasyonu’nda 1996 yılında Harekat Memuru olarak göreve başladı. 2000 yılında Harekat Şefliğine, bir yıl içinde Harekat Müdürlüğüne terfi etti. 2003 yılında İşletme Planlama Uzmanı olarak Genel Müdürlüğe geçiş yaptı. 2004 yılında Operasyon Planlama ve İş Geliştirme Müdürü olarak terfi etti, aynı zamanda Inform Proje Müdürlüğünü yürüttü. 2005-2006 yılları arasında İstanbul İstasyonu’nun Başmüdür Yardımcılığı görevini yürüten Yılmaz, 2006-2008 yılları arasında Planlama ve İş Geliştirme Müdürü olarak çalıştı. 2008-2010 yılları arasında Batı İstasyonları Operasyon Direktörü olarak görev yapan Yılmaz, şirketin yurtdışı genişlemesi ile 2010 yılı Haziran ayında Macaristan Genel Müdürü görevine atandı. 2014 yılında aynı zamanda Avusturya sorumluluğunu da üstlenerek Avusturya-Macaristan Genel Müdürü olarak görev yapmaktaydı.
Osman Yılmaz Çukurova Üniversitesi Turizm İşletmeciliği’nda lisans eğitimi ve Macaristan’daki Corvinus Üniversite’sinde İşletme Yüksek Lisans Programı’nı  tamamlamıştır. Sayın Yılmaz evli ve iki kız çocuğu babasıdır.

Taner Sarı kimdir?

Taner Sarı, Çelebi Hava Servisi İzmir İstasyonunda 1989 Kargo Memuru olarak göreve başladı  ve daha sonra da Haraket Memuru görevine geçerek Ramp Şefliğine atandığı 1994 yılına kadar bu görevi yürüttü. Bir yıl Şeflik sonrası 1995 yılında Ramp Müdürlüğüne terfi etti. 1997 yılında Bodrum Başmüdürü olarak atandı ve İstasyonun kurulumunu yaptı.İki yıl sonrasında İzmir İstasyonu Başmüdürlüğü görevine getirildi. 2004-2005 yılları arasında Batı İstasyonları Bölge Müdürü İzmir-Bodrum İstasyon Başmüdürlüğü görevini yaptı ve 2005 yılında İstanbul İstasyon Başmüdürlüğüne atandı. 2006-2009 yılları arasında Antalya Başmüdürlüğü sonrasında 2009 yılında Çelebi’nin Hindistan’daki yatırımı olan Delhi Yer Hizmetleri’ne Genel Müdür olarak atandı ve kurulumunu gerçekleştirdi. 2013 yılına kadar bu görevi yürüttü. 2013 yılında Çelebi Hava Servisi’ne geri dönerek Operasyon Direktörlüğü olarak görev yaptı.

Taner Sarı Ege Üniversite Ziraat Mühendisliği mezunudur. Sayın Sarı evli ve 1 kız, 1 erkek çocuk babasıdır

Ferda Yakar

Ferda Yakar, Çelebi Hava Servisi İzmir İstasyonunda 1987 yılında Harekat Memuru olarak göreve başladı. 1988 yılında Yolcu Hizmetleri & Harekat Müdürü olarak atandı ve 1990 yılında Antalya İstasyonu Başmüdürlüğü’ne terfi etti. 1992-1997 yılları arasında İzmir ve Dalaman İstasyonları Başmüdürlüğü, 1997-2005 yılları arasında da Antalya Başmüdürlüğü görevini yaptı. 2005 yılında Çelebi-IC olarak açılan Antalya 2.Dış Hatlar Terminali Genel Müdürü görevine getirilen Yakar 2010 yılına kadar bu görevi yürüttü. Sonrasında Çelebi’nin yurtdışı büyümesine paralel olarak 2014 yılına kadar Avusturya’daki şirketinin Genel Müdürü olarak görev yaptıktan sonra, 2014 yılı süresince de Arabistan’daki şirketin kuruluş aşamasından itibaren yönetimini yaptı. 2015 yılı başında Türkiye’ye dönmesi ile birlikte Çelebi Holding kapsamında iş geliştirmeden sorumlu Proje Koordinatörü olarak göreve başladı ve bu süre boyunca İstanbul İstasyonu Başmüdürlüğü görevine vekalet etti.

Sayın Yakar evli ve 1 erkek, 1 kız çocuk babasıdır.

Çelebi'de üst düzey atamalar

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

hür-kus ~ 8 yıl önce
Hava-cıva cevap olsun kim 3 dil biliyormus merak ediyorum ayt den olmadıgın nasılda sırıtıyor 16:30 diye bir cıkıs yok en yakın o zamanlar 18:00 idi kimse sevdiği icin 4 gun bagaj atmaz atmazzz sende az at bariii junior ulutaslar yesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MADA LAM ! ~ 8 yıl önce
Adam zaten aytde oldugunu demiyor.Ismini yaz ki o yuregini gorelim.
Kürşatçılara ~ 8 yıl önce
K.U. önce bayan çalışanlarına karşı tavrını düzeltsin de ondan sonra bir yerlere gelsin beyleeeer. Birini bir yerlere getirecekseniz altında çalışan personeline karşı takındığı tavır ve ahlâk ön koşul olmalı. Ondan sonra beceriklilik gelmeli. K.U nun çalıştığı yerde kadın-erkek eşitsizliği vardır. Kadın bir adım daha öndedir(Hakkıyla bir yerlere gelen bayanlara karşı boynum kıldan ince) Sadece kendisi de değil SAW'da bayan personelle haşır neşir olmayı seven çoluklu çocuklu, evli barklı ne şefler ne müdürler var. Ahlâk olacak insanda önce ahlâk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxxx ~ 8 yıl önce
NAMAZ 5 VAKİT FARZ DIR AHLAK ISE 24 SAAT FARZ DIR DEMİŞ EVLİYANIN BÜYÜKLERİNDEN BİR ALLAH DOSTU.
Ahaha ~ 8 yıl önce
sen de kadin ol o zaman.Sen iyi kivirtirsin
Nnnnnm ~ 7 yıl önce
ARKADAŞIM KATILIYORUM SANA O İŞTEN İLK ATILACAK BİRİ VARSA KÜRŞATTIR
muhafiz ~ 8 yıl önce
Aile bakkaliyesi bile olamayacak kıvamda bir kurumdan bahsediyoruz burada. kendinizi fazla hırpalamayın gençler. biletçi, değnekçi vs gibi işlerden öte bir mevkiye geçemezsiniz. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
staff ~ 8 yıl önce
Taner Sarı yı tebrik ederiz.Herkesin dürüstlüğünü ve çalışkanlığını örnek alması gerekir.Kendisini çok daha iyi mevkilerde görmek isteriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hava-cıva ~ 8 yıl önce
İşi bilen havacı 3 dil bilip te 16:30 da mesaiyi bitiren kazandığı paranın hangi işten geldiğini bilmeyen yönetici olmaktan sa işaret diliyle konuşan ama kursat ulutas gibi karakterli yönetici olsun yeter ki başımızda.senede 70000 uçağı yapmış sefin den müdürüne sadece kursat beyi sevdiği için bagaj atan saw istasyonuna ugramamissin heralde.4 gün eve gitmeden istasyonda kalan maaşının yarısını ihtiyacı olan personeline dağıtan adama bölge Direktörlüğü yakışır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isibilenhavaci ~ 8 yıl önce
10 yildir ayt deyim. Ne 16.30 da ciktik ne cikan muduru gordum. Abartmayalim lutfen.
hahaha ~ 8 yıl önce
Adam saw ugramamissiniz diyor.Antalyada degil zaten.Daha okuma yazma bilmeden buraya yorum yapiyorsunuz
isibilenhavaci ~ 8 yıl önce
Iki gram ingilizce bilmeyen birakin ingilizceyi zor turkce konusan adami getirsinler Antalya basmudurlugune tabi. Zaten artik yabanci ucusta olmayacak :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı34 ~ 8 yıl önce
bahsettiğin kişi adamlığın dilini de o bahsettiğin ve eminim ki konuşamadığın dillerde de gayet iyi hiç karşılaşmadığın belli bukadar iyi niyetli olmasının sonucuda senin gibilerin böyle konuşabilmesine neden oluyor tek kötü huyu bu herkese iyi niyet göstermesi..
İşibilen ~ 8 yıl önce
Önce yazdığın Türkçe'ye bak.Cümle kurmayı beceremeyen sen yorum yapıyorsun.komiksin.
Murat Yeşiltepe ~ 8 yıl önce
Antalya istasyonuna Kürşat beyi istiyoruz.O mudur degil tam bir liderdi.kaypak adamlar onu cekemez.bizim halimizden anlayan adamdi.hamza bey de rampin basinda olmali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESKİÇELEBİCİ ~ 8 yıl önce
Yağla hocam az daha yağla fazla gelmesse bidaha yağla ... Bahsettiğin şahsın adamlığı kime göre neye göre? Şirketlerin yolcularıı mağdur eden aynı yolculara yürüyen personele saygısı olmayan sadece şut ve uçak altı personeline değer veren insandan bahsediyoruz dimi ?
Checker ~ 8 yıl önce
Çelebi emektarlarına malesef değer vermiyor temeldekiler ve temelden gelen adamlarla bu iş yürür.işten anlamayan adamlarla ve personelin halinden anlamayan adamlarla hiç bir iş başarılı olmaz.O rampteki adamlar ne çile cekiyor , hangi iş nasıl yapilir ne tur zorluklati vardir.Celebi havaciligin eski topraklarini ve profesyonellerini (yonetici ve iscileriyle) barindiran bir sirket.Bu adamlarin hakkini ve degerini bilmesi lazim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maaş ~ 8 yıl önce
Çalışanların maşaları nasıl? Alım varmı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maaş ? ~ 8 yıl önce
Maaşlar ortalama hocam ama çalışma süreleri ortalamanın üstü sigortan iyiden yatar tek artısı bence o birde Çelebi bir okuldur orda kalınmaz haberin ola
Serkan Topaloğlu ~ 8 yıl önce
Ben şahsen Osman bey ile de Taner bey ile de çalıştım. İkisi de oldukça elit karaktere sahip ve üst düzey kapasite sahibi yöneticiler. Çelebi Hava servisine ve kendilerine hayırlı uğurlu olsun. Ben o koltukları rahatlıkla doldurabileceklerine inanıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000