16 Mart 2010, Salı 14:45:36

ÇELEBİ YENİ ŞİRKET KURUYOR

Acciona SA Grubu ile İspanya ve Almanya'daki havaalanı yer hizmetleri şirketlerinin yüzde 100'ünün satın alınması görüşmelerine son veren Çelebi, İspanya’da yeni şirket kuruyor.
  • Ne olacak başlıklı yoruma cevaben.Çelebi Hava Servisi satılık değildir hele hele hizmetle alakası olmayan, müşteri memnuniyetinin ne olduğunu bilmeyen, müşterilerinden para koparmaktan başka birşey bilmeyen ve havacılığın H sini bilmeyen TAV' a asla satılamaz.Bizler ÇHS çalışanları canımızı verir, maaşımızı almaz, mesai yapar çalışırız yine de kendimizi TAV ' a sattırmayız.3.handling pozsiyonunda falan da değiliz.O sizin hüsnü kuruntunuz.TAV da yurtdışına açılıyor bu Türkiye pazarını kaybettiği anlamına mı geliyor?Bu kadar dar düşünceli olmayın.Yazarken iki kere düşünün lütfen.
  • nedir bu çelebi düşmanlığı
  • Ne olacak bu Çelebinin hali böyle. Türkiyede pazarı kaybetti. TGS kurulduğundan bugüne Çelebi 3. Handling şirketi pozisyonuna düştü. İnşallah TAV satın alırda kurtulurlar. Aksi takdirde durum vahim.
  • çelebi insan kanı içmeye devammı edecek yıl ını doldurup hak idda etmesin diye gene eğitim verdiği kişileri yollayıp yeni insanlar almaya devammı edecek
  • Bİ HATA BELLİKİ,HEMEN KARALAMA POLİTİKASI.. SİZİNDE SOLEDIGINIZ GIBI SACMA BI RAKAM! TÜRKİYEDE KAC ISTASYON POTANSIYELI WAR BIDE USTUNE MACAR. VE HINDISTAN.. BUNUN NESI RUYA KI?? OLUR HEMDE BAL GIBI OLUR AMA FARKLI BI RAKAMA...
  • çelebi ispanyayla türkiyeyi karıştırdı galiba,türkiyede 10euroluk fason şirket kurmak çok kolay ve çokta var böyle hayali şirkette ispanyada adama dur derler bakim sen ne işsin diye.orası avrupa orda herşey ve herkes bizden her yönden kat kat iyi ve kalitelidir.
  • Lütfen anlayışlı olalım. Tipografik bir hata o. 10 Bin € şirketime vız gelir bayanlar baylar.
  • Bayağı büyük bir şirket kuruyorlar. Ne biçim sermaye bu? 10.000 Euro? Bu fiyata otomobil yok yahu! Yine de haber olmayı başarmışlar..
  • yükleme aracı alacağını kim söledi. ispanyadaki işsizlik tavan yapmış. adamlar sırtlarında bavulları taşırız demişler. çelebide ok o zaman 10.000 eur ya bu şirketi kurar çalıştırırım demiş :)))))))))
  • 10 bin avro iyiymis. bu kadar sermaye ile neler yapilmaz.

Çelebi Hava Servisi'nin borsaya gönderdiği açıklamada, İspanya’nın Madrid kentinde 10 bin avro sermayeli yüzde 100’lük sermaye payı ile Çelebi Ground Handling Europe (Celebi Europa) kurulmasına karar verildiği kaydedildi.

Şubat ayında Acciona SA Grubu ile İspanya ve Almanya’daki yer hizmetler işirketlerinin satın alınması görüşmelerinden umduğunu bulamayan Çelebi, İspanya pazarına ‘Celebi Europa’  ile girecek.

ÇELEBİ YENİ ŞİRKET KURUYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
Ne olacak başlıklı yoruma cevaben.Çelebi Hava Servisi satılık değildir hele hele hizmetle alakası olmayan, müşteri memnuniyetinin ne olduğunu bilmeyen, müşterilerinden para koparmaktan başka birşey bilmeyen ve havacılığın H sini bilmeyen TAV' a asla satılamaz.Bizler ÇHS çalışanları canımızı verir, maaşımızı almaz, mesai yapar çalışırız yine de kendimizi TAV ' a sattırmayız.3.handling pozsiyonunda falan da değiliz.O sizin hüsnü kuruntunuz.TAV da yurtdışına açılıyor bu Türkiye pazarını kaybettiği anlamına mı geliyor?Bu kadar dar düşünceli olmayın.Yazarken iki kere düşünün lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
nedir bu çelebi düşmanlığı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne olacak bu Çelebinin hali böyle. Türkiyede pazarı kaybetti. TGS kurulduğundan bugüne Çelebi 3. Handling şirketi pozisyonuna düştü. İnşallah TAV satın alırda kurtulurlar. Aksi takdirde durum vahim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
çelebi insan kanı içmeye devammı edecek yıl ını doldurup hak idda etmesin diye gene eğitim verdiği kişileri yollayıp yeni insanlar almaya devammı edecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bİ HATA BELLİKİ,HEMEN KARALAMA POLİTİKASI.. SİZİNDE SOLEDIGINIZ GIBI SACMA BI RAKAM! TÜRKİYEDE KAC ISTASYON POTANSIYELI WAR BIDE USTUNE MACAR. VE HINDISTAN.. BUNUN NESI RUYA KI?? OLUR HEMDE BAL GIBI OLUR AMA FARKLI BI RAKAMA...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
çelebi ispanyayla türkiyeyi karıştırdı galiba,türkiyede 10euroluk fason şirket kurmak çok kolay ve çokta var böyle hayali şirkette ispanyada adama dur derler bakim sen ne işsin diye.orası avrupa orda herşey ve herkes bizden her yönden kat kat iyi ve kalitelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Lütfen anlayışlı olalım. Tipografik bir hata o. 10 Bin € şirketime vız gelir bayanlar baylar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bayağı büyük bir şirket kuruyorlar. Ne biçim sermaye bu? 10.000 Euro? Bu fiyata otomobil yok yahu! Yine de haber olmayı başarmışlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yükleme aracı alacağını kim söledi. ispanyadaki işsizlik tavan yapmış. adamlar sırtlarında bavulları taşırız demişler. çelebide ok o zaman 10.000 eur ya bu şirketi kurar çalıştırırım demiş :)))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
10 bin avro iyiymis. bu kadar sermaye ile neler yapilmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000