06 Mayıs 2013, Pazartesi 12:36:50

ÇELEBİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Çelebi’nin Delhi’deki başarısı; Q FestKalite Altın Kategori Birinciliği ile tescillendi...
  • Sih o, kara cahil! Her gordugun sakalliyi cami imami zannedersen, her uzunu da dedenin bastonu diye avuclamaya kalkisirsin. Dikkat et!
  • Tamam, anladim da, su en solda bizim caminin imami orada ne ariyor?

Delhi Uluslararası Havalimanı işletmecisi Delhi International AirportPrivateLtd (DIAL) tarafından her yıl düzenlenen Q FestKalite Yarışması’nın Altın Kategori Birincisi Çelebi oldu.

DIAL tarafından düzenlenen ve şirketlerin kendi bünyelerinde uyguladıkları kalite uygulamalarını ifade eden Q FestKalite Yarışması’na bu yıl 15 şirket katıldı. Yarışma kapsamında teknik hizmetten, global havacılığa kadar çeşitli alanlarda yarışan şirketler, sürekli iyileştirme projelerini sundu.

‘En iyi proje’ Altın Kategori Birinciliği’ni getirdi

Çelebi Delhi Yer Hizmetleri Organizasyonu, yarışmaya “Comet 3 Mulag Lastik Tüketiminin Azaltılması” konulu projesi ile katıldı. Seçici Kurul’un titiz değerlendirmesi sonucu Çelebi Delhi Yer Hizmetleri Organizasyonu tarafından sunulan “Comet 3 Mulag – Lastik Tüketiminin Azaltılması” projesi, ‘en iyi iyileştirme projesi’ seçilerek, Altın Kategori Birincisi oldu.

Comet 3 Mulag ile daha çevreci yer hizmetleri

Çelebi’ye ödül getiren “Comet 3 Mulag-Lastik Tüketiminin Azaltılması” projesi, yer hizmetleri gerçekleştirilirken traktör lastiklerinin daha az kullanılmasını hedefliyor. Projeyi hazırlayan Çelebi Delhi Yer Hizmetleri ekibi, bu çalışmayla birlikte; kullanılmış lastik atığı ve karbon salınımı nedeniyle ortaya çıkan hava kirliliğinin de önüne geçmiş oldu. Bu konuda sağlanan gelişme sürdürülebilir planlamayı hayata geçiren Çelebi ekibi, hizmet kalitesini artırırken mali kayıpların da önüne geçmiş oldu.

ÇELEBİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Yorumlar

imam ~ 11 yıl önce
Sih o, kara cahil! Her gordugun sakalliyi cami imami zannedersen, her uzunu da dedenin bastonu diye avuclamaya kalkisirsin. Dikkat et!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abuzer Abuzittino ~ 11 yıl önce
Tamam, anladim da, su en solda bizim caminin imami orada ne ariyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000