07 Nisan 2008, Pazartesi 07:50:29

AYT2 sezona MERHABA DEDİ

Çelebi-IC Antalya Havalimanı 2'nci Dış Hatlar Terminali (AYT2) çalışanları düzenlenen sezona merhaba partisinde buluştu.

IC Green Palace Otel'de gerçekleşen ve AYT2 yönetimi ile çalışanlarının eksiksiz katıldığı gece sürprizlerle renklendi. Terminal yönetiminin " Haka Dansı " yaptığı gecede, çalışanlar müdürlerini dans kostümü içinde karşılarında görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi.

 

IC Çelebi Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Çeçen'in de yerini aldığı partiye, Serap Yenice de şarkılarıyla eşlik etti. Masalarda şekerleme kavanozlarının bulunması dikkat çekti.

 

Gecenin ilerleyen dakikalarında, değişik renklerde tüylü fularların dağıtıldığı parti personelin pistte hünerlerini göstermesiyle devam etti.

 

2008 yaz sezonu öncesi bir arada eğlenmenin moral motivasyon bakımından çok etkili olduğunu belirten Fırat Çeçen, "Binlerce uçağın inip kalktığı Antalya Havalimanı'nda sorumluluğumuz büyük. Her ince ayrıntıyı takip etmek zorunda olan bir ekibimiz var. Yeni sezona merhaba diyoruz. Hepimize hayırlı olsun" dedi.

AYT2 sezona MERHABA DEDİ

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000