25 Eylül 2008, Perşembe 08:44:11

Alışveriş merkezleri havacılar için kapışıyor!

Havada havayolu şirketleri arasında yaşanan yolcu kapma rekabetini yerde alışveriş merkezleri (AVM) sürdürüyor. Havalimanına yakın alışveriş merkezleri yolcu ve personelleri kendilerine çekmek için kıyasıya rekabet ediyor.
  • Bence güzel bir hizmet.Airport AVM yi deneyin,hem çok yakın hem de çeşit bol.

Airport TV'de yayınlanan habere göre; Atatürk Havalimanı’na yakın alışveriş merkezleri, öğlen saatlerinde yemek arası veren havaalanı çalışanlarını kapabilmek için yarışıyor.

40 bine yakın çalışanın bulunduğu Atatürk Havalimanı’ndaki personeli kendilerine çekmek isteyen merkezler, müşterilerin ulaşımını sağlamaları için özel servis bile koyuyor.

Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü önünden de her gün öğlen saatinde konulan servisler, yüzlerce çalışanı Galeria, Carousel, Colony ve FLY Inn gibi alışveriş merkezlerine taşıyor. Burada yemek yiyip alışveriş yapan çalışanlar, mesai saatleri yaklaşınca yine aynı servislerle işyerlerine dönüyor.

Türk Hava Yolları’nın bir kaç yıldır personelini taşıyan alışveriş merkezleri şimdi de diğer havacılık şirketleri çalışanlarını kapmanın peşine düştü.

Son olarak Çobançeşme’deki Airport alışveriş merkezi, Çelebi şirketi çalışanlarını öğlen saatlerinde servislerle merkeze getirmek için anlaşmaya vardı.

Bu durum alışveriş merkezleri yöneticilerinin yanı sıra müşterileri de memnun ediyor. Havalimanında fiyatların bir hayli yüksek olması ve alternatiflerin sınırlı olması çalışanların tercihlerini alışveriş merkezlerinden yana kullanmasını sağlıyor.

Alışveriş merkezleri havacılar için kapışıyor!

Yorumlar

ccccc ~ 16 yıl önce
Bence güzel bir hizmet.Airport AVM yi deneyin,hem çok yakın hem de çeşit bol.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000