28 Nisan 2008, Pazartesi 12:43:20

Adnan Menderes Havalimanında İnanılmaz Olay

İzmir Adnan Menderes Havalimanında akıllara durgunluk veren bir olay gerçekleşti. Havalimanı apronunda yaşanan bu olay güvenlik zafiyetini gösteriyor. İşte ayrıntılar.
  • vaktiyle birkac milletvekili ve bakanın emekli emniyet mensubu akrabasına istihdam oluşturmak maksadıyla cıkarılmış bir yasadır 5188 nolu özel güvenlik yasası...önüne gelen herkesi eline 500 ytl maaş verip güvenlik yaparsanız sonuclarına katlanmalısınız..havalimanı gibi son derece prestijli ve mühim bir kurumu,cebindeki son kuruşunu iki aylık kurs ücreti olarak ödeyen sokaktan gecen her sade vatandaşa emanet etmeniz ne kadar mantıklıdır soruyorum size....
  • sızın yorumunuz agzı olan konusuyor klavyeyı elıne gecıren yazıyor olmus bır seylerı yazarken bılmeden yazmayın sozu edılen yerde guvenlık gorevlısı veya polıs degıl asker gorev yapıyor gırınlen yer havas bınası aprona 3 km mesafede oralarda ucak park etmez ve guvenlık gorevlısı arkadsların hassasıyetını sımdı daha ıyı anladım sızın gıbıler hava lımanlarında baslı basına bır tehlıkesınız ızmırdekı 15 guvenlıkcı arkadsın urfa ve balık esırde gecıcı gorevde oldugunu bılıyorum 3 sıstemle calısyorlar ve cıddı eleman acıgı var
  • Pilot yolcu kovdu diye başlık atacağınıza heran bir felakete dönüşebilecek bu rezaleti irdeleyin.En ucuzu bir uçağa çarpıp dünya kadar zarar verebilirlerdi.
  • İnanılmaz bir skandal, tam bir güvenlik zaafiyeti. Atatürk Havalimanında insanların nerede ise özel bölgelerine bakacak kadar paranoyak araştırma yapan görevliler nedense arka kapılara bakmayı unutuyorlar. İzmir en güzel örneği.Eğitimleri doğru dürüst olmayan ve sadece iş olsun; bir de kendi eksikliklerimi ve egomu tatmin etmek için bir güvenlik işi bulayım diye sokaklarda iş arayan insanları alırsanız sonuç daima bu olacaktır.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı apronuna giren iki genç, HAVAŞ’ın araç park ettiği yere kadar elini kolunu sallayarak gittiler. Burada bulunan ve kontak anahtarı üzerinde olan bir traktörü çalıştırarak apron içinde dolaşmaya başladılar.

 

Dakikalarca apronda traktörle dolaşan çılgın kafadarlar Çelebi Hava Servisinin elemanları tarafından fark edildi. Polise haber verilmesi ile birlikte, Adnan Menderes Havalimanı polisi alarma geçti. Apronda gözaltına alınan gençler sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edilecek.

 

Havalimanı apronuna kadar giren iki gencin tel örgüleri aşarak nasıl geçtiği araştırılırken, görevliler hakkında da soruşturma başlatıldı.

 

Adnan Menderes Havalimanında İnanılmaz Olay

Yorumlar

yavuz ~ 15 yıl önce
vaktiyle birkac milletvekili ve bakanın emekli emniyet mensubu akrabasına istihdam oluşturmak maksadıyla cıkarılmış bir yasadır 5188 nolu özel güvenlik yasası...önüne gelen herkesi eline 500 ytl maaş verip güvenlik yaparsanız sonuclarına katlanmalısınız..havalimanı gibi son derece prestijli ve mühim bir kurumu,cebindeki son kuruşunu iki aylık kurs ücreti olarak ödeyen sokaktan gecen her sade vatandaşa emanet etmeniz ne kadar mantıklıdır soruyorum size....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sgul ~ 16 yıl önce
sızın yorumunuz agzı olan konusuyor klavyeyı elıne gecıren yazıyor olmus bır seylerı yazarken bılmeden yazmayın sozu edılen yerde guvenlık gorevlısı veya polıs degıl asker gorev yapıyor gırınlen yer havas bınası aprona 3 km mesafede oralarda ucak park etmez ve guvenlık gorevlısı arkadsların hassasıyetını sımdı daha ıyı anladım sızın gıbıler hava lımanlarında baslı basına bır tehlıkesınız ızmırdekı 15 guvenlıkcı arkadsın urfa ve balık esırde gecıcı gorevde oldugunu bılıyorum 3 sıstemle calısyorlar ve cıddı eleman acıgı var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DEMIRKUS ~ 16 yıl önce
Pilot yolcu kovdu diye başlık atacağınıza heran bir felakete dönüşebilecek bu rezaleti irdeleyin.En ucuzu bir uçağa çarpıp dünya kadar zarar verebilirlerdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avalon1166 ~ 16 yıl önce
İnanılmaz bir skandal, tam bir güvenlik zaafiyeti. Atatürk Havalimanında insanların nerede ise özel bölgelerine bakacak kadar paranoyak araştırma yapan görevliler nedense arka kapılara bakmayı unutuyorlar. İzmir en güzel örneği.Eğitimleri doğru dürüst olmayan ve sadece iş olsun; bir de kendi eksikliklerimi ve egomu tatmin etmek için bir güvenlik işi bulayım diye sokaklarda iş arayan insanları alırsanız sonuç daima bu olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000