29 Temmuz 2015, Çarşamba 14:10:01

British uçağında bomba paniği

İngiliz havayolu şirketi British Airways'in Las Vegas-Londra seferini yapan uçağında bomba paniği. Uçak, Montreal-Pierre Elliott Trudeau Havalimanı'na divert etti.
  • 747'nin guzelligi hicbir ucakta yok goklerin kralicesi...
  • belki kitabını duyurmak isteyen bir yazardır..
  • al bir timarhanelik daha
  • Montreal'daki Pierre Elliott Trudeau havalimanı nasıl gerçekleştirildi ki? Sihirbaz mı geldi o an havameydanını yarattı? Benim bildiğim, en az 30-40 senedir orada.

İngiliz havayolu şirketi British Airways'in Amerika Birleşik Devletleri'nin Nevada eyaletindeki Las Vegas kentinden havalanarak İngiltere'nin başkenti Londra'ya gidecek uçağına bomba ihbarı yapıldı.

Londra seferini gerçekleştiren Boeing B747-400 tipi uçak, Kanada'nın Montreal kentindeki  gerçekleştirilen Pierre Elliott Trudeau Havalimanı'na acil iniş yaptı.

British Airways uçağı, Montreal'e sorunsuz bir iniş gerçekleştirdi. Uçak güvenli bir alanada çekildikten sonra yolcular uçaktan tahliye edilirken, uçakta arama çalışmaları başladı.

British uçağında bomba paniği

Yorumlar

Guzellik ~ 9 yıl önce
747'nin guzelligi hicbir ucakta yok goklerin kralicesi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
7-77 ~ 9 yıl önce
belki kitabını duyurmak isteyen bir yazardır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
g ~ 9 yıl önce
al bir timarhanelik daha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kat 14 ~ 9 yıl önce
Montreal'daki Pierre Elliott Trudeau havalimanı nasıl gerçekleştirildi ki? Sihirbaz mı geldi o an havameydanını yarattı? Benim bildiğim, en az 30-40 senedir orada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000