28 Nisan 2016, Perşembe 12:00:44

British uçağına iniş sırasında yıldırım çarptı

British Airways'in Çek Cumhuriyeti'nin Prag kentinden Londra'ya giden uçağına, Heathrow Havalimanı'na inişe geçtiği sırada yıldırım isabet etti.
  • Tek türk bendim uçakda 7f de oturuyodum hafif türbülans oldu bir anda sanki zaman boyut atladık sandık öyle bir parlama çığlıkların sesi yüzünden sağ kulağım zarar gördü nerdeysr neyse vurdu bize pilot çok hızlı irtifa düştü nedense son yaklaşmada uçakda garip bir ses koku gelerek piste teker koyduk geçmiş olsun diyorum
  • pilotlar ingiliz hava kuvvetlerinden sanırım iyi bir iniş

British Airways'in BA857 sefer sayısı ile gerçekleştirdiği Prag -Londra seferini yapan uçağına yıldırım isabet etti.

Edinilen bilgilere göre Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'daki Vaclav Havel Havalimanı'ndan kalkış yapan British Airways'e ait Airbus A320 tipi uçağa inişe geçtiği sırada yıldırım çarptı.

Londra'daki Heathrow Havalimanı'na inişe geçen uçağa çarpan yıldırım, o an kamera kaydı yapan bir kişi tarafından an be an görüntülendi.

İşte British Airways uçağına yıldırım çarpma anı;

British uçağına iniş sırasında yıldırım çarptı

Yorumlar

İçindeydim ~ 8 yıl önce
Tek türk bendim uçakda 7f de oturuyodum hafif türbülans oldu bir anda sanki zaman boyut atladık sandık öyle bir parlama çığlıkların sesi yüzünden sağ kulağım zarar gördü nerdeysr neyse vurdu bize pilot çok hızlı irtifa düştü nedense son yaklaşmada uçakda garip bir ses koku gelerek piste teker koyduk geçmiş olsun diyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atma birader ~ 8 yıl önce
Bizim basimiza gelmis olmasa inanacaktik. Ucaga yildirim dustugunde sadece siddetli bir gurultu oluyor ve bazende isiklar gidip gelebiliyor.
pilotlar ~ 8 yıl önce
pilotlar ingiliz hava kuvvetlerinden sanırım iyi bir iniş

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000