09 Eylül 2015, Çarşamba 03:55:21

British Airways'in B777'si ABD'de alev aldı

İngiliz havayolu şirketi British Airways'e ait Boeing B777 tipi uçak ABD'nin Nevada eyaletindeki Las Vegas kentinde alev aldı.
  • Selim rumuzlu. Senin gibiler. Air bus. I. Tercih eder. Sen boeing ten ve onun yapisal sisteminden Malzemesinden anlamadigin icin Boyle dusunuyorsun . Insanlarida boyle yanlis. Bilgilendirme . Bir. Daha bu kosede boyle Yanlis yazdigini Gormiyecem. Yoksa Hawaii den gelirim gelirim oraya.
  • Cahil diyen arkadaş çok doğru söylemiş olaydan haberi olmayan çok bilmişler Konuşuyor CAHILLER SIZE DIYORUM EN GÜVENLI EN AZ OLAYA KARIŞAN UÇAK 777
  • Aklı olan 777'ye binmez; daima Airbus tercih edin!
  • Ne yangını? Alev uzaması olmuş :)
  • Yazıklar olsun T.H.Y na koskoca uçak 160 kişiyle uçuruluyor...Operasyon süper :))) Şaka bir yana Bu uçak T.H.y nın olsaydı burada neler okurduk neler....
  • Evacuation sirasinda boy boy bagajlarini alan yolcular...
  • milli uçağımızın kanatlarını takıp şarj ederek bir an önce havalandırmamız lazım. baksanıza boeingin haline. peeh. rezalet.
  • Gereksiz gereksiz yorumlar yazan uksla kaptanlar buraya toplanmış
  • Cahillikte sınırları zorlayanlar gelml 777 kötülüyor ihmal olursa her uçağın sonu buna benzer bunu kafanıza bir türlü yazamadınız.
  • Bence iniş takımları alev almış.

İngiliz şirket British Airways'e ait Boeing B777 tipi uçak Las Vegas'ta alev aldı.

BA2276 sefer sayısı ile ABD'nin Nevada eyaletindeki Las Vegas kentinden havalanarak İngiltere'nin başkenti Londra'ya hareket edecek British Airways uçağı, kalkış öncesi motordaki alev uzaması nedeniyle kalkışı iptal etti. 

Alevlerin artması sonucu uçakta bulunan 159 yolcu 13 mürettebattan iki kişi hafif yaralanırken, yangına erken müdahale edilerek olası facianın önüne geçildi.

Öte yandan hafif yaralanan iki kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.







British Airways'in B777'si ABD'de alev aldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Hawaii ~ 9 yıl önce
Selim rumuzlu. Senin gibiler. Air bus. I. Tercih eder. Sen boeing ten ve onun yapisal sisteminden Malzemesinden anlamadigin icin Boyle dusunuyorsun . Insanlarida boyle yanlis. Bilgilendirme . Bir. Daha bu kosede boyle Yanlis yazdigini Gormiyecem. Yoksa Hawaii den gelirim gelirim oraya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cahil diyen arkadaş ~ 9 yıl önce
Cahil diyen arkadaş çok doğru söylemiş olaydan haberi olmayan çok bilmişler Konuşuyor CAHILLER SIZE DIYORUM EN GÜVENLI EN AZ OLAYA KARIŞAN UÇAK 777

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selim ~ 9 yıl önce
Aklı olan 777'ye binmez; daima Airbus tercih edin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cahiller ~ 9 yıl önce
Ne yangını? Alev uzaması olmuş :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selim ~ 9 yıl önce
Hadi ya; USA today, CNN INT'L; ABC NEWS ve de uçağın pilotu "catastrophic uncontained engine failure " diyor, sen neden bahsediyorsun gardaş? GE 90 motoru sizlere ömür, gelsin AD'ler!
Heten Keten ~ 9 yıl önce
Yazıklar olsun T.H.Y na koskoca uçak 160 kişiyle uçuruluyor...Operasyon süper :))) Şaka bir yana Bu uçak T.H.y nın olsaydı burada neler okurduk neler....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 9 yıl önce
yolcu cok yogun degıl dogru ama belki geliste doluymustur.
H.L ~ 9 yıl önce
Evacuation sirasinda boy boy bagajlarini alan yolcular...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
milli uçak ~ 9 yıl önce
milli uçağımızın kanatlarını takıp şarj ederek bir an önce havalandırmamız lazım. baksanıza boeingin haline. peeh. rezalet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Gereksiz gereksiz yorumlar yazan uksla kaptanlar buraya toplanmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cahil ~ 9 yıl önce
Cahillikte sınırları zorlayanlar gelml 777 kötülüyor ihmal olursa her uçağın sonu buna benzer bunu kafanıza bir türlü yazamadınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ksk ~ 9 yıl önce
Bence iniş takımları alev almış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000