26 Nisan 2016, Salı 09:51:12

BA kabin memurları şoka girdi İstanbul-Londra seferi iptal edildi

İngiliz havayolu şirketi British Airways'in İstanbul'dan Londra'ya gidecek uçağın kabininde duman çıktı. Kabin memuru da şoka girince sefer iptal edildi.
  • Ben şok!!
  • Zaten bizimkilere sorsan ben uçmayı çok istiyorum çok seviyorum o yüzden seçtim der ben hep uçuyum baska birşey istemiyorum der kimse paradan bahsetmez bi türübülasnta herkesten önce kabin memurları ölür korkudan :)) bi gidin bide asgari ücret versen o uçmak benim hayatım diyenleri görürmüydğk işin özü şu bu işi kabin ekibi hariç sanmıyorum ki deneyimli isteyerek severek yapsınlar hepsi para için çekiyor o zahmeti ama pilotlar başka camia onlar hakedenlerdir.
  • Pegasus'ta a320 kalkışta kuyruk vurdu maskeler düştü Tahran uçuşu. Ekip tahsis, kabin Ekibine "320 sertifikalı baska biri yok elimizde, baska uçakla siz devam edeceksiniz Tahran uçuşuna" Dedi. Kaza geçirmiş ekibi tekrar ucusa yolladı. Sonra shgm'den cezayı yedi tabii
  • bakmış 99 kişi az müşteri var demiş bi yangın çıkartayım da uçuş iptal olsun koca 767 boş mu kaldıralım işin şakası bi yana 767 serisi eskidi ba nınkiler 20 li yaşlarında askere gidecek yaşa gelmiş normal bu tip arızalar
  • Hem 767 uçak hemde 99 yolcuyu taşınmış az değilmi?
  • Bu kadar kolay mı ya bir uçuşu iptal ettirmek? Bende şoka girdim uçmuyorum desem iki gün sonra Kabin Müdürü odasına çağırır :)
  • BA nin 767 leri cok eski 20 nin uzerinde hepsi.normal sorunlar olmasi arada

İngiliz havayolu şirketi British Airways'in dün gerçekleştireceği İstanbul-Londra seferini gerçekleştirecek uçağın kabininde duman çıktı.

99 yolcusu ve Boeing B767-300 tipi uçakla gerçekleştirilecek seferdeki kabin ekibi, uçağın pilotlarını kabindeki duman konusunda uyardı. Bu sırada iki kabin memuru şoka girerek uçamayacaklarını pilota bildirdi.

Kaptan pilot uçağa sağlık ekibi gönderilmesini istedi. Havalimanı sağlık ekipleri iki kabin memurunu alarak gözetim amaçlı hastaneye götürdü. İstanbul-Londra seferini iptal edilirken yolcular ise otellere yerleştirildi.

BA kabin memurları şoka girdi İstanbul-Londra seferi iptal edildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Şükela ~ 8 yıl önce
Ben şok!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zaten ~ 8 yıl önce
Zaten bizimkilere sorsan ben uçmayı çok istiyorum çok seviyorum o yüzden seçtim der ben hep uçuyum baska birşey istemiyorum der kimse paradan bahsetmez bi türübülasnta herkesten önce kabin memurları ölür korkudan :)) bi gidin bide asgari ücret versen o uçmak benim hayatım diyenleri görürmüydğk işin özü şu bu işi kabin ekibi hariç sanmıyorum ki deneyimli isteyerek severek yapsınlar hepsi para için çekiyor o zahmeti ama pilotlar başka camia onlar hakedenlerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkçe ~ 8 yıl önce
Umarım bundan sonra bol bol kitap okursun. Yazdıklarından anlam çıkaramadım, cümle kurmayı öğren.
türbülans ~ 8 yıl önce
Türbülans bizim yaşam tarzımız. Ayda en az 80 saat uçuyoruz ve öyle türbülanslar yaşıyoruz ki ayaklarımız yerden kesildiği oluyor ve yolcular sizin gözünüzün içine bakıyor sert türbülanslarda. Her türbülansta korkudan ölecek olsak zaten bu işi yapamayız. İkincisi paradan neden bahsetmeyelim. Siz para kazanmak için çalışmıyor musunuz?
Gonullu ~ 8 yıl önce
Havacilar disindaki insanlar Turkiyede gonullu calisiyor. Parayi falan sormuyorlar yani
Pegasus farkı. ~ 8 yıl önce
Pegasus'ta a320 kalkışta kuyruk vurdu maskeler düştü Tahran uçuşu. Ekip tahsis, kabin Ekibine "320 sertifikalı baska biri yok elimizde, baska uçakla siz devam edeceksiniz Tahran uçuşuna" Dedi. Kaza geçirmiş ekibi tekrar ucusa yolladı. Sonra shgm'den cezayı yedi tabii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ba ~ 8 yıl önce
bakmış 99 kişi az müşteri var demiş bi yangın çıkartayım da uçuş iptal olsun koca 767 boş mu kaldıralım işin şakası bi yana 767 serisi eskidi ba nınkiler 20 li yaşlarında askere gidecek yaşa gelmiş normal bu tip arızalar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BA ~ 8 yıl önce
Hem 767 uçak hemde 99 yolcuyu taşınmış az değilmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cabin Crew ~ 8 yıl önce
Bu kadar kolay mı ya bir uçuşu iptal ettirmek? Bende şoka girdim uçmuyorum desem iki gün sonra Kabin Müdürü odasına çağırır :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 8 yıl önce
sanki uçağı sen uçuruyorsun demi :))
.. ~ 8 yıl önce
BA nin 767 leri cok eski 20 nin uzerinde hepsi.normal sorunlar olmasi arada

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000