03 Şubat 2010, Çarşamba 18:40:39

VE BORAJET START VERDİ

Bölgesel uçuşlar yapmak üzere Türkiye’ye ilk kez Turboprop uçak getiren Borajet, ilk uçağını tanıtmak üzere bir basın toplantısı düzenledi…
  • bu işler kıdeme bakmaz arkadaşım .Bu projelere kafa yormak ,emek vermek önemli.Bilmeden atıp tutuyorsunuz ayıp size....yeter artık.İş üreten insanları karalamayın.Komuşmayın sizde üretin
  • kadir pekeri ......kaptana sorun dediğin kişinin tüm diplomaları sahte.O yüzden yurt dışında uçuyor.Lise mezunu bile olduğu şüpheli bir adamı refere etmen senin onu iyi tanımadığını gösteriyor.Kadir Peker in hatası o adama güvenip iş yapmaktı sadeceAyrıca,Kadir Peker Cankut Bey ile hala dost dur..
  • neden BORAJET? ucaklar JET ucagi degilki, pervaneli turbo prop..
  • off ne ovdunuz ne ovdunuz ya.. yazdiklarinizin hepsinin ici bos.. bunlari merak eden gitsin cangut baganayla konussun, hele gecen o ikinci isim sahtekarin diplomali onde gideni.. ayjet onur madem super borajeti gorelim bakalim 6ay sonra konusalim, bakalim oncelikle istanbul meydanindan ucacak slot bulabilecekler mi..
  • Amerikalıların kullandığı çok güzel bi kelime "loser" yani hayatta basarmak icin gerekli zeka veya azimden yoksun insanlar. İşte bu başlık altında yorum yapan bir kısım kişiler ku kapsamda. Değerli site yönetimi, Havacılık gibi elit bir camiayı kirleten, bu güzel siteyi küfür dolu futbol tirübününe çevirmeye çalışan, kelimenin tam anlamıyla kelle koltukta uçup tarifsiz uçuş tecrübelerine sahip kara havacıları "karacılar" diye küçük gören ve hatta iyi düşüşler gibi bırakın havacılığı, insanlık dışı yorumlarda bulunan "korsan havacılara" lütfen izin vermeyin. Bırakın herkes işini yapsın... Let them fly...
  • Hersey guzel baslamis olabilir ama yakinda bazi seyler su yuzune cikacaktir bu kadro ile bu is olmaz. Turkiye'ye gonul vermis patron da biryerden sonra "Ne oluyor" diye soracaktir. Hazira Havayolu dayanmaz. Kimler geldi kimler gecti... Umarim yanilirim ama bekleyip hep birlikte gorecegiz. Bu yonetimin omru max. 6 ay sonra degismek zorunda kalacaktir.
  • Onur aire sorun veya kemal demirkanlı kaptana sorun kadir pekeri size en iyi onlar anlatır.Desenize şu anda onur atlas pegasus yatıp kalkıp kadir pekere dua etsin o olmasa idi iç hatlar olmayacaktı demek.Ayjet 20 ortaklı bir şirket kadir ve akın peker orda en kıdemsiz:)) kişeler idi.Ayjet celal ve aydın ve diğer kaptanların öncülüğünde başladı.Ayjet için çok kıymetli olsa idiler asla göndermezler di.Bora jet te yakında kadi peker ile tanışır.
  • Bir çoğunuzun ve çocuklarınızın aldığı sağlıklı uçuş eğitiminin bu okullar sayesinde olduğunu unutmayın. Bu proje sahibine haksızlık yapmıyormusunuz??
  • Arkadaşlar Kadir Peker Onur Air 'in başlattığı iç hat uçuşlarının proje sahibidir.Şuanda Türkiye'de yapılan iç hat uçuşlarının temelini bu proje oluşturmuştur.THY tekeli kırılmasına neden olmuştur.Projenin hayata geçmesini takiben ayrılmıştır.Bugün ucuz uçma imkanına sahipseniz bunu ona borçlusunuz.Bu günkü Sindel 'in temelini atan ve ATPL eğitim yetkisini özel okullara kazandıran kişidir.Burda ayrılma nedeni asıl işleri kara taşımacışığı olan ortakları ile fikirleri uyuşmadığı için dir.Burdan sonra Ayjetin kurucusu ve Ayjetin tüm atılan adımlarının yaratıcısıdır.
  • Beyler,yapılan açıklama basın toplantısı değil basının merakı nedeni ile uçak hakkında bilgi verilmek amaçlı imiş.Çok önyargılı ve bilmeden konuşuyorsunuz.Yönerge gereği ATR eğitimli Türk pilot olmadığı için 4 yabancı Öğretmen kaptan alınmış.Line eğitimi tamamlanması için de 4 F/O alınmış.Yine ATR lisanslı Türk teknisyen olmadığı için anlaşmalı bakım kurumundan 5 eğitmen teknisyen alınmış.17 Türk pilot,35 hostes,13 Teknisyen de ATR eğitimlerini tamamlamışlar. Pilotlar ATR eğitim merkezinde yabancı hocalardan eğitim almışlar.

ATR72-500 tipi 3 adet uçağıyla Türkiye’ye Turboprop uçağını tanıtan Borajet, ilk uçağını geçtiğimiz günlerde getirmişti. Söz konusu uçağın boyama işlemini kendi hangarında Airplanepainter firmasına yaptıran Borajet yetkilileri umutlu konuştu.

Borajet’in Ticaret Müdürü Afet Sertaç Gerçek destinasyonlar hakkında verdiği bilgilerde yurt içi ve yurt dışındaki yakın şehirlere uçmayı planladıklarını ifade ederek, seferlerini aksatmamak amacıyla rotasyonu belli bir proje üstünde çalışıp planlı bir şekilde düzenlediklerini ifade etti.

Uçakların yolcu kapasitesi hakkında da açıklamalarda bulunan Gerçek; “Uçağın normal kapasitesi 72 yolcu fakat biz yolcuların daha rahat seyahat etmelerini istediğimiz için koltuk aralarını genişlettik ve mevcut kapasiteyi 66 kişiye düşürdük” dedi.

Borajet Havayolları Genel Müdür Yardımcısı ve Kaptan Pilot Akın Peker uçuş yapacak pilotlar ve uçağın tekniği hakkında bilgiler verdi. Peker, Borajet’in 24 pilot ile seferlere başlayacağını ve pilotların Fransa’da eğitim gördüklerini belirterek, 8 pilotun yabancı olduğunu sözlerine ekledi.

Borajet ilk uçağını tanıttı

HABERİN TÜM DETAYLARI SAAT 20:00'DE AIRPORT TV ANA HABER BÜLTENİ'NDE.

AIRPORT TV'Yİ ONLINE İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

VE BORAJET START VERDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

Misafir ~ 14 yıl önce
bu işler kıdeme bakmaz arkadaşım .Bu projelere kafa yormak ,emek vermek önemli.Bilmeden atıp tutuyorsunuz ayıp size....yeter artık.İş üreten insanları karalamayın.Komuşmayın sizde üretin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kadir pekeri ......kaptana sorun dediğin kişinin tüm diplomaları sahte.O yüzden yurt dışında uçuyor.Lise mezunu bile olduğu şüpheli bir adamı refere etmen senin onu iyi tanımadığını gösteriyor.Kadir Peker in hatası o adama güvenip iş yapmaktı sadeceAyrıca,Kadir Peker Cankut Bey ile hala dost dur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
neden BORAJET? ucaklar JET ucagi degilki, pervaneli turbo prop..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
off ne ovdunuz ne ovdunuz ya.. yazdiklarinizin hepsinin ici bos.. bunlari merak eden gitsin cangut baganayla konussun, hele gecen o ikinci isim sahtekarin diplomali onde gideni.. ayjet onur madem super borajeti gorelim bakalim 6ay sonra konusalim, bakalim oncelikle istanbul meydanindan ucacak slot bulabilecekler mi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Amerikalıların kullandığı çok güzel bi kelime "loser" yani hayatta basarmak icin gerekli zeka veya azimden yoksun insanlar. İşte bu başlık altında yorum yapan bir kısım kişiler ku kapsamda. Değerli site yönetimi, Havacılık gibi elit bir camiayı kirleten, bu güzel siteyi küfür dolu futbol tirübününe çevirmeye çalışan, kelimenin tam anlamıyla kelle koltukta uçup tarifsiz uçuş tecrübelerine sahip kara havacıları "karacılar" diye küçük gören ve hatta iyi düşüşler gibi bırakın havacılığı, insanlık dışı yorumlarda bulunan "korsan havacılara" lütfen izin vermeyin. Bırakın herkes işini yapsın... Let them fly...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hersey guzel baslamis olabilir ama yakinda bazi seyler su yuzune cikacaktir bu kadro ile bu is olmaz. Turkiye'ye gonul vermis patron da biryerden sonra "Ne oluyor" diye soracaktir. Hazira Havayolu dayanmaz. Kimler geldi kimler gecti... Umarim yanilirim ama bekleyip hep birlikte gorecegiz. Bu yonetimin omru max. 6 ay sonra degismek zorunda kalacaktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Onur aire sorun veya kemal demirkanlı kaptana sorun kadir pekeri size en iyi onlar anlatır.Desenize şu anda onur atlas pegasus yatıp kalkıp kadir pekere dua etsin o olmasa idi iç hatlar olmayacaktı demek.Ayjet 20 ortaklı bir şirket kadir ve akın peker orda en kıdemsiz:)) kişeler idi.Ayjet celal ve aydın ve diğer kaptanların öncülüğünde başladı.Ayjet için çok kıymetli olsa idiler asla göndermezler di.Bora jet te yakında kadi peker ile tanışır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bir çoğunuzun ve çocuklarınızın aldığı sağlıklı uçuş eğitiminin bu okullar sayesinde olduğunu unutmayın. Bu proje sahibine haksızlık yapmıyormusunuz??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşlar Kadir Peker Onur Air 'in başlattığı iç hat uçuşlarının proje sahibidir.Şuanda Türkiye'de yapılan iç hat uçuşlarının temelini bu proje oluşturmuştur.THY tekeli kırılmasına neden olmuştur.Projenin hayata geçmesini takiben ayrılmıştır.Bugün ucuz uçma imkanına sahipseniz bunu ona borçlusunuz.Bu günkü Sindel 'in temelini atan ve ATPL eğitim yetkisini özel okullara kazandıran kişidir.Burda ayrılma nedeni asıl işleri kara taşımacışığı olan ortakları ile fikirleri uyuşmadığı için dir.Burdan sonra Ayjetin kurucusu ve Ayjetin tüm atılan adımlarının yaratıcısıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Beyler,yapılan açıklama basın toplantısı değil basının merakı nedeni ile uçak hakkında bilgi verilmek amaçlı imiş.Çok önyargılı ve bilmeden konuşuyorsunuz.Yönerge gereği ATR eğitimli Türk pilot olmadığı için 4 yabancı Öğretmen kaptan alınmış.Line eğitimi tamamlanması için de 4 F/O alınmış.Yine ATR lisanslı Türk teknisyen olmadığı için anlaşmalı bakım kurumundan 5 eğitmen teknisyen alınmış.17 Türk pilot,35 hostes,13 Teknisyen de ATR eğitimlerini tamamlamışlar. Pilotlar ATR eğitim merkezinde yabancı hocalardan eğitim almışlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000