19 Ağustos 2016, Cuma 18:51:47

Sponsorluk sonrası Borajet sitesi çöktü

Geçtiğimiz günlerde duyurulan ve bugün imzaları atılan Borajet Havayolları ve Fenerbahçe arasındaki sponsorluk anlaşması kapsamında yapılan indirim Borajet sitesini çökertti.
  • Sadece maaş diyorum ne zaman yatacak diyorum.
  • fikra: fenerli 90 yasinda olum yataginda ki bir adam galatasaryli oglunu cagirarak: oglum ben artik gsli olmayi seciyorum demis. oglu: baba yillardir seni fbli olarak bilirdik simdi bu nerden cikti demis. bunun uzerine babasi: ulan it herf bir fenerli olecegine bir galatasarayli ölsün demis.
  • Ya hu TGS dedim TGS alım varmı birileri birşey desin artık sormaktan yorulduk :)
  • Maalesef ülkemizdeki firmaların yönetim takımları firmanın altyapı kapasitesini bilmeden bunu da yapalım şunu da yapalım, imza atınca herşeyin çözüleceğini sanıyor. Diğer departmanlarla koordinasyon 0. Böyle amatör yöneticilere bunlar müstaak.
  • Bir gün herkes Fenerbahceli olacak...
  • borajetin gelişmesini istemeyen karanlık odakların işidir
  • teknik bir konu, baflanilan bilgisayarin epromunda bir sorun oldugu anlasiliyor,Cozum icin ekran kartinin degistirilmesi gerekmektedir
  • Borajet gökyüzünde başarılı uçuşlar dilerim.Andorid ve diğer destekli Borajet e ait mobil destekli uygulamasının zamanı geldi .ee artık yapın su uygulamayı bütün havayollarının var borajetin niye yok neyi eksik?
  • Borajet in Pilot alımı ne zaman bilen var mı?

Borajet Havayolları, geçtiğimiz günlerde duyurduğu Fenerbahçe sponsorluğunun resmi imzalarını bugün Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde attı.

Borajet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Akol ile Borajet yöneticileri ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerinin katıldığı imza töreninde, Fenerbahçeli taraftarlar özel indirim yapılacağı açıklanmıştı.

Fenerbahçe Kongre Üyesi ve Temsilcü Üyeleri'ne yüzde 25'lik indirim, Fenerbahçeli olduğunu beyan edenlere de yüzde 15 indirim yapılacağının duyurulması sonrası, 500 bine yakın kişi siteye girmeye çalıştı ve Borajet Havayolları'nın internet sitesi çöktü.

Birkaç saattir devam eden sorun üzerine Borajet'ten konu ile ilgili açıklama geldi. Borajet'ten yapılan açıklamada taraftarın yoğun ilgi göstermesi nedeniyle teknik aksaklık yaşandığı belirtilirken, sorunun en kısa sürede çözüleceği belirtildi.

Sponsorluk sonrası Borajet sitesi çöktü

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Offff ~ 8 yıl önce
Sadece maaş diyorum ne zaman yatacak diyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bjk ~ 8 yıl önce
fikra: fenerli 90 yasinda olum yataginda ki bir adam galatasaryli oglunu cagirarak: oglum ben artik gsli olmayi seciyorum demis. oglu: baba yillardir seni fbli olarak bilirdik simdi bu nerden cikti demis. bunun uzerine babasi: ulan it herf bir fenerli olecegine bir galatasarayli ölsün demis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
Ya hu TGS dedim TGS alım varmı birileri birşey desin artık sormaktan yorulduk :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs de alım yok ~ 8 yıl önce
Ya kardeş sen nesin kimsin Allah aşkına ya. Burada birisi sana evet alım var dese ne yapcan. Ya hakaret etmek istemiyorum ama yeter artık ya. Bi haber sitesinin yorumlarından iş mi bulunur birader ya?? Az akıllı olun artık ya.
Amatör ~ 8 yıl önce
Maalesef ülkemizdeki firmaların yönetim takımları firmanın altyapı kapasitesini bilmeden bunu da yapalım şunu da yapalım, imza atınca herşeyin çözüleceğini sanıyor. Diğer departmanlarla koordinasyon 0. Böyle amatör yöneticilere bunlar müstaak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GencFB ~ 8 yıl önce
Bir gün herkes Fenerbahceli olacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fesatlar be ~ 8 yıl önce
borajetin gelişmesini istemeyen karanlık odakların işidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
remzi ~ 8 yıl önce
teknik bir konu, baflanilan bilgisayarin epromunda bir sorun oldugu anlasiliyor,Cozum icin ekran kartinin degistirilmesi gerekmektedir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vor to vor ~ 8 yıl önce
Borajet gökyüzünde başarılı uçuşlar dilerim.Andorid ve diğer destekli Borajet e ait mobil destekli uygulamasının zamanı geldi .ee artık yapın su uygulamayı bütün havayollarının var borajetin niye yok neyi eksik?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni Mezun ~ 8 yıl önce
Borajet in Pilot alımı ne zaman bilen var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Survey pilot ~ 8 yıl önce
Sayin kardesim,borajetin insan kaynaklarina bir tel acarsan size en saglikli sekilde bilgi verirler,bunu bende yapdim.bunu bile beceremiorsaniz ne diye meslegi secdiniz.Gazi antepde dogdum,hollandada buyudum,almanyada is buldum,lutfen biraz kendinizi gelsitirin,just for your information sir Selamlar saygilar
Brjef ~ 8 yıl önce
Fazlalık var ,şuan alım yok diye biliyoruz zira şutlanmayı hak eden efolar var onları çıkarırlarsa alım olur herhalde.
Ukela ~ 8 yıl önce
Ukelalık yapan hollandalı Türkiyede o işler öyle yürümüyor ik dan öyle derler o tarihte gidersin geçmiş olsun derler

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000