02 Nisan 2013, Salı 08:55:57

SEFERLER NEDEN İPTAL EDİLDİ?

Borajet'in 3 Nisan'da başlatacağını açıkladığı Van-Erivan seferlerinin aniden iptal edilmesi Reuters'e haber oldu...
  • para önemli değil ama sonuçta sıfır sorun politikamız var bizim? süper güçüz ya? ermeni açılımıda var bir de? uçsun bora jet yazılı barış güvercinleri açılsın sınırlar (ki açıldı büyükelçi unutmuş yazık ermeni sınırı türkiye tarafından açılım sırasında açıldı) ticarette de gelişm
  • İyide kardeşim İstanbul Erivan seferleri var zaten bu sorun olmuyorda Van Erivan seferimi sorun oluyor.THY İstanbul Erivan uçarken insan kanı üzerinden para kazanmıyormu yani?
  • Kamıl kardeş haklı bunlarda utanma kalmamış ınsan kanı uzerınden para kazanacak olan bu sırket ınsallah batar Bu sırketle cok kısının ahı var Bunlar yakında Kıbrıs Rum kesımıne de gıder cıceklerle karşılanır Sırket bastıran müdür ıcın onemlı. Olan para Vatan mıllet sonra
  • İsabet olmuş.Para kazanmak için Ermenistan'a uçuş koymak doğru değil.İşgalcileri ödüllendirmenin anlamı yok.Para her şey değildir.
  • ey azeriler; siz bize çamur atmadan önce siz kendi davanızın ne kadar arkasındasınız ondan haber verin.. Her şeyi bizden beklemeyin.. sizn davanızın sizden çok savunucusu biz olduk, siz de bir zahmet harekete geçseniz..

Reuters'ın haberine göre, biletleri satışa çıkmış durumdaki Van-Erivan uçak seferlerinin iptal kararı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından alındı. Reuters, Türkiye'deki sivil havacılık yetkililerinin seferlerin iptal edildiğini doğruladığını ancak gerekçenin açıklanmadığını duyurdu.

Ermenistan'ın başkenti Erivan'la, Van’ın doğrudan seferler için seçilmesinin ardında ise Akdamar Kilisesi'nin ibadete açılması yatıyordu.

Ermeniler için dini açıdan büyük önem taşıyan Akdamar Kilisesi'nin ibadete açılmasının ardından, Van'a gelen Ermenistan vatandaşlarının sayısında büyük artış görülmüştü.

Erivan ile İstanbul arasında uzun süreden bu yana doğrudan seferler yapılıyordu.

TÜRK BÜYÜKELÇİ: RESMİ POLİTİKAYI ETKİLEMEZ

Ancak Türkiye ile Ermenistan arasında yeni bir hatta daha doğrudan uçuş seferinin başlatılmasına Azerbaycan basını büyük tepki göstermişti.

Bu tepkiye karşı Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi İsmail Alper Coşkun, iki hafta önce Hürriyet'e yaptığı açıklamada, Azeri basınını “gerçeklere odaklanmaya” davet ederek, şöyle konuşmuştu;

“Basın gereksiz heyecanları tetiklemek yerine, daha önemli konulara odaklanmalı. Bu önemli konular; Ermenistan’la sınırı kapalı tek ülkenin Türkiye olması, Yukarı Karabağ konusunda Azerbaycan’a en büyük desteği veren ülkenin Türkiye olması, gerek Sayın Cumhurbaşkanı, gerek Sayın TBMM Başkanı, Sayın Başbakan ve Sayın Dışişleri Bakanı'nın, birçok kez Türkiye’nin Yukarı Karabağ konusunda Azerbaycan’ın yanında durduğunu gayet net şekilde ifade etmiş olmalarıdır.”

Türkiye'nin resmi politikasında herhangi bir değişiklik bulunmadığını da kaydeden Türk Büyükelçi, “Doğrudan seferlere ilişkin inisiyatif özel bir şirketten gelmiş. Bunun devlet siyasi ile bir ilgisi yok. Kanunlara aykırı olmadıkça, özel şirketler bu tip inisiyatifler alabilirler. Bunun, Türkiye’nin devlet siyaseti konusunda tereddüt doğurmaması gerekir” ifadesini kullanmıştı.

SEFERLER NEDEN İPTAL EDİLDİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

tyler ~ 11 yıl önce
para önemli değil ama sonuçta sıfır sorun politikamız var bizim? süper güçüz ya? ermeni açılımıda var bir de? uçsun bora jet yazılı barış güvercinleri açılsın sınırlar (ki açıldı büyükelçi unutmuş yazık ermeni sınırı türkiye tarafından açılım sırasında açıldı) ticarette de gelişm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
csd ~ 11 yıl önce
İyide kardeşim İstanbul Erivan seferleri var zaten bu sorun olmuyorda Van Erivan seferimi sorun oluyor.THY İstanbul Erivan uçarken insan kanı üzerinden para kazanmıyormu yani?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu ~ 11 yıl önce
Kamıl kardeş haklı bunlarda utanma kalmamış ınsan kanı uzerınden para kazanacak olan bu sırket ınsallah batar Bu sırketle cok kısının ahı var Bunlar yakında Kıbrıs Rum kesımıne de gıder cıceklerle karşılanır Sırket bastıran müdür ıcın onemlı. Olan para Vatan mıllet sonra

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kamil ~ 11 yıl önce
İsabet olmuş.Para kazanmak için Ermenistan'a uçuş koymak doğru değil.İşgalcileri ödüllendirmenin anlamı yok.Para her şey değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!! ~ 11 yıl önce
ey azeriler; siz bize çamur atmadan önce siz kendi davanızın ne kadar arkasındasınız ondan haber verin.. Her şeyi bizden beklemeyin.. sizn davanızın sizden çok savunucusu biz olduk, siz de bir zahmet harekete geçseniz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sıfır sorunmu? ~ 11 yıl önce
Sanırım başbakanın sıfır sorun politikasını övüyorsun da, ne kadar çuvalladığını görmüyorsun.
AZERI ~ 11 yıl önce
SEN NE KONUSDUGUNUN FARKINDAMISIN KUSURA BAKMA ISINIZE GELDIGINDE AZERILLER KARDESIMIZ DIYORSUNUZ AMA ... BAK BIR LAF VARDIR ORMAN CAKALSIZ OLMAZ HER HALDE NE DEMEK ISTEDIGIMI ANLADIN

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000