04 Mayıs 2010, Salı 12:47:21

Satıyorum... Satıyorum... Saaaat

Bölgesel havacılık yapmak için yola çıkan Borajet, İstanbul-Tokat arasında bilet fiyatlarını açıkladı. AirportHaber’in 165 TL’lik bilet haberini yalanlayan Borajet, 10 TL indirimle satışa başladı!
  • Sitelerinde sadece Tokat uçuşu için bilet satışı yapılmakta ve o da sabah uçuşu..Hani akşam 19 uçuşuna ne oldu?
  • Ben amator olarak sizi takip eden birisiyim, acaba borajet bu tip pervaneli ucaklarda ucacak pilotlari nerden buldu, ya da bu pilotlar bu ucak icin yeni egittimi aldi, yerli pilotmudur bunlar
  • HAYIRLI OLSUN KARDEŞİM!! AMA SONU ATLAS JET GİBİ OLMASIN YETER!!!! AHL KOMPLEKSLİ SOSYETİK TÜRKİYE İNSANININ TERCİHİ HAVALİMANI... SAW İSE GEÇEK ANADOLU İNSANIN KAVUŞMASI GEREKEN HAVALİMANI.. BIRAKINDA BU İNSANLARDA UÇSUN BE KARDEŞİM!!
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • TR'de gercekten ihtiyac olan bir alanda girimde bulunmuslar, tebrik ederim ve basarilar dilerim.Cunku basarili olurlarsa bu yolcuya hizmet olarak,elternatif olarak yansiyacaktir, zaman icinde belki fiyat olarakta yansir.Bu kadar negatif olmayin,yeni ve guzel girisimlere biraz pozitif yaklasin,destek cikin..
  • Zonguldak istanbul bu fiyata tutmaz ama Trabzon boş kalmayacaktır.isteyene neden boş kalmayacagını detaylarla anlatırım... teşekkürler Borajet...Zonguldak'a Hoş geldin
  • istanbul tokat. tokat istanbul için llütfen biraz indirim. mete
  • Base'in SAW olması borajet için en büyük handikap bence..SAW otopark ücreti 65TL civarı ve heryere uzak...Bakın pegasusa yolcularına ücretsiz otopark hizmeti veriyor.AHL base olsa 15o TL ye Tokat'a uçulur ama bu durumda biraz zor..
  • Yalnız yanlış anlaşıldığım bir nokta var. Benim değerlendirmem sadece İstanbul-Zonguldak için, diğer alanların uzaklıklarını otobüsle veya uçakla gitmedim bilemem. Örneğin Antalya demiş bir arkadaş, Antalya'ya 12 saat çekeceğine 1 saatte gidersin uçakla, taş çatlasa 2.5 saatine mal olur. Ama Zonguldak öyle mi? Otobüs veya normal araca göre kıyaslama sebebim budur yoksa İstanbul-Diyarbakır otobüs daha uygundur gibi bir şey demedim. SADECE ZONGULDAK İÇİNDİR SÖZLERİM. Zamanla haklı olduğumu göreceksiniz, ayrıca iş adamı vs denmiş ama İstanbul'dan Zonguldak'a iş adamı kendi aracıyla 3.5 max 4 saat arasında varır, neden indi bindi saw'a gidiş çaycumadan zonguldaka gidiş gibi bir seçim yapsın ki? Trabzon-Zonguldak normaldir 140 lira ama İstan
  • sitelerinden verdikleri e-mail adreslerine iki ayrı mesaj attım ancak cevap alamadım. karşılaştırma yaparken karayolunu havayolunu kariştirmamak gerekir. Avrupa yakasında oturuyorum.Seçeneklerimi karşılaştırdığımda şu tablo çıkıyor... 1- thy merzifon üzeri gidiş (+3saat karayolu yolculuğu, toplam maliyet 110-120 tl) 2-thy sivas üzeri gidiş (+1,5 saat karayolu yolculuğu, maliyet 120-130 tl) 3-borajet tokata gidiş (+2 saat karayolu yolculuğu, maliyeti 175 tl) Dönüş de benzer süre ve maliyetlerde... Öneri borajetin en azından sgh'da ücretsiz otopark hizmeti vermesi

Borajet, 8 Mayıs’ta İstanbul-Tokat hattıyla operasyonlarına başlıyor. Daha önce 7 Mayıs’ta operasyonlara başlayacağı açıklanan Borajet, Cumartesi günü için şirkete ait internet sitesinde satışlara başladı.

İnternet sitesindeki tadilat bitmişse ve verilen bilgiler gerçekse Borajet’in ilk rotası planlandığı gibi İstanbul-Tokat hattında olacak.

BRJ100 uçuş koduyla yapılacak İstanbul-Tokat uçuşu, sabah saat 07:00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yapılacak. Uçak sabah saat 08:30’da Tokat’ta olacak. 30 dakikalık beklemenin ardından uçak Tokat-İstanbul seferini yapmak için 09:00’de yeniden havalanacak.

İstanbul çıkışlı uçuşta 150 TL’lik bilet ücretine 5 TL’lik hizmet bedeli ekleniyor. Tokat-İstanbul seferinin biletleri ise 145 TL’den satılıyor.

AirportHaber bir süre önce Borajet’in İstanbul-Tokat hattındaki biletlerin 150 TL’den satışa çıktığını, vergilerle bu rakamın tek yön için 165 TL’yi bulduğunu kaydetmişti. Bu habere karşılık ihtarname gönderen Borajet, birkaç gün aradan sonra 155 TL’den biletleri satışa sundu.







©AirportHaber.com

Satıyorum... Satıyorum... Saaaat

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Misafir ~ 14 yıl önce
Sitelerinde sadece Tokat uçuşu için bilet satışı yapılmakta ve o da sabah uçuşu..Hani akşam 19 uçuşuna ne oldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ben amator olarak sizi takip eden birisiyim, acaba borajet bu tip pervaneli ucaklarda ucacak pilotlari nerden buldu, ya da bu pilotlar bu ucak icin yeni egittimi aldi, yerli pilotmudur bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HAYIRLI OLSUN KARDEŞİM!! AMA SONU ATLAS JET GİBİ OLMASIN YETER!!!! AHL KOMPLEKSLİ SOSYETİK TÜRKİYE İNSANININ TERCİHİ HAVALİMANI... SAW İSE GEÇEK ANADOLU İNSANIN KAVUŞMASI GEREKEN HAVALİMANI.. BIRAKINDA BU İNSANLARDA UÇSUN BE KARDEŞİM!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TR'de gercekten ihtiyac olan bir alanda girimde bulunmuslar, tebrik ederim ve basarilar dilerim.Cunku basarili olurlarsa bu yolcuya hizmet olarak,elternatif olarak yansiyacaktir, zaman icinde belki fiyat olarakta yansir.Bu kadar negatif olmayin,yeni ve guzel girisimlere biraz pozitif yaklasin,destek cikin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Zonguldak istanbul bu fiyata tutmaz ama Trabzon boş kalmayacaktır.isteyene neden boş kalmayacagını detaylarla anlatırım... teşekkürler Borajet...Zonguldak'a Hoş geldin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
istanbul tokat. tokat istanbul için llütfen biraz indirim. mete

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Base'in SAW olması borajet için en büyük handikap bence..SAW otopark ücreti 65TL civarı ve heryere uzak...Bakın pegasusa yolcularına ücretsiz otopark hizmeti veriyor.AHL base olsa 15o TL ye Tokat'a uçulur ama bu durumda biraz zor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yalnız yanlış anlaşıldığım bir nokta var. Benim değerlendirmem sadece İstanbul-Zonguldak için, diğer alanların uzaklıklarını otobüsle veya uçakla gitmedim bilemem. Örneğin Antalya demiş bir arkadaş, Antalya'ya 12 saat çekeceğine 1 saatte gidersin uçakla, taş çatlasa 2.5 saatine mal olur. Ama Zonguldak öyle mi? Otobüs veya normal araca göre kıyaslama sebebim budur yoksa İstanbul-Diyarbakır otobüs daha uygundur gibi bir şey demedim. SADECE ZONGULDAK İÇİNDİR SÖZLERİM. Zamanla haklı olduğumu göreceksiniz, ayrıca iş adamı vs denmiş ama İstanbul'dan Zonguldak'a iş adamı kendi aracıyla 3.5 max 4 saat arasında varır, neden indi bindi saw'a gidiş çaycumadan zonguldaka gidiş gibi bir seçim yapsın ki? Trabzon-Zonguldak normaldir 140 lira ama İstan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sitelerinden verdikleri e-mail adreslerine iki ayrı mesaj attım ancak cevap alamadım. karşılaştırma yaparken karayolunu havayolunu kariştirmamak gerekir. Avrupa yakasında oturuyorum.Seçeneklerimi karşılaştırdığımda şu tablo çıkıyor... 1- thy merzifon üzeri gidiş (+3saat karayolu yolculuğu, toplam maliyet 110-120 tl) 2-thy sivas üzeri gidiş (+1,5 saat karayolu yolculuğu, maliyet 120-130 tl) 3-borajet tokata gidiş (+2 saat karayolu yolculuğu, maliyeti 175 tl) Dönüş de benzer süre ve maliyetlerde... Öneri borajetin en azından sgh'da ücretsiz otopark hizmeti vermesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000