13 Temmuz 2010, Salı 08:16:38

KARŞILAMAYA GELMEDİLER

Gazipaşa Havaalanı'na dün inen ilk tarifeli uçak olan Borajet'in Orhan adlı uçağını karşılayanlar arasında olmaları beklenen Alanya'nın üst düzey yetkilileri karşılama törenine gelmedi.
  • Biz 19 yıldır yürüyoruz zaten.Pistin karşısında dağ engel teşkil ediliyor deniliyor.TAV,ın 2.pist talebi neden kabul edilmedi.Hemde Devletin kasasından 1 kuruş çıkmadan.Bölgenin bu havalimanından beklentileri zannettiğinizden çok büyük
  • 10:04 ÜSLUBUNA DİKKAT ET LÜTFEN!
  • Arkadaşın bahsettiği beklentileri neymiş merak ettim doğrusu... Heathrow gibi günde binlerce uçağın onlarca 747 ve A380'in inmesini mi bekliyorlarmış. Yürümeden uçmaya çalışırsan düşer bir yerden kafanı kırarsın olur biter.
  • Havalimanın bu hali beklentileri karşılamadığından dolayı,Sn.Sipahioğlunun sergilemiş olduğu tavrı sonuna kadar destekliyorum.Umarım ilgililer verilmek istenen mesajı almışlardır.
  • Sahsi dusuncem kesin bir yanlislik soz konusudur. BoraJet-Gazipasa Havalimani-ALTID arasinda bilgi akisinda bir hata olabilecegini dusunuyorum. Yada haber arastirilmadan yazilmistir. Ozellikle Gulcin Hanim in bu konularda ne kadar hassas oldugunu yakinen taniyan birisi olarak boyle bir konuda gitmeme soz konusu olsa bile (eger gitmediyse kesin olarak bir mazeret sozkonusudur) kesinlikle ALTID de Yardimcisi ve/veya Yonetim kurulundaki diger kisilere gorev verilmistir. ALTID in Alanya ve Gazipasa Havalimani icin ne kadar ugras verdigi tum Turizm camiasi tarafindan bilinmektedir. Saygilarimla, E.OZTURK
  • Kimsenin ne açmaya nede uçmaya cesaret etmediği uzerinden sadece politikalar ve haberler uretilmiş bir meydana operasyon yapıyorsunuz tabi ki "efendiler" gelmez başka neyle politika yapacaklar oyuncaklarını elinden aldınız yöre halkına ne vaad edecekler şimdi.?
  • el altından talimatla havaalanını engelledikleri için inen uçağa üzülüp gelmemişlerir.
Gazipaşa Havaalanı'na dün inen ilk tarifeli uçak olan Borajet'in Orhan adlı uçağını karşılayanlar arasında olmaları beklenen Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan, Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, ALTİD Başkanı Gülçin Güner ve ALTAV Başkanı Faik Kaptanoğlu'nun böylesine önemli bir günde Gazipaşa'ya gelmemeleri dikkat çekti.

Gazipaşa uçağına binmek için Antalya üzerinden İstanbul’a giden heyette de yer almayan Doğan, Sipahioğlu, Güner ve Kaptanoğlu’nun hangi gerekçeyle Gazipaşa uçağına binmedikleri veya karşılamaya gelmedikleri ise merak konusu oldu.
 
KARŞILAMAYA GELMEDİLER

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
Biz 19 yıldır yürüyoruz zaten.Pistin karşısında dağ engel teşkil ediliyor deniliyor.TAV,ın 2.pist talebi neden kabul edilmedi.Hemde Devletin kasasından 1 kuruş çıkmadan.Bölgenin bu havalimanından beklentileri zannettiğinizden çok büyük

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
10:04 ÜSLUBUNA DİKKAT ET LÜTFEN!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşın bahsettiği beklentileri neymiş merak ettim doğrusu... Heathrow gibi günde binlerce uçağın onlarca 747 ve A380'in inmesini mi bekliyorlarmış. Yürümeden uçmaya çalışırsan düşer bir yerden kafanı kırarsın olur biter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Havalimanın bu hali beklentileri karşılamadığından dolayı,Sn.Sipahioğlunun sergilemiş olduğu tavrı sonuna kadar destekliyorum.Umarım ilgililer verilmek istenen mesajı almışlardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sahsi dusuncem kesin bir yanlislik soz konusudur. BoraJet-Gazipasa Havalimani-ALTID arasinda bilgi akisinda bir hata olabilecegini dusunuyorum. Yada haber arastirilmadan yazilmistir. Ozellikle Gulcin Hanim in bu konularda ne kadar hassas oldugunu yakinen taniyan birisi olarak boyle bir konuda gitmeme soz konusu olsa bile (eger gitmediyse kesin olarak bir mazeret sozkonusudur) kesinlikle ALTID de Yardimcisi ve/veya Yonetim kurulundaki diger kisilere gorev verilmistir. ALTID in Alanya ve Gazipasa Havalimani icin ne kadar ugras verdigi tum Turizm camiasi tarafindan bilinmektedir. Saygilarimla, E.OZTURK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kimsenin ne açmaya nede uçmaya cesaret etmediği uzerinden sadece politikalar ve haberler uretilmiş bir meydana operasyon yapıyorsunuz tabi ki "efendiler" gelmez başka neyle politika yapacaklar oyuncaklarını elinden aldınız yöre halkına ne vaad edecekler şimdi.?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
el altından talimatla havaalanını engelledikleri için inen uçağa üzülüp gelmemişlerir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000