07 Ocak 2015, Çarşamba 14:20:00

İŞTE KADİR PEKER'İN YENİ ADRESİ

Borajet Havayolları eski Genel Müdürü Kadir Peker, havacılık sektörüne geri döndü. Peker hangi şirketle el sıkıştı?
  • ORDAN DA KOVULMUŞ
  • İzmir'de tek bir uçuş okulu olması ve bu okulun tek bir uçakla hizmet veriyor olması zaten tezat. Amerika dan şirketler İstanbul a geldi fakat Ege uçuş okulu geçen yıl düzenlenen Havacılık Eğitim Fuarında bile yoktu ! Kadir Peker deneyimiyle bu okulda "olması gerektiği gibi" bir uçuş eğitim okulu konseptini kurabilecek kabiliyette fakat malum bunlar finansal güce dayalı işler. Peker e tavsiyem; gerek Havacılık camiasına, gerek mevcut ve potansiyel öğrencilerine, gerekse kendi personeline büyük vaadler vermemesi . Nitekim düşüşte olan kariyeri bu noktada son bulabilir. Önceki yönetiminde en azından 5 uçak daha almayı gereken marketing çalışmalarını yapmayı, olması gereken okul organizasyon yapısını oluşturmayı düşünemeyecek kadar vasıfsız olduğunu düşünmüyorum kanaatim finansal çözümleri üretememeleriydi umarım Peker önceliğini finansal problemlere kaynak oluşturarak iş başı yapar ve Ege bölgesindede olması gereken gibi bir uçuş eğitim okulu varolur.
  • Ah kadir vah kadir ne hale düstün kadir.
  • Dostlar işte görsün, evde oturacağına burda otursun . Zaten zor ayakta duran bir şirketti şimdi batar
  • İzmir de Uçuş okulu sıkıntısı var.thk Efes'te izmire uzak ve malum Thk sıkıntıları yaşıyor öğrenciler,Ege air ise yıllardır kendini toplayamayan ve öğrencilerini mağdur eden bir 1-2 uçaklı minik bir okul.ege air in malum müdürü herzaman yeni Uçaklar alınacağını ve atpl yetkisi alacaklarını söylesede yıllardır bi numarası yoktur.bu yeni arkadaş inşallah iyi işler yapar,patronlarıda desteklerde büyük kaliteli bir okul olur Ege air.
  • Umarım bir onceki azaltilmis doktor numunesi genel mudur gibi sertani hareketler yapmaz, ama orayada baska karakter yakismaz.Patron cok parali kendine Golf4 aldi ama okulun tek ucagi kiralik.
  • Bu nasıl bir düşüncedir kardeş , ne yapacaksın orada 2 teyyarenin peşine takılıp günmü geçireceksin, laf ola torba dola,
  • Hocam, hayırlı olsun, yeni işinizde başarılar dilerim.
  • Bu bir nevi attan inip eşeğe binmeye benziyor.
  • Hayırlı olsun Kadir başarılar

Borajet Havayolları’nın kuruluşundan itibaren 2014 Nisan ayına kadar Genel Müdürlük görevini yürüten Kadir Peker, 8 aylık aradan sonra havacılık sektörüne geri döndü.

2009 yılında Borajet Havayolları’nı kuran Kadir Peker, uzun süre şirketin hem yönetim kurulu başkanlığı hem de genel müdürlük görevlerini yürüttü. 2013 yılında Fatih Akol’un yönetim kurulu başkanlığına getirilmesinden sonra getirilmesinden sonra yönetim kurulu başkanlığını bıraktı ve genel müdür olarak görevine devam etti.

Peker son olarak Nisan 2014’te bütün görevlerini bırakarak Borajet ile yollarını ayırdı. Sonrasında sektörden uzak kalan Peker, 8 aylık ara verdiği havacılık sektörüne sürpriz bir şirkette görev alarak geri döndü. Ayjet uçuş okulunun da kurucularından olan Kadir Peker, İzmir merkezli Ege Havacılık’ın başına getirildi.

Amatör pilot lisansı verme yetkisi bulunan Ege Havacılık, İzmir’in tek uçuş okulu olarak biliniyor. Kadir Peker’in göreve getirilmesiyle Ege Havacılık’ın yeni atılımlar yapacağı belirtiliyor.

İŞTE KADİR PEKER'İN YENİ ADRESİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

PALM ~ 7 yıl önce
ORDAN DA KOVULMUŞ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan Pilot ~ 9 yıl önce
İzmir'de tek bir uçuş okulu olması ve bu okulun tek bir uçakla hizmet veriyor olması zaten tezat. Amerika dan şirketler İstanbul a geldi fakat Ege uçuş okulu geçen yıl düzenlenen Havacılık Eğitim Fuarında bile yoktu ! Kadir Peker deneyimiyle bu okulda "olması gerektiği gibi" bir uçuş eğitim okulu konseptini kurabilecek kabiliyette fakat malum bunlar finansal güce dayalı işler. Peker e tavsiyem; gerek Havacılık camiasına, gerek mevcut ve potansiyel öğrencilerine, gerekse kendi personeline büyük vaadler vermemesi . Nitekim düşüşte olan kariyeri bu noktada son bulabilir. Önceki yönetiminde en azından 5 uçak daha almayı gereken marketing çalışmalarını yapmayı, olması gereken okul organizasyon yapısını oluşturmayı düşünemeyecek kadar vasıfsız olduğunu düşünmüyorum kanaatim finansal çözümleri üretememeleriydi umarım Peker önceliğini finansal problemlere kaynak oluşturarak iş başı yapar ve Ege bölgesindede olması gereken gibi bir uçuş eğitim okulu varolur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayılıolsun ~ 9 yıl önce
Ah kadir vah kadir ne hale düstün kadir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayırlısı ~ 9 yıl önce
Dostlar işte görsün, evde oturacağına burda otursun . Zaten zor ayakta duran bir şirketti şimdi batar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
İzmir de Uçuş okulu sıkıntısı var.thk Efes'te izmire uzak ve malum Thk sıkıntıları yaşıyor öğrenciler,Ege air ise yıllardır kendini toplayamayan ve öğrencilerini mağdur eden bir 1-2 uçaklı minik bir okul.ege air in malum müdürü herzaman yeni Uçaklar alınacağını ve atpl yetkisi alacaklarını söylesede yıllardır bi numarası yoktur.bu yeni arkadaş inşallah iyi işler yapar,patronlarıda desteklerde büyük kaliteli bir okul olur Ege air.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
müsteşar ~ 9 yıl önce
Umarım bir onceki azaltilmis doktor numunesi genel mudur gibi sertani hareketler yapmaz, ama orayada baska karakter yakismaz.Patron cok parali kendine Golf4 aldi ama okulun tek ucagi kiralik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Busy ~ 9 yıl önce
Bu nasıl bir düşüncedir kardeş , ne yapacaksın orada 2 teyyarenin peşine takılıp günmü geçireceksin, laf ola torba dola,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ta1fl ~ 9 yıl önce
Hocam, hayırlı olsun, yeni işinizde başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilginç ~ 9 yıl önce
Bu bir nevi attan inip eşeğe binmeye benziyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Can Akçay ~ 9 yıl önce
Hayırlı olsun Kadir başarılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000