29 Mayıs 2010, Cumartesi 17:41:22

İstanbul-Tokat uçuşlarına bir bacak daha eklendi

Türkiye'yi bölgesel havacılıkla tanıştırmak amacıyla sektöre giren Borajet, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Tokat'a yaptığı direkt seferleri Ankara aktarmalı olarak yeniden düzenledi.
  • thy sivasa gidiş geliş 320 ytl ye ucuyor . Borajet sivasa sever düzenlese çok daha ucuza ucucağına eminim. İnsanlar hayatlarını çoğu zaman önceden planlıyamaz. 6 ay evvelinden gidip gidemeyeceğimi bilemeden ucuza bilet alamam. borajet bişeyler yapmalı. Sivasa giden sabiha gökcen den kalkan ucak yok.
  • Aktarmalı operasyon şu anki şartlarda en uygun uygulama ancak yerel idarelerin bir süre sübvansiyon yapması gerekir. Bunu boş koltukların satın alınmasıyla değil yolcu başına katkı ödeyerek yaparsa Tokat halkına da hizmet etmiş olur. Ancak sanırım otobüs firmalarının baskısı olacaktır. Buna direnç gösterebilecekler mi bilmem.
  • iyice dolmuş oldu bu iş..
  • borajet doğrusunu yaptı, anadoluya uçacaksan ankaradan gidecek yolcuyu da almak akıllıca, ankara her zaman iç hatlar için hub olacaktır
  • Insaallah basarili olurlar.O kadar emek bosa gitmez.O kadar insana is sagladilar.Is as demektir.Basarili olmalarini cani gonulden diliyorum.Allah yardimcilari olsun.Iyi haberlerini bekliyoruz.Rabbim utandirmaz insaallah.
  • KOSKACA TOKAT, BİR UÇAĞI DOLDURAMIYORUZ YA YAZIKLAR OLSUN BİZE BU GİDİŞLE HAVAALANINA SONSUZA DEK KİLİT YAKINDA HANİ BÖYLE Mİ SAHİP ÇIKIYORSUNUZ MESELEL SAYIN VALİ,AHMET ARAT ,SEVGİLİ VEKİLLER AKP Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI YAZIKLAR OLSUN BÖYLE TOKATLILLIĞA TEKEL E ŞEKER E SAHİP ÇIKTIK KALKINDIK.İLERLEME DEVAM EDİYOR ! (GERİYE )
  • Gölgesel havacılık Ankara - IStanbul olacaksa zaten hele bufiyatlarla çok zor. Her yarım saatte TK'nın gerek IST'e gerek SAW'a uçuşları var, hemde 29 TL'den vergiler dahil 59. Tek şans oralara 39 TL gibi fiyata uçması ki (vergiler dahil) insanlar THY yerine fiyat avantajıyla PGS'yi tercih edeceğine Borajeti tercih etsin. Bence ufak yerlere gitmeli borajet, mesela edremit, otobüs yolculuğunun 8 saati aştığı her yere gidebilirler, 4-5 saat olan yerlere de fiyat avantajıyla gidebilirler diğer türlü bölgesel havacılık nerde kaldı ? Hani uygun fiyatlar ?
  • MADEM KONUNUZDA BİR İLKSİNİZ LÜTFEN BU İLKİNİZE YENİ İLKLER KATIN...MESELA DİĞER FİRMALARIN GÖZÜNE PARMAK SOKARCASINA ÖRNEK OLUP İNTERNET VE ACENTE FİYATLARINI YA EŞİTLEYİN YADA ACENTEYİ NETTEN AZ TUTUN..Bİ FARKINIZ İLKİNİZ DAHA OLSUN..AYRICA İKRAM OLSUN CALL CENTER OLSUN DİĞER KONULARDADA FARKLI VE İLKÇİ OLUNKİ İNANIN HALK SİZE GEREKEN EXTRA İLGİYİ GÖSTERECEK HAKETTİĞİNİZ YERE DAHA KISA SÜREDE GELECEKSİNİZ...ÇÜNKÜ DİĞER TÜM FİRMALAR SÖZLEŞMİŞ GİBİ AYNI TUTUMDALAR ..CALL CENTER LARINDAN TUTUN FİYAT KAZIKLARINA KADAR..HEPSİ AYNI ..BARİ SİZ AYRI OLUN...
  • Sabit fiyat tutmadı simdi gene aynı.ESB-SAW ucuslarına baktım hani pgs ile aynı para olsa bile en azından turboprob denemek icin bilet alacaktım ama baslangıc fiyatının ilk 2 kademesi 1 ay boyunca dolu... o zaman direk fiyatlarınızı 59 tl yerine 89 tl den baslatın.musteriyi kandırmayın. bu kafayla giderse olmaz.o kadar zahmete katlanayıp SAW a gideyim bakalım adamlar nasıl sirket kurmus ekip nasıl ucaklar nasıl diye merak ettim ama aynı hattı pgs den 3 kac daha pahalı ucarsan doldurmazsın o ucagı.ayrıca ESB -IST Tk ucusları daha ucuz ve zahmetsiz ayrıca TK da birde DO-CO faktoru var .super ikram yapıyorlar.Bunlar zaten handikapınız iken neden fiyatı esnek tutmuyorsunuz anlamıyorum
  • doluluk oranı çok az ama artış var. inşallah bir an önce makul seviyelere ulaşır da böyle bir girişim devamını getirir. m.yazar

Uçuşlarına 8 Mayıs 2010 tarihinde başlayan Borajet, İstanbul-Tokat arasında düzenlediği seferlerine bir bacak daha ekledi.

Şirket, haftanın 7 günü ATR 72-500 tipi yolcu uçağı ile İstanbul-Tokat arası karşılıklı yaptığı seferlere Ankara aktarmasını dahil etti. Borajet'ten edinilen bilgilere göre; Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan saat 07.00'de kalkan uçağın Ankara Esenboğa Havaalanı'na saat 07.55 indiği, uçağın yolcularını alarak 08.25 Tokat'a sefer yaptığı öğrenildi.

Tokat'tan ise uçağın saat 10.10'da kalkarak 11.00'de Ankara'ya indiği, Ankara'dan da saat 11.30 İstanbul'a sefer düzenlediği belirtildi.

Öte yandan, şirketin doluluk oranlarında hafta içi yüzde 50, haftasonu da yüzde 70'lere ulaştığı ifade edildi.

İstanbul-Tokat uçuşlarına bir bacak daha eklendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 14 yıl önce
thy sivasa gidiş geliş 320 ytl ye ucuyor . Borajet sivasa sever düzenlese çok daha ucuza ucucağına eminim. İnsanlar hayatlarını çoğu zaman önceden planlıyamaz. 6 ay evvelinden gidip gidemeyeceğimi bilemeden ucuza bilet alamam. borajet bişeyler yapmalı. Sivasa giden sabiha gökcen den kalkan ucak yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aktarmalı operasyon şu anki şartlarda en uygun uygulama ancak yerel idarelerin bir süre sübvansiyon yapması gerekir. Bunu boş koltukların satın alınmasıyla değil yolcu başına katkı ödeyerek yaparsa Tokat halkına da hizmet etmiş olur. Ancak sanırım otobüs firmalarının baskısı olacaktır. Buna direnç gösterebilecekler mi bilmem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
iyice dolmuş oldu bu iş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
borajet doğrusunu yaptı, anadoluya uçacaksan ankaradan gidecek yolcuyu da almak akıllıca, ankara her zaman iç hatlar için hub olacaktır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Insaallah basarili olurlar.O kadar emek bosa gitmez.O kadar insana is sagladilar.Is as demektir.Basarili olmalarini cani gonulden diliyorum.Allah yardimcilari olsun.Iyi haberlerini bekliyoruz.Rabbim utandirmaz insaallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KOSKACA TOKAT, BİR UÇAĞI DOLDURAMIYORUZ YA YAZIKLAR OLSUN BİZE BU GİDİŞLE HAVAALANINA SONSUZA DEK KİLİT YAKINDA HANİ BÖYLE Mİ SAHİP ÇIKIYORSUNUZ MESELEL SAYIN VALİ,AHMET ARAT ,SEVGİLİ VEKİLLER AKP Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI YAZIKLAR OLSUN BÖYLE TOKATLILLIĞA TEKEL E ŞEKER E SAHİP ÇIKTIK KALKINDIK.İLERLEME DEVAM EDİYOR ! (GERİYE )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gölgesel havacılık Ankara - IStanbul olacaksa zaten hele bufiyatlarla çok zor. Her yarım saatte TK'nın gerek IST'e gerek SAW'a uçuşları var, hemde 29 TL'den vergiler dahil 59. Tek şans oralara 39 TL gibi fiyata uçması ki (vergiler dahil) insanlar THY yerine fiyat avantajıyla PGS'yi tercih edeceğine Borajeti tercih etsin. Bence ufak yerlere gitmeli borajet, mesela edremit, otobüs yolculuğunun 8 saati aştığı her yere gidebilirler, 4-5 saat olan yerlere de fiyat avantajıyla gidebilirler diğer türlü bölgesel havacılık nerde kaldı ? Hani uygun fiyatlar ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
MADEM KONUNUZDA BİR İLKSİNİZ LÜTFEN BU İLKİNİZE YENİ İLKLER KATIN...MESELA DİĞER FİRMALARIN GÖZÜNE PARMAK SOKARCASINA ÖRNEK OLUP İNTERNET VE ACENTE FİYATLARINI YA EŞİTLEYİN YADA ACENTEYİ NETTEN AZ TUTUN..Bİ FARKINIZ İLKİNİZ DAHA OLSUN..AYRICA İKRAM OLSUN CALL CENTER OLSUN DİĞER KONULARDADA FARKLI VE İLKÇİ OLUNKİ İNANIN HALK SİZE GEREKEN EXTRA İLGİYİ GÖSTERECEK HAKETTİĞİNİZ YERE DAHA KISA SÜREDE GELECEKSİNİZ...ÇÜNKÜ DİĞER TÜM FİRMALAR SÖZLEŞMİŞ GİBİ AYNI TUTUMDALAR ..CALL CENTER LARINDAN TUTUN FİYAT KAZIKLARINA KADAR..HEPSİ AYNI ..BARİ SİZ AYRI OLUN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sabit fiyat tutmadı simdi gene aynı.ESB-SAW ucuslarına baktım hani pgs ile aynı para olsa bile en azından turboprob denemek icin bilet alacaktım ama baslangıc fiyatının ilk 2 kademesi 1 ay boyunca dolu... o zaman direk fiyatlarınızı 59 tl yerine 89 tl den baslatın.musteriyi kandırmayın. bu kafayla giderse olmaz.o kadar zahmete katlanayıp SAW a gideyim bakalım adamlar nasıl sirket kurmus ekip nasıl ucaklar nasıl diye merak ettim ama aynı hattı pgs den 3 kac daha pahalı ucarsan doldurmazsın o ucagı.ayrıca ESB -IST Tk ucusları daha ucuz ve zahmetsiz ayrıca TK da birde DO-CO faktoru var .super ikram yapıyorlar.Bunlar zaten handikapınız iken neden fiyatı esnek tutmuyorsunuz anlamıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
doluluk oranı çok az ama artış var. inşallah bir an önce makul seviyelere ulaşır da böyle bir girişim devamını getirir. m.yazar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000