29 Temmuz 2010, Perşembe 09:02:07

"HİÇ UÇMAMIŞ KİŞİLERİ UÇURACAĞIZ"

Zonguldak Valisi Erdal Ata, uçak seferlerinde doluluk oranının artırılması için destek beklediklerini bildirdi.
  • Şu an Tokat seferlerinin dolu olduğunu duyuyoruz . her gün olmasını istiyoruz salı ve perşembe noksanlık bence. Fiyatlar daha makul rakamlara çekilirse salı perşembe de dolu olur. Borajet e teşekkür ediyoruz.
  • borajet salı perşembeyi erken kaldırdı.tokata hergün sefer.
  • carşamba günü ist. gelen 46 artı 5 kişi 5i cocuk tokattan dönen 48 kişi seferl er oturdu hergünü zorluyoruz.
  • Istanbul-Zonguldak arasi fiyatlar cok daha düsük olabilir, benim icin Otobüsle gitmek daha kolay, SAW gideceksin, ucak bekliyeceksin, Caycumaya ucacaksin sonra Zonguldak gideceksin, birisi seni gelip alacak, otobüsle küt diye zonguldakdayim eve yürüyerek gidebilirim.
  • Geçenlerde yine burada bir Tokat'lı Dostumuz vardı YEI-TJK olmalı daha uygun YEI-VAS-ERZ ne gerek var diyordu Habere bakılırsa SAW-TJK da Borajet beklenen talebi alamadıki frekansında değişiklik yapmış. Hayırlısı olsun gönül arzu ederki her ilimize gidilsin ve gidenlerde dolu dolu gitsin geri dönsün fakat maalesef şartlar herdaim istenildiği gibi olmaya biliyor. Bunada şükür inşallah yakın gelecekte herkesin gönlündeki gibi olur
  • Ağustos ayından itibaren Tokat'a salı ve perşembe günleri uçuşlar kaldırılmış..
  • Böyle olacağı başından belliydi..Fiyatlar pahalı.
  • borajet sitesinde zonguldak-trabzon en düşük fiyat 144 tl den başlıyor ve artıyor. hatta çocuk bilet fiyatıda 144 tl. firma anadolujetin fiyat politikasını uçtuğu yerlerde uygulamazsa kimse bu fiyatlardan uçmaz uçamaz.
Ata, Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesindeki Zonguldak Havaalanı'nda düzenlenen basın toplantısında, buradan yapılan iç hat seferlerinin yeterli ilgi görmemesinden dolayı Borajet yetkilileri ile görüşme kararı aldıklarını söyledi.

Zonguldak'tan Trabzon'a her gün altı otobüsün sefer yapmasına karşın uçaklardaki doluluk oranının yüzde 5 civarında olduğunu anlatan Ata, şöyle konuştu:

''Biz, basın başta olmak üzere sivil toplum kuruluşları ve diğer kurumlardan destek bekliyoruz. Sürekli zararına uçuşlar gerçekleştirmek mümkün değil. Ancak bölge insanı hava alanına sahip çıkarsa uçuşların sayısı da artabilir. Birçok insanın yurt içi seferlerinin başladığından haberi olmadığını öğrendik. Bundan dolayı tanıtım açısından çalışma yapmalıyız. Vatandaşların uçak bilet fiyatlarında da şikayetçi olduğunu biliyoruz. Firma yetkilileri bunu değerlendirmeye alacak, fiyatları daha ekonomik hale getirmek için çaba sarf edecekler. Vatandaşların iç hatlardan yararlanması için elimizden gelen fedakarlığı göstereceğiz. Ancak firma uzun bir süre zarar ettiği zaman seferlerin iptal olması söz konusu olabilir. Ancak yurt dışı seferlerinde sorun yok, haftada 4 gün uçak inip-kalkıyor.''

Zonguldak'ın İstanbul bağlantısının çok önemli olduğunu vurgulayan Ata, ''Uçak bileti fiyatlarını otobüs bileti fiyatlarına çekip, hiç uçma imkanı olmayanları da ilk etapta bedava taşıyabiliriz. 1-2 aylık ciddi bir tanıtım kampanyası ile yolcu sayısının artacağını düşünüyoruz'' dedi.

Borajet Ticaret Başkanı Recep Küçük de, emeğin başkenti Zonguldak'a değer verdiklerinden uçak seferlerini iptal lafını bile etmek istemediklerini belirtti.

Zonguldak gönüllüsü olduklarını ve seferler için herkesin desteğini beklediklerini ifade eden Küçük, şöyle dedi:

''Firmanın ve seferlerin yeni olmasından kaynaklanan sıkıntılar var. Bugünden itibaren yeni uygulamalara başlayacak, vatandaşlardan gelen bazı talepleri değerlendireceğiz. Uyguladığımız fiyat politikası bize göre çok uygun. Tüm firmalarda uygulanan fiyat tarifeleri aynıdır. Sivil toplum kuruluşları ile görüşüp hiç uçmamış ve uçamayacak kişileri taşımayı düşünüyoruz. Firma olarak ilk tanıtım yaptığımız yer burası. Burayı kaybetmek bizim için bölge uçuşları durumuna aykırıdır.''

Toplantıya, Kaymakam Hasan Yaman, Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, Zonguldak Havaalanı Müdürü Hasan Özşahin ve Borajet yetkilileri katıldı.

"HİÇ UÇMAMIŞ KİŞİLERİ UÇURACAĞIZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
Şu an Tokat seferlerinin dolu olduğunu duyuyoruz . her gün olmasını istiyoruz salı ve perşembe noksanlık bence. Fiyatlar daha makul rakamlara çekilirse salı perşembe de dolu olur. Borajet e teşekkür ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
borajet salı perşembeyi erken kaldırdı.tokata hergün sefer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
carşamba günü ist. gelen 46 artı 5 kişi 5i cocuk tokattan dönen 48 kişi seferl er oturdu hergünü zorluyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Istanbul-Zonguldak arasi fiyatlar cok daha düsük olabilir, benim icin Otobüsle gitmek daha kolay, SAW gideceksin, ucak bekliyeceksin, Caycumaya ucacaksin sonra Zonguldak gideceksin, birisi seni gelip alacak, otobüsle küt diye zonguldakdayim eve yürüyerek gidebilirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Geçenlerde yine burada bir Tokat'lı Dostumuz vardı YEI-TJK olmalı daha uygun YEI-VAS-ERZ ne gerek var diyordu Habere bakılırsa SAW-TJK da Borajet beklenen talebi alamadıki frekansında değişiklik yapmış. Hayırlısı olsun gönül arzu ederki her ilimize gidilsin ve gidenlerde dolu dolu gitsin geri dönsün fakat maalesef şartlar herdaim istenildiği gibi olmaya biliyor. Bunada şükür inşallah yakın gelecekte herkesin gönlündeki gibi olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ağustos ayından itibaren Tokat'a salı ve perşembe günleri uçuşlar kaldırılmış..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Böyle olacağı başından belliydi..Fiyatlar pahalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
borajet sitesinde zonguldak-trabzon en düşük fiyat 144 tl den başlıyor ve artıyor. hatta çocuk bilet fiyatıda 144 tl. firma anadolujetin fiyat politikasını uçtuğu yerlerde uygulamazsa kimse bu fiyatlardan uçmaz uçamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000