04 Ağustos 2010, Çarşamba 08:10:49

Havalimanına ücretsiz servis düzenleniyor

19 yıldır büyük mücadeleler verilerek bugünlere gelinen Gazipaşa Havalimanı’nı tanıtmak ve havalimanına olan ilgiyi arttırmak amacıyla havalimanına ücretsiz servislerin düzenleneceği açıklandı.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası, Alanya Belediyesi, Cikcilli, Çıplaklı, Oba, Tosmur, Kestel, Mahmutlar Demirtaş ve Kargıcak belediyeleri ile ALTAV, ALTİD, TÜRSAB Alanya BYK işbirliğinde Gazipaşa Havalimanı’na düzenlenecek olan ücretsiz servislerin kalkış ve varış noktası ALTSO önü olacak.

19 yıldır büyük mücadeleler verilerek bugünlere gelinen Gazipaşa Havalimanı’nı tanıtmak, buradan Bora-Jet firması tarafından Ankara ve İstanbul’a yapılan seferleri özendirerek Gazipaşa Havalimanı’na olan ilgiyi arttırmak ve bu sayede de bu havalimanını tercih edilen bir liman haline getirmek amacıyla düzenlenecek olan ücretsiz servislerin birkaç ay sürmesi bekleniyor.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan ALTSO Başkanı Kerim Aydoğan, bazı teknik alt yapı eksiklikleri tamamlanıncaya kadar Gazipaşa Havalimanı’na ücretsiz servislerin düzenleneceğini, bu havalimanını tercih edenlerin servis beklerken ALTSO’ya yakın mesafede bulunan Çıtırım ve Hancı Pastanelerinde çay ikramından da ücretsiz olarak yararlanacağını söyledi.

Aydoğan, Havalimanı’na giderken uçuş saatinden 1,5 saat önce servislerin kalkacağını ve Gazipaşa’ya inen yolcuların da yine aynı şekilde ALTSO önüne kadar ücretsiz olarak getirileceğini sözlerine ekledi.

ALTSO Başkanı bu çalışmaya destek veren tüm kurum, kuruluş ve belediyelere de teşekkür derken Gazipaşa havalimanı yolcu sayınsının arttırılması ve gelişmesi için yöremizde yaşayan herkesi Ankara ve İstanbul uçuşlarını Gazipaşa Havalimanı’ndan yapmaya davet etti.
 

Havalimanına ücretsiz servis düzenleniyor

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000