25 Haziran 2010, Cuma 08:09:18

"Havaalanı için birşeyler yapılmalı"

Yıllardır faaliyete geçmesini özlemle beklediğimiz Zonguldak Havaalanı tekrar eski günlere mi dönecek? Cuma Gazetesi'nden Sezai Bilici yazıyor...
  • bora jeti 3 defa aradım zonguldak merkezde güzel bir reklam köşem var bedeva reklam yapayım dedim , ne ilgilenen var nede dönen....
  • Geçenlerde BARTINDa idim oradaki müşterilerimiz ki oranın önde gelenleri uçakla geldim dediğimde benim istanbuldan ankaraya uçakla gelip oradan da bartına geldiğim gibi bir yorum yaptılar Çaycumaya geldiğimi söylediğimde ise dalga geçtiğimi söyladiler. İnternetten bora jetin sayfasına girip gösterincede uçuşlardan haberdar oldular. Tanıtımda büyük sıkıntı var gibi geliyor. Ayrıca uçuş saatleride iş amaçlı hiç uygun değil. sabah gidip akşam dönmekten vazgeçtim bugün gidsdip yarın bile dönemiyorsunuz. bence iki uçuşun arkarkay günlerde yapılması talepbi artırır.
  • sadece caycuma arkadaslar. Butun o bolgenin bilmesi lazim.

Zonguldak, yıllardır Zonguldak Havaalanı’nın faaliyete geçmesini bekledi.

Geçtiğimiz yıl Öger Türk'ün kiraladığı uçaklarla Almanya'ya direk uçuşlar başladı. Yurt içi uçuşlara ise Borajet firması tarafından 60 kişilik pervaneli uçaklarla İstanbul ve Trabzon seferleriyle başladı.

Ancak firma beklediği yolcu potansiyelini yakalayamadığı gibi sayılar beklenenin çok altında kaldı. Tanıtım ve bilet organizasyonlarındaki aksamalar da bu süreci olumsuz etkiledi.

Tablonun böyle devam etmesi durumunda ise Borajet firması seferlere son verebileceği konuşuluyor.

Yıllardır faaliyete geçmesini özlemle beklediğimiz Havaalanı tekrar eski günlere mi dönecek? İlk uçak seferlerinde büyük heyecanlar yaşadığımız havaalanı konusunda heyecanlarımız tükendi mi?

Havaalanındaki seferlerin devamı için kurum ve kuruluşlara büyük görev düşmektedir. Biz CUMA Medya olarak internet sitemize (Caycuma.org) Trabzon, İstanbul ve Duesseldorf uçak gün ve saatleriyle rezervasyonlar için link koyduk. Bizim elimizden katkı olarak bu geliyor.

Kurum ve kuruluşlarımız da ellerinden gelen desteği vermek zorundadır. Özellikle Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Çaycuma Belediyesi, Saltukova Belediyesi vd. Çaycuma’da kaç kişi Uçak gün, saat ve uçak bileti fiyatını biliyor? Kaç kişi Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan Taksim’e kadar servis olduğunu biliyor? Kaç kişi uçak bilet satış bürolarının adresini biliyor? Çaycuma’da büro var mı, yok mu kaç kişi biliyor?

Çaycuma’da bilet satış bürosu var mı? Varsa bu bürodan havaalanına kadar servis yapılıyor mu? İşte bu sorularımıza yanıt değil çözüm üretecek kurum ve kuruluşlar aranmakta… Havaalanındaki seferlerin son bulmaması için her kurum ellinden gelen desteği vermek zorundadır. Geç kalmış değiliz. 

Sezai BİLİCİ
CUMA

"Havaalanı için birşeyler yapılmalı"

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
bora jeti 3 defa aradım zonguldak merkezde güzel bir reklam köşem var bedeva reklam yapayım dedim , ne ilgilenen var nede dönen....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Geçenlerde BARTINDa idim oradaki müşterilerimiz ki oranın önde gelenleri uçakla geldim dediğimde benim istanbuldan ankaraya uçakla gelip oradan da bartına geldiğim gibi bir yorum yaptılar Çaycumaya geldiğimi söylediğimde ise dalga geçtiğimi söyladiler. İnternetten bora jetin sayfasına girip gösterincede uçuşlardan haberdar oldular. Tanıtımda büyük sıkıntı var gibi geliyor. Ayrıca uçuş saatleride iş amaçlı hiç uygun değil. sabah gidip akşam dönmekten vazgeçtim bugün gidsdip yarın bile dönemiyorsunuz. bence iki uçuşun arkarkay günlerde yapılması talepbi artırır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sadece caycuma arkadaslar. Butun o bolgenin bilmesi lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000