20 Temmuz 2010, Salı 15:42:06

"Gazipaşa'nın yıldızı gelecek yıl parlayacak"

Gazipaşa Havalimanı'ndan İstanbul'a uçan Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, "Havalimanından yurt içi uçuşlar başladı. Gelecek sezonda buraya yabancı tatilcileri de indireceğiz" dedi.
  • Sayın Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu Sen alanya halkını kandıracak başka bir konu bulamıyormusun ,BIRAK bu işleride git alanya sokaklarını ,sahillerini ,esnafı v.b. halkın ve o kadar düşündügün turistlerin rahat etmesi için başka konulara el at.Alanya senle beraber bu hale gelde evet dogru !!!! ya çalış yada insanları kandırmayı bırak.
  • Oraya A320, A321, B738 gibi uçakların iniş ve kalkışı Alanya Belediye Başkanına kaldıysa sorun yok. Siyasiler her olmayacak işi, olacak gibi anlatabilirler. Alanya'yı deniz uçakları ile yurdun her tarafına bağlasana. Alanya dan kalk Marmaris e in, ordan kalk Giresun a in. Her yer deniz ve de göl, yani runway'ler bedavadan hazır canım yurdumda işte.
  • Kızdırmayın AYT cileri... Kıskanacaklar
  • Sn Sipahioğlu bu meydana 2 senedir Hamburg havayollarının uçağı inicek deyip durdu. Hatta 1 ay öncesine kadar bu masalı anlatıyordu Alanyanın saf insanlarına. Sonra noldu, otoritelerin dediğine geldi ve ancak turbo prof bir uçak inebildi. Avrapu uçuşları yalan oldu. Hala nasıl bu halk bu şahsa inanıyor anlamıyorum...
  • Emin adımlarla hedefe doğru yürüyoruz.Birileri ortadaki başarıyı sahiplenmeye kalksada; Alanya kamuoyu bu başarının kime ait olduğunu çok iyi biliyor.Her şey ALANYA için

Gazipaşa-İstanbul arası tarifeli seferler yapan Borajet Havayolları'na ait uçak, Gazipaşa Havalimanı'ndan 20 yolcusuyla uçtu. Gazipaşa Havalimanı'ndan İstanbul'a ilk yolculuğunu yapan Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Alanya ve Gazipaşa'da yaşayan vatandaşların uçuş yönü bulunan yerlere giderken Gazipaşa'dan uçmalarını isteyerek, böylece havalimanının aktif hale geleceğine dikkat çekti.

Sipahioğlu, "Koltukları doldurarak, hep birlikte çalışarak burayı bir cazibe merkezi haline getirmemiz mümkün. Bu yıl alıştırma dönemi. Gelecek yıl ise, yabancı turistleri Antalya yerine, Gazipaşa Havalimanı'na indirebiliriz. Buraya büyük gövdeli uçakların inmesi için de ciddi çalışmalarımız var" dedi. Sipahioğlu, 22 Temmuz Perşembe gününden itibaren ise Gazipaşa Havalimanı'ndan Ankara uçuşlarının da başlayacağını hatırlattı.
 

"Gazipaşa'nın yıldızı gelecek yıl parlayacak"

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
Sayın Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu Sen alanya halkını kandıracak başka bir konu bulamıyormusun ,BIRAK bu işleride git alanya sokaklarını ,sahillerini ,esnafı v.b. halkın ve o kadar düşündügün turistlerin rahat etmesi için başka konulara el at.Alanya senle beraber bu hale gelde evet dogru !!!! ya çalış yada insanları kandırmayı bırak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Oraya A320, A321, B738 gibi uçakların iniş ve kalkışı Alanya Belediye Başkanına kaldıysa sorun yok. Siyasiler her olmayacak işi, olacak gibi anlatabilirler. Alanya'yı deniz uçakları ile yurdun her tarafına bağlasana. Alanya dan kalk Marmaris e in, ordan kalk Giresun a in. Her yer deniz ve de göl, yani runway'ler bedavadan hazır canım yurdumda işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kızdırmayın AYT cileri... Kıskanacaklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sn Sipahioğlu bu meydana 2 senedir Hamburg havayollarının uçağı inicek deyip durdu. Hatta 1 ay öncesine kadar bu masalı anlatıyordu Alanyanın saf insanlarına. Sonra noldu, otoritelerin dediğine geldi ve ancak turbo prof bir uçak inebildi. Avrapu uçuşları yalan oldu. Hala nasıl bu halk bu şahsa inanıyor anlamıyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Emin adımlarla hedefe doğru yürüyoruz.Birileri ortadaki başarıyı sahiplenmeye kalksada; Alanya kamuoyu bu başarının kime ait olduğunu çok iyi biliyor.Her şey ALANYA için

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000