16 Temmuz 2010, Cuma 11:00:51

"GAZİPAŞA İÇİN TEŞEKKÜRLER"

Gazipaşa Havaalanı'nın tüm bölgeye yararlı olacağını kaydeden Esnaf Odası başkanları, havaalanı için çalışan herkese teşekkür etti.
  • Bu Gazipaşa'nında amma karışanı varmış kimi VOR kurun diye talimat veriyor, Esnaf oda başkanıda Yıl dahi değil Önümüzdeki günlerde daha kocaman Havaaalanı istiyor. Artık ihtiyaç kalmadı Mühendise Hesaba onlar istesin Lambadaki cinlerde yapıversin...::)
BÖLGENİN GELECEĞİ AÇISINDAN ÖNEMLİ

19 yıldır açılması beklenen Alanya Gazipaşa Havaalanı`na nihayet ilk tarifeli uçağın inmesi bölge de mutlulukla karşılandı. Havaalanın tüm bölgeye yararlı olacağını kaydeden Esnaf Odası başkanları ise, havaalanı için çalışan herkese teşekkür etti. Havaalanının bugüne kadar açılmamasını bazı sebeplere bağlayan Alanya Pansiyoncular, Alanya Pansiyoncular, Otelciler, Kafeteryacılar ve Turistik Eşya Satıcıları Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci, "Havaalanının açılması tüm bölgenin geleceği için çok önemliydi. Yıllardan beri tüm sivil toplum örgütlerinin, tüm bürokratların emek sarfettiği, açılması için çaba gösterdiği bir yerdi havaalanı.

Günümüze kadar bence bazı sebeplerle açılamayan havaalanının, bu inişle beraber bir çok sebebi de ortadan kaldırdığını düşünüyorum. İnşaallah bu inişin arkası gelecek ve bu başlangıçla birlikte daha büyük uçakların inmesi sağlanacaktır. Bu hem Türkiye, hem de Alanya turizmi için çok büyük önem arz etmektedir. Özellikle, Alanya`nın doğusunda bulunan Mahmutlar, Kargıcak, Demirtaş gibi yerlerin bu nimetten yararlanması gerekmektedir. Bu vesile ile havaalanının açılmasını tabi ki biz mutlulukla karşılıyoruz.

Önümüzde ki günlerde daha büyük bir havaalanını kavuşma dileğiyle, TAV ve diğer firmalarda dahail olmak üzere sivil toplum örgütlerine, bürokratlara, siyasi parti temsilcilerine, belediye başkanlarına çok teşekkür ediyorum." dedi.

RÜYAMIZ GERÇEKLEŞTİ

Bir rüyanın gerçekleştiğini belirten Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Baskanı Ahmet Sert ise, "Öncelikle uzun süredir gördüğümüz bir rüya gerçekleşti diye düşünüyorum, bölgemize hayırlı olsun. Tabi ki bu tür yatırımları hem şahsım, hem de yönetim kurulumuz olarak canı gönülden destekliyoruz. Keşke daha önce olsaydı, şimdiye kadar uçuşlar düzenli hale gelseydi. Bu konuda bilet satış noktalarında bir eksik olduğunu düşünüyorum. Bileti nereden alacağım, ne zaman uçak var, saat kaçta var, ne zaman dönüş olacak gibi bir sürü soruya cevap alabileceğiz neresi var bilmiyoruz.

Bu konuda Borajet bir çalışma yapmalı. Bu şekilde havaalanının işlevi mutlak suretle artacaktır. Havaalanı tüm bölgeye katkı sağlayacaktır. Buradan seyahat eden halkımız rotasını Gazipaşa çevirmeli, seyahatlarında Gazipaşa Havaalanı`nı tercih etmeli. Bu şekilde havaalanını ayakta tutmalıyız. Önümüzde ki zamanlarda her şey yoluna girer ve randıman olur diye düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.
"GAZİPAŞA İÇİN TEŞEKKÜRLER"

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Bu Gazipaşa'nında amma karışanı varmış kimi VOR kurun diye talimat veriyor, Esnaf oda başkanıda Yıl dahi değil Önümüzdeki günlerde daha kocaman Havaaalanı istiyor. Artık ihtiyaç kalmadı Mühendise Hesaba onlar istesin Lambadaki cinlerde yapıversin...::)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000