06 Ekim 2016, Perşembe 17:41:33

Fenerbahçeli Borajet fuarın gözdesi oldu

Fenerbahçe'li sporculardan resmi ulaşım sponsoru Borajet'e sürpriz. İstanbul Airshow'a gelen Fenerbahçeli futbolcu ve basketbolcular Borajet uçağı önünde poz verdi.
  • Borajet'te F/O olarak cakismaktayim Lzg y nick name sahip kullanici tarafindan yapilan yorumlar sahsima ait degildir bu konu ile alakali yasal islemleri hukuki olarak baslatacagimi bildiririm. Borajet in sahsim Lezgin Yasar icin ne ifade ettigini merak ediyorsaniz beni ise alan ilk sirket ve hayatimda ilk sifir arabami almami saglayan sirkettir bu vesile ile bunu ifade etmeyi bir borc bilirim. Borajet te calismaktan onur vede gurur duydugumu ayrica bildirmek isterim saygilarima F/O Lezgin Yasar.
  • Şişirme
  • kabin amirlerine gün doğdu
  • Fuar ziyaretçi girişleri pazar günü ücretli mi?
  • kaç gün önceden gelecekleri belli idi ne sürprizi ya ..
  • KABIN AMIRLERINE GUN DOĞUYOR BU SAYEDE.HEPSI AC KURT GIBI MASALLAH
  • Siz fesatlar oldukca biz iyinin guzelin kismetini daha cok biliyoruz,devam edin. Ama gun gelir hasetten
  • Yolun açık olsun bravo Bora jet
  • FB düşmanları yine ötmüşler,ötüyorlar ötüyorlar,kanaryam ama hep ötüyor hiç susmuyor Ulan kanarya dan korkuyorsunuz,be Bora jet yolun açık olsun Fenerbahçe'm seninde yolun açık olsun
  • Yıllardır bu şirkette çalışarak geçiniyoruz.Emeğimizle, tırnaklarımızda kazıdık biz bu günleri, yorum yaparken biraz vicdan, biraz emeğe saygı, biraz takdir etmeyi bilin lütfen. Biz hep herşeyin çok güzel olacağına inandık ve inanmayada devam ediyoruz. Olumsuzluk, sıkıntı heryerde var. Kötü bakan gözleriniz ve niyetleriniz sizin olsun. Yolun açık olsun Borajet biz emeğimizle yanındayız.

Borajet Havayolları geçtiğimiz aylarda Fenerbahçe Spor Kulübü ile imzaladığı sponsorluk anlaşması ile birlikte hem UEFA Avrupa Ligi'nde futbol takımı göğüs reklamı almış, hem de Fenerbahçe'nin tüm branşlarda resmi ulaşım sponsoru olmuştu.

İki uçağını da Fenerbahçe renklerine boyayarak kulübe tahsis eden Borajet'e Fenerbahçeli futbolcular Josef de Souza ve Jose Fernandao ile basketbol takımı yıldızlarından Melih Mahmutoğlu, Bogdan Bogdanovic ve Luigi Datome tarafından sürpriz bir zyaret gerçekleştirdi.

Bu yıl 11'incisi düzenlenen İstanbul Airshow'da Fenerbahçe renklerine boyalı uçağını sergileyen Borajet, Fenerbahçeli sporcuların da fuara gelmesiyle birlikte İstanbul Airshow'un ilk gününde tüm dikkatleri üzerine çekti.

Borajet Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Akol, sporcularla birlikte yaptığı açıklamada; "Biz de Fenerbahçe ailesinin bir parçasıyız. Fenerbahçe bize çok şeyler kattı. Biz de elimizden geldiğince Fenerbahçe'yi temsil etmeye çalışıyoruz. Yeni havalimanına ve Fenerbahçe'nin şampiyonluklarına hazırlanıyoruz" dedi.







Fenerbahçeli Borajet fuarın gözdesi oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Lezgin Yasar ~ 7 yıl önce
Borajet'te F/O olarak cakismaktayim Lzg y nick name sahip kullanici tarafindan yapilan yorumlar sahsima ait degildir bu konu ile alakali yasal islemleri hukuki olarak baslatacagimi bildiririm. Borajet in sahsim Lezgin Yasar icin ne ifade ettigini merak ediyorsaniz beni ise alan ilk sirket ve hayatimda ilk sifir arabami almami saglayan sirkettir bu vesile ile bunu ifade etmeyi bir borc bilirim. Borajet te calismaktan onur vede gurur duydugumu ayrica bildirmek isterim saygilarima F/O Lezgin Yasar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kok ~ 7 yıl önce
Şişirme

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur ~ 7 yıl önce
Bizide alsalar keşki'de bizde birşeylere sahip olabilsek, o kadar eğitim almamıza rağmen hala açık pozisyon beklemekten sıkıldık.
misafir ~ 7 yıl önce
kabin amirlerine gün doğdu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lzg y ~ 7 yıl önce
Kabin falan hikaye eğitimsiz dedikoducu ispiyoncu bunlar bırakın borajetin bunlar devlet i çökertir tabiki dürüst kendini bilenleri tenzih ediyorum
Misafir ~ 7 yıl önce
Eğitici amirler var maşallah her konuda eğitim veriyorlar. Havacılık hariç.
Gençfb ~ 7 yıl önce
Fuar ziyaretçi girişleri pazar günü ücretli mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sürpriz derken ? ~ 7 yıl önce
kaç gün önceden gelecekleri belli idi ne sürprizi ya ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MİSAFİR ~ 7 yıl önce
KABIN AMIRLERINE GUN DOĞUYOR BU SAYEDE.HEPSI AC KURT GIBI MASALLAH

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fesatsiniz fesat!! ~ 7 yıl önce
Siz fesatlar oldukca biz iyinin guzelin kismetini daha cok biliyoruz,devam edin. Ama gun gelir hasetten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 7 yıl önce
Yolun açık olsun bravo Bora jet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fenermoda ~ 7 yıl önce
FB düşmanları yine ötmüşler,ötüyorlar ötüyorlar,kanaryam ama hep ötüyor hiç susmuyor Ulan kanarya dan korkuyorsunuz,be Bora jet yolun açık olsun Fenerbahçe'm seninde yolun açık olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne alaka ~ 7 yıl önce
Bora jete lafımız yok ki ne alaka oda gözde şirketlerimizden biridir. Ama tepkiler elleri cepte laubalice poz verenlere.
Nankör olmayın ~ 7 yıl önce
Yıllardır bu şirkette çalışarak geçiniyoruz.Emeğimizle, tırnaklarımızda kazıdık biz bu günleri, yorum yaparken biraz vicdan, biraz emeğe saygı, biraz takdir etmeyi bilin lütfen. Biz hep herşeyin çok güzel olacağına inandık ve inanmayada devam ediyoruz. Olumsuzluk, sıkıntı heryerde var. Kötü bakan gözleriniz ve niyetleriniz sizin olsun. Yolun açık olsun Borajet biz emeğimizle yanındayız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
007 ~ 7 yıl önce
Yavrumm geçmiş olsun şimdiden...Senin o tırnakları sokerler, Emeginide kapıyı göstererek verirler. .Siz kalitenizi bozmadan devam edin ....
Yağlı ~ 7 yıl önce
Senin tuzun kuru merak etme seni işten atmazlar yağcılığa devsm
Lzg y ~ 7 yıl önce
Bu tanıtımda ekibin şirket hakkında konuşması serbestmi .acaba

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000