28 Ağustos 2010, Cumartesi 08:04:36

Bursaspor "Timsahlı" uçakla uçuyor...

Spor Toto Süper Ligi'nde bugün Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Bursaspor 'Timsah' logolu özel uçağı ile Sivas'a hareket etti.
  • tebrik ediyoruz gıpta ile bakıyoruz.Fenerbahçeliler olarak Burssporu n başarılarının devamını diliyoruz.Getirdiği renk için.Sağlam hodja ya da başarılar diliyoruz.Artık bu sene ayak oyunlarını hangi takıma mal edecek ise ona hazırlanmasını temenni ediyoruz.biz bu sene yokuz.bunuda Ertuğrul hodja okur inş.artık Amerika yamı danışır tüp imalatanesi mi açar rekabet olsun diye.biz yokuzkardeşim aman sizin olsun.
  • Kardeşim bu komşu ve kardeş şehrimizdeki bazı arkadaşlar neden tokatın adını duyunca hemen hoplayıveriyorlar.anlayamıyorum,acaba geçmişe dayalı bir ezikliklerimi var acaba.insanımızın en konforlu ve hızlı bir şekilde seyehat etmesi nekadar güzel değilmi.
  • haddini aşmış!!!!
  • tokatspor önce bank asyaya çıksın ondan sonra uçağa biner.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • borajet sivasspor ve bursasporla bu yıl ulaşım konusunda 1 yılık anlaştı.
  • Şakalaşmıştır ama ciddi gibi aksettirilmiş.
  • Neymiş, kaptan teknisyene çıkışmış? O halde şunu söylemek lazım, gidip antrenman yapsana, ya yenilirseniz?.. Töbe-töbe...
  • Bora Jet Aydınspor'u da ucursun Aydın Çıldır Havaalanından ;)
  • Başından beri söylediğim strateji full charter veya acmi (Büyük bir şirketin yolcularını bir hapta toplamak)olabilir.Diğer yapılanlar boş bu kadar konuşanlar herhangi bir şehirden 60 yolcuyu üstlenemiyormu?Full charter kiralayın ve tarifeyi oturtun.Borajet uçakları yatırıp,personeli azaltıp full charter ve acmi olarak uçakları verse daha karlı olur.Yolunuz açık olsun.

Özlüce tesislerinden Bursaspor otobüsüyle ayrılan yöneticiler ve futbolcular yenişehir havalanından Bursaspor için tahsis edilen ve üzerinde 'Timsah' çıkarması bulunan Borajet'e ait özel uçakla Sivas'a nareket etti.

INSUA VE STANIERT İLK KEZ KADRODA

Bursaspor'da sakatlığı devam eden Turgay Bahadır, Sivas kafilesine alınmazken Tangocu Federico İnsua ile Damien Staniert ilk kez 18 kişilik maç kadrosuna dahil oldu. Her iki Arjantin'linin de morallerinin yüksek olduğu gözlendi. Arjantinli tangocular Bursasporlu taraftarlar ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

KAPTANDAN UÇAĞIN TEKNİSYENİNE FIRÇA

Bursaspor'un tecrübeli kaptanı Ömer Erdoğan havalanına gelen hayranları ve hava alanı personeli ile birlikte fotoğraf çektirdi. Kaptan Ömer Erdoğan'ın yanına gelen bir kişi fotoğraf çektirmek istedi. Arkadaşları uçağın teknisyeni olduğunu söyleyince Ömer Erdoğan teknisyen gence, "Gidip uçağı kontrol etsene fotoğraf çektireceğine ya uçak bozulursa" diyerek çıkıştı.

MASAJ KOLTUĞUNDA TWITTER KEYFİ

Bursaspor'un genç yıldızı Sercan Yıldırım hava alanında bile telefonunu elinden bırakmadı. Uçağın kalkış saatine kadar Twitter sayfasına mesaj bırakan Sağlam, "Şampiyonlar Ligi ve takımlar hakkında görüşlerimi aktarıyorum" diyerek espri yaptı. Sercan, masaj koltuğunda uzun süre oturarak rahatladı.

 

Bursaspor "Timsahlı" uçakla uçuyor...

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 14 yıl önce
tebrik ediyoruz gıpta ile bakıyoruz.Fenerbahçeliler olarak Burssporu n başarılarının devamını diliyoruz.Getirdiği renk için.Sağlam hodja ya da başarılar diliyoruz.Artık bu sene ayak oyunlarını hangi takıma mal edecek ise ona hazırlanmasını temenni ediyoruz.biz bu sene yokuz.bunuda Ertuğrul hodja okur inş.artık Amerika yamı danışır tüp imalatanesi mi açar rekabet olsun diye.biz yokuzkardeşim aman sizin olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kardeşim bu komşu ve kardeş şehrimizdeki bazı arkadaşlar neden tokatın adını duyunca hemen hoplayıveriyorlar.anlayamıyorum,acaba geçmişe dayalı bir ezikliklerimi var acaba.insanımızın en konforlu ve hızlı bir şekilde seyehat etmesi nekadar güzel değilmi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
haddini aşmış!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tokatspor önce bank asyaya çıksın ondan sonra uçağa biner.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
borajet sivasspor ve bursasporla bu yıl ulaşım konusunda 1 yılık anlaştı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Şakalaşmıştır ama ciddi gibi aksettirilmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Neymiş, kaptan teknisyene çıkışmış? O halde şunu söylemek lazım, gidip antrenman yapsana, ya yenilirseniz?.. Töbe-töbe...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bora Jet Aydınspor'u da ucursun Aydın Çıldır Havaalanından ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Başından beri söylediğim strateji full charter veya acmi (Büyük bir şirketin yolcularını bir hapta toplamak)olabilir.Diğer yapılanlar boş bu kadar konuşanlar herhangi bir şehirden 60 yolcuyu üstlenemiyormu?Full charter kiralayın ve tarifeyi oturtun.Borajet uçakları yatırıp,personeli azaltıp full charter ve acmi olarak uçakları verse daha karlı olur.Yolunuz açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000