26 Ağustos 2010, Perşembe 08:49:57

BURSA UÇMAYI SEVMEDİ!

Geçtiğimiz ay Yenişehir Havaalanı'ndan 11 ile başlattığı uçak seferleriyle Bursalılar'ı Türkiye'nin dört bir yanına ulaştırmaya başlayan Borajet, talep azlığı sebebiyle 4 ile yapılan seferleri kaldırdı.
  • borajet yetkililerine tekrar çağrıda buluyorum.bandırma askeri üssünden uçuş izni alınıp,buradan atatürk havalimanına yada saw'a uçuşlar mutlaka düzenlenmeli bu bölgede erdek,gönen bandırma ve çevre ilçeler turizm ve sanayi olarak canlı bir bölge,karadan gidildiğinde enyakın havalimanı 4-5 saat.deniz otobüsü derseniz, her saat yok ayrıca deniz otobüsünden havalimanına trafik keşmekeşi.kısacası borajet ya bursa yunuseli'nin açılışına katkı yapmalı,bununla beraber bandırma istanbul arasına dolmuş seferleri koymalı.uçakları buna çok müsait.sağlıcakla kalın iyi uçuşlar
  • %60 doluluk , 9-10 yolcu ile yapılan seferler nedeniyle ise 15-17 koltuk kapasitesi var uçakların yani.
  • Bursa yenişehir arasına raylı sistem lazım... Borajet e de iyi bir müdür lazım...
  • İbrahim Bey siz cok iyi bir insan sınız ancak Hani reklam tanıtım nerede? Bunu yapmadıgınız sürece zarar edeceksiniz. Bir de bir an önce Bursa Yunuseli Hava alanını bir an önce acılması için katkı koyun. Kıbrıs , Bodrum ve Antalyayı da düşünün. Bulgaristanı unutmayın.
  • Borajet neden sivas Ankara uçmuyor çokmerak ediyorummm
  • Sizin varlığınızdan 2 yol ile haberim oldu. 1. Bana bu siteyi tavsiye eden arkadaşım sizden bahsetti. 2. www.airporthaber.com da okudum. Gaziantep'liyim ve ne Gaziantep'te ne de bir internet sitesinde bir gazetede reklam gördüm. Haklısınız reklam da büyük bir maliyet ama insanların haberi yok Borajet diye bir firmadan ve açtığı hatlardan. İnşallah hedeflediğiniz oranları yakalar kapattığınız hatları tekrar açarsınız.
  • pegasus sivas seferleri günlük çok güzel.artık thy den kurtulcaz ucuza uçcaz istanbula.
  • tokat a hergün uçak
  • yakında borojet tokat seferlerini kaldırcak.çünkü tokat seferlerine sivaslı yolcular daha agırlıklı.pegasus saw -sivas uçuşları 4 ekim de başlıyo.artık borajet 20 yolcuyla tokata uçmaz heralde.
  • Gaziantep için konuşuyorum...Kimin haberi oldu Kimlerle görüşüldü Valiliği ziyaret eden odumu ?Belediye Başkanlarına tanıtım yapıldımı?acaba Gaziantep e uçtuklarının Gaziantepte hangi gazete veya hangi bordlarda yazıyordu ???Tamamen tanıtım hatası...Böyle olursa 3 veya 5 kişi oda kazayla öğrenmiş olan uçar...

Yüzde 60 doluluk oranı sebebiyle şirketin böyle bir uygulamaya gittiğini belirten Cakalıoğlu Turizm Genel Müdürü İbrahim Cakalıoğlu, referandumdan sonra 2 seferin daha kalkacağını söyledi.

'Bursa'yı uçuruyoruz' sloganıyla yola çıkan Borajet, seferlerin başlamasından 1 ay sonra Van, Ankara, Kayseri ve Gaziantep seferlerini talep azlığı gerekçesiyle kaldırdı. Borajet Genel Acentası Cakalıoğlu Turizm Genel Müdürü İbrahim Cakalıoğlu, ilgi azlığı sebebiyle uçak seferlerine kaldırıldığını kaydetti. 9-10 yolcu ile yapılan seferler ve Ramazan ayı sebebiyle talep azlığı yüzünden hatları kaldırdıklarını belirten Cakalıoğlu, Samsun, Trabzon, Adana ve Diyarbakır seferlerinin devam ettiğini dile getirdi. 12 Eylül'den sonra Sivas ve Erzurum seferlerinin kaldırılacağını belirten Cakalıoğlu, "Borajet olarak Bursa'yı bir üs olarak görüyoruz. Uçuş yaptığımız noktalarda doluluk oranının yüzde 60 olması sebebiyle bazı seferleri kaldırdık. Özellikle Diyarbakır ve Trabzon seferlerinden memnunuz. Kış aylarında yolcu sayısının artmasını bekliyoruz. Kaldırılan seferler ileriki tarihlerde tekrar açılabilir. Uçuşlarımızın biraz daha anyatılması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

BAYRAMDA ÜSKÜP'E SEFERLER BAŞLIYOR

Cakalıoğlu, Üsküp için başlatılması planlanan seferlerin sonuna yaklaşıldığını dile getirdi. Cakalıoğlu, "Makedonya ile görüşmelerimiz tamamlandı. Ufak prosedürler kaldı. Bayrama kadar Üsküp seferlerinin başlamasını planlıyoruz. Seferler perşembe ve pazar günü olacak. Bursa'yı Üsküp ile buluşturacağız" diye konuştu.
 

BURSA UÇMAYI SEVMEDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Misafir ~ 14 yıl önce
borajet yetkililerine tekrar çağrıda buluyorum.bandırma askeri üssünden uçuş izni alınıp,buradan atatürk havalimanına yada saw'a uçuşlar mutlaka düzenlenmeli bu bölgede erdek,gönen bandırma ve çevre ilçeler turizm ve sanayi olarak canlı bir bölge,karadan gidildiğinde enyakın havalimanı 4-5 saat.deniz otobüsü derseniz, her saat yok ayrıca deniz otobüsünden havalimanına trafik keşmekeşi.kısacası borajet ya bursa yunuseli'nin açılışına katkı yapmalı,bununla beraber bandırma istanbul arasına dolmuş seferleri koymalı.uçakları buna çok müsait.sağlıcakla kalın iyi uçuşlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
%60 doluluk , 9-10 yolcu ile yapılan seferler nedeniyle ise 15-17 koltuk kapasitesi var uçakların yani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bursa yenişehir arasına raylı sistem lazım... Borajet e de iyi bir müdür lazım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İbrahim Bey siz cok iyi bir insan sınız ancak Hani reklam tanıtım nerede? Bunu yapmadıgınız sürece zarar edeceksiniz. Bir de bir an önce Bursa Yunuseli Hava alanını bir an önce acılması için katkı koyun. Kıbrıs , Bodrum ve Antalyayı da düşünün. Bulgaristanı unutmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Borajet neden sivas Ankara uçmuyor çokmerak ediyorummm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sizin varlığınızdan 2 yol ile haberim oldu. 1. Bana bu siteyi tavsiye eden arkadaşım sizden bahsetti. 2. www.airporthaber.com da okudum. Gaziantep'liyim ve ne Gaziantep'te ne de bir internet sitesinde bir gazetede reklam gördüm. Haklısınız reklam da büyük bir maliyet ama insanların haberi yok Borajet diye bir firmadan ve açtığı hatlardan. İnşallah hedeflediğiniz oranları yakalar kapattığınız hatları tekrar açarsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pegasus sivas seferleri günlük çok güzel.artık thy den kurtulcaz ucuza uçcaz istanbula.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tokat a hergün uçak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yakında borojet tokat seferlerini kaldırcak.çünkü tokat seferlerine sivaslı yolcular daha agırlıklı.pegasus saw -sivas uçuşları 4 ekim de başlıyo.artık borajet 20 yolcuyla tokata uçmaz heralde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gaziantep için konuşuyorum...Kimin haberi oldu Kimlerle görüşüldü Valiliği ziyaret eden odumu ?Belediye Başkanlarına tanıtım yapıldımı?acaba Gaziantep e uçtuklarının Gaziantepte hangi gazete veya hangi bordlarda yazıyordu ???Tamamen tanıtım hatası...Böyle olursa 3 veya 5 kişi oda kazayla öğrenmiş olan uçar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000