12 Mayıs 2010, Çarşamba 13:10:27

BU ANLAŞMA BORAJET'İ UÇURUR

Borajet Genel Müdürü Kadir Peker, uçmak istedikleri havaalanları arasında Gazipaşa’nın da yer aldığını, Gazipaşalılar’ın bir aylık boş koltukların tamamını finanse edeceğini açıkladı.
  • borajet in ucacagı bu tip havalimanlarından e cok gazipaşa havalimanı borajet i maddi olarak destekler.ozellikle yaz aylarında gazipaşa ya bos koltukla ucacagını sanmam.muthıs bir potansiyel var.bolge halkı bu havalimanın o yorenin kaderini degistirecegini cok iyi biliyor.15 senedir istanbul da oturuyorum.ailem anamurda.onları gormek için anamura ulasmak için cektiğimizi eziyeti anlatsam buraya sıgmaz.Antalyaya gidecegimde ordan 6 saat otobusle cile cekecegim.Türkiye nin bu kadar guzellikklere sahip olan bolgesi nasıl bu kadar ihmal ediliyor hala anlamıyorum
  • alıcısı olmayan malı üretme / taşıma suyla değirmen değmez / e.g
  • BoraJet Gazipaşamıza hayırlı olsun. Hep diyordum, Gazipaşa açıktır diye, bu da ispatı olsun. Gurur duyduk
  • sabiha gökçenden yakın tarihte uşak,çanakkale,edremit seferleri başlıcak.
  • Çok güzel bir haber bu. Hem gazipaşa halkı hem de borajet için. Hayırlı olsun
  • Tahmin ediyorum baska illerdeki kucuk alanlarda bu tip garantiler vermek isteyeceklerdir. Bu tip "jest"ler Bora Jet'in basarili olmasina yardimci olacak ve yolcuyu alistiracaktir bu ucak ve hatlara. Ozellikle yaz aylarinda Edremit, Gazipasa, Selcuk,Bodrum, Nevsehir yolcuda zorluk cekmez.
  • sayfanız çok yavaş işliyor haberlerin açılması uzun sürüyor lütfen bir çözüm bulun.
Gazipaşalılar, Gazipaşa Havaalanı’nın uçuşlara tamamen açılması için olağanüstü gayret gösteriyor.

Önümüzdeki günlerde Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, 2 C kategorisindeki Gazipaşa Havaalanı'nda 3 C denetimi yapacak. Denetim sonrası Gazipaşa Havaalanı'ndan Ankara ve İstanbul seferleri başlayacak.

Havaalanının kategorisinin yükseltilmesi için çalışmalar devam ederken bir taraftan da Gazipaşa’ya uçacak havayolu şirketleri ile görüşmeler sürüyor. Bunlardan biri de bölgesel havacılık yapan Borajet.

İlk tarifeli seferini Tokat’a yapan Borajet, Haziran ayında İstanbul-Gazipaşa ve Gazipaşa-Ankara ile Ankara-Gazipaşa seferlerine başlayacak.

66 yolcu kapasiteli ATR 72-500 tipi uçaklarla Gazipaşa seferlerine başlayacak olan Borajet ile Gazipaşa Belediye Başkanı Cem Burak Özgenç arasında boş koltukların finanse edilmesi konusunda anlaşma sağlandı.

Anlaşmayı Borajet Genel Müdürü Kadir Peker ilk olarak Pazartesi akşamı konuk olduğu Sefa İnan’la Kara Kutu programında açıkladı.

İşte Kadir Peker’in o açıklaması:

BU ANLAŞMA BORAJET'İ UÇURUR

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
borajet in ucacagı bu tip havalimanlarından e cok gazipaşa havalimanı borajet i maddi olarak destekler.ozellikle yaz aylarında gazipaşa ya bos koltukla ucacagını sanmam.muthıs bir potansiyel var.bolge halkı bu havalimanın o yorenin kaderini degistirecegini cok iyi biliyor.15 senedir istanbul da oturuyorum.ailem anamurda.onları gormek için anamura ulasmak için cektiğimizi eziyeti anlatsam buraya sıgmaz.Antalyaya gidecegimde ordan 6 saat otobusle cile cekecegim.Türkiye nin bu kadar guzellikklere sahip olan bolgesi nasıl bu kadar ihmal ediliyor hala anlamıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
alıcısı olmayan malı üretme / taşıma suyla değirmen değmez / e.g

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BoraJet Gazipaşamıza hayırlı olsun. Hep diyordum, Gazipaşa açıktır diye, bu da ispatı olsun. Gurur duyduk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sabiha gökçenden yakın tarihte uşak,çanakkale,edremit seferleri başlıcak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Çok güzel bir haber bu. Hem gazipaşa halkı hem de borajet için. Hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tahmin ediyorum baska illerdeki kucuk alanlarda bu tip garantiler vermek isteyeceklerdir. Bu tip "jest"ler Bora Jet'in basarili olmasina yardimci olacak ve yolcuyu alistiracaktir bu ucak ve hatlara. Ozellikle yaz aylarinda Edremit, Gazipasa, Selcuk,Bodrum, Nevsehir yolcuda zorluk cekmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sayfanız çok yavaş işliyor haberlerin açılması uzun sürüyor lütfen bir çözüm bulun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000