05 Eylül 2011, Pazartesi 10:05:44

BÖYLE SKANDAL GÖRÜLMEDİ...

Havacılık sektöründe dün tam bir komedi yaşandı. Kahramanmaraş Havaalanı’ndaki yakıt şirketinin aracı şehir içinde kaza yaptı. Kahramanmaraş’a inen uçak Esenboğa’ya gidebilmek için yakıt ikmali yapmak üzere Kayseri Havaalanı’na inmek zorunda kaldı...
  • refueller araçlar şehir içine çıkmaz hele ki maraşta hiç.. desteksiz atılır da bu kadar mı atılır. kaza neymiş, gerçek sebep nedir azıcık çaba lütfen.. kuyruk acısıyla haber uydurmayın..
  • yazık valla gümbür gümbür geliyoruz demişlerdi demek gümbür gümbür böyle oluyormuş...:)
  • Ucak inerdi, yakit gelene kadar beklerdi, yakittan gecikmeyi (36) yerdi, sonra butun masraflar babalar gibi odettirilirdi ama kendi sirketi sonucta istedigi gibi yonetir, Turkiye de onun, istedigi limana indirir.
  • Klasik bir TR olayı. TR'yi küçük gördüğümü düşünebilecek arkadaşlara: Ben yurtdışında çok kaldım, karşılaştırma şansım var. Evet, yutrdışında da böyle hatalar olabilir ama aramızdaki fark onlar bir daha olmaması için tedbir alıyor. Biz de ise kimse umursamıyor, 'burası Türkiye' mantığıyla hayat aynen devam ediyor. Aynı hataları tekrarlamaktan bıkmayan bir milletiz, hatalarımızdan ders almayı bilmiyoruz.
  • yorumcular konuyu bilmeden yorum yapıyorlar . ikmal tankeri şehirde kaza yapmış diye yazılmış. ikmal tankeri hava alanı dışına çıkamaz ki. THYOPET ın ayıbı diye yazan şahıs AHL günde 400 uçak ikmalini THYOPET ın yaptığını bilmiyor galiba THY uçağı notamı biliyorda BORa jet neden bilmiyor.
  • hiçmi yedek araç ve personeli yok bu şirketin,yakıt ve iş bilen konusunda po air'ci yakıtçıları tek geçerim;adamlar koskoca ahl'de kusursuz hizmet veriyorlar bravo. tekrar geçmiş olsun,bu hatadan bir ders çıkarılır umarım.
  • Benzin vardida biz mi ictik?
  • aydin dogan abimizin petrol ofisini is vermeyen sizmisiniz al bakalim sana tu kaka...
  • güzel taktik aslında yerde yakıt alma derdide olmaz ,
  • Yine THY-OPET. Adamlar ellerini attıkları yeri kurutuyorlar.
Olay şöyle gelişti. Kahramanmaraş Havaalanı’na yakıt sağlayan THY-OPET şirketinin aracı şehir içinde trafik kazası yaptı. Durum meydan otoritesine bildirilerek yaktı sağlanamayacağı, meydana gelen uçakların tedbirini alması istendi. 
 
Kahramanmaraş Havaalanı yetkilileri durumu bildiren notam yayınladı. Ancak notam sadece iç hat olarak bildirildi. Havayolu şirketlerinin uluslararası notam kullandıklarını unutan meydan yetkilileri iç hat notamından sonra uluslararası notam’a eklenmesi gözden kaçtı.
 
DHMİ Kahramanmaraş Havaalanı yetkililerinin bu hatası Anadolujet-Borajet ortak uçuşu olan Kahramanmaraş-Esenboğa seferi her iki şirkete de pahalıya patladı. Saat 16.00’da kalkış yapması planlanan uçak yakıt ikmali yapamayınca 45 dakika rötarla Kahramanmaraş’tan hareket etmek zorunda kaldı.  65 yolcu ve mürettebatla kalkış yapan Borajet uçağı yakıt ikmali yapmak için Kayseri Havaalanı’na mecburi iniş yaptı.
 
Uçak burada yakıt ikmali yaptıktan sonra Ankara’ya hareket etti.
 
©AirportHaber Özel
BÖYLE SKANDAL GÖRÜLMEDİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
refueller araçlar şehir içine çıkmaz hele ki maraşta hiç.. desteksiz atılır da bu kadar mı atılır. kaza neymiş, gerçek sebep nedir azıcık çaba lütfen.. kuyruk acısıyla haber uydurmayın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yazık valla gümbür gümbür geliyoruz demişlerdi demek gümbür gümbür böyle oluyormuş...:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ucak inerdi, yakit gelene kadar beklerdi, yakittan gecikmeyi (36) yerdi, sonra butun masraflar babalar gibi odettirilirdi ama kendi sirketi sonucta istedigi gibi yonetir, Turkiye de onun, istedigi limana indirir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Klasik bir TR olayı. TR'yi küçük gördüğümü düşünebilecek arkadaşlara: Ben yurtdışında çok kaldım, karşılaştırma şansım var. Evet, yutrdışında da böyle hatalar olabilir ama aramızdaki fark onlar bir daha olmaması için tedbir alıyor. Biz de ise kimse umursamıyor, 'burası Türkiye' mantığıyla hayat aynen devam ediyor. Aynı hataları tekrarlamaktan bıkmayan bir milletiz, hatalarımızdan ders almayı bilmiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yorumcular konuyu bilmeden yorum yapıyorlar . ikmal tankeri şehirde kaza yapmış diye yazılmış. ikmal tankeri hava alanı dışına çıkamaz ki. THYOPET ın ayıbı diye yazan şahıs AHL günde 400 uçak ikmalini THYOPET ın yaptığını bilmiyor galiba THY uçağı notamı biliyorda BORa jet neden bilmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hiçmi yedek araç ve personeli yok bu şirketin,yakıt ve iş bilen konusunda po air'ci yakıtçıları tek geçerim;adamlar koskoca ahl'de kusursuz hizmet veriyorlar bravo. tekrar geçmiş olsun,bu hatadan bir ders çıkarılır umarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Benzin vardida biz mi ictik?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
aydin dogan abimizin petrol ofisini is vermeyen sizmisiniz al bakalim sana tu kaka...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
güzel taktik aslında yerde yakıt alma derdide olmaz ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yine THY-OPET. Adamlar ellerini attıkları yeri kurutuyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000