08 Ocak 2013, Salı 12:25:33

BORAJET’TEN VAN ÇIKARMASI

Bölgesel Havayolu şirketi Borajet, Van çıkışlı uçuşlar yapmak için SHGM’den izin aldı.
  • Aslında özellikle Van' ı tebrik etmek lazım. Başta İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya olmak üzere çok az şehre kısmet olan merkez çıkışlı uçuşlarda, hala "ha oldu, ha olacak, eli kulağında, çalışmalar hızlandı, vs." Bursa Havayolları haberleri altında Bursalılar umutlandırılırken Van süper bir atak yapıp hava taşımacılığında süper lige çıkıyor. Hele Trabzon, Kayseri, Gaziantep, Denizli gibi illeri ve bunların dinamizm ve potansiyelleri düşünüldüğünde Van için gerçek bir atak bu. Umarız Vanlılarda bilgilendirilir ve bu imkandan yararlanmaları sağlanır da avuçlarına konan kuş kaçmaz.
  • borajet'i tebrik ederim. diger ozel havayollarinin yapamadigi seyleri yapip, cesaret gosteremedikleri alanlara el atiyor. emniyetli ucuslar olsun!
  • oneway airlines gerçek mi oluyor ne
  • bora jet bolgesel havacılık ıcn sayıları az da olsa ıdeal bır ucak fılosuna sahıp bı hv cılık ışletmecısidır. SHGM ve DHMI de bolgesel havacılıgı teşvık etmek vede gelıştırmek amacı ıle bu şırkete bu tur ucuşlar ıcn ızın vermelı vede ucretlendıme ışlemlerınde kolaylık saglamalıdırlar.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, Borajet’e Van çıkışlı uçuşlar için onay verdi.

Twitter üzerinden yapılan açıklamada, “Uçulmadık yer kalmasın. Borajet'in Van merkezli Trabzon Kayseri Erzurum Diyarbakır ve Gaziantep uçuşları onaylanmıştır. Emniyetli uçuşlar” ifadeleri kullanıldı.

BORAJET’TEN VAN ÇIKARMASI

Yorumlar

Tebrikler ~ 11 yıl önce
Aslında özellikle Van' ı tebrik etmek lazım. Başta İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya olmak üzere çok az şehre kısmet olan merkez çıkışlı uçuşlarda, hala "ha oldu, ha olacak, eli kulağında, çalışmalar hızlandı, vs." Bursa Havayolları haberleri altında Bursalılar umutlandırılırken Van süper bir atak yapıp hava taşımacılığında süper lige çıkıyor. Hele Trabzon, Kayseri, Gaziantep, Denizli gibi illeri ve bunların dinamizm ve potansiyelleri düşünüldüğünde Van için gerçek bir atak bu. Umarız Vanlılarda bilgilendirilir ve bu imkandan yararlanmaları sağlanır da avuçlarına konan kuş kaçmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrikler... ~ 11 yıl önce
borajet'i tebrik ederim. diger ozel havayollarinin yapamadigi seyleri yapip, cesaret gosteremedikleri alanlara el atiyor. emniyetli ucuslar olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 11 yıl önce
oneway airlines gerçek mi oluyor ne

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erdınc durmazer ~ 11 yıl önce
bora jet bolgesel havacılık ıcn sayıları az da olsa ıdeal bır ucak fılosuna sahıp bı hv cılık ışletmecısidır. SHGM ve DHMI de bolgesel havacılıgı teşvık etmek vede gelıştırmek amacı ıle bu şırkete bu tur ucuşlar ıcn ızın vermelı vede ucretlendıme ışlemlerınde kolaylık saglamalıdırlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000