30 Mayıs 2011, Pazartesi 10:43:41

BORAJET’TEN UŞAK HALKINA ÜCRETSİZ SERVİS

Borajet ile seyahat edecek Uşak’lılar, Uşak Belediyesi’nin ücretsiz servis otobüsü ile havalanına gidip, dönebilecekler.
  • 22jul saw/usq 04sep usq/saw yolculara anadolu jet ucuslarina bilet verdik(yurduseven ailesi) yolcularin cgn/saw baglantilari sunnexres ile idi,önce ucus saati 0900 iken 12.00ye alindi ok dedik donusu saw/fra ucagina ucagi icin yine sunn dan bilet verildi kalkis 16.00,onuda ok dedik ancak birde bakkikki 4sep usq/saw ucusu iptal 5sep alinmis.simdi yolcu olarak dusunsem ne yapayim,thy alt markasi diye guvenen yolcularin hali ne olacak?bir yetkili araciliginizla bilgi versin ltf..
  • Helal size Uşaklılar. İşte böyle sahip çıkılır memlekete. Belediyecilik hizmetinde sınırın olmadığını Adnan Çiçek beyefendisine birileri anlatsın.
  • Takdir edelim zira gerekli ama anadolu jetin de hakkini verelim ajet arkada durmasaydi boyle olmayacakti. Ama sonucta win win olacak ne guzel vatandas da her yere istanbula gitmeden ankara aktarmasiyla ulasacak bu cok guzel bize de dogru isleri takdir etmek duser ama oncelik anadolu jete. Az yolculu meydanlara kucuk ucaklarifull ucur maliyetin dussun ankaradan transit kazan (ozellikle yurt disi) cok dogru taktik, bu arada tokatlilara belki biraz haksizlik oldu ama genelde herkes memnun.
  • Başlığa bakınca servisin Borajet'e ait olduğu, haber içeriğini okuyunca servisin Uşak Belediyesine ait olduğu anlaşılıyor. Lütfen bu şekilde başlık atmayın artık Airporthaber editörleri...
  • www.facebook.com/borajet sayfasını beğenince online olarak yenilikleri takip edebiliyorsunuz.
  • uşak halkı uçmaya alıştı ve borajet uçuşları süper gidiyor başarılarının devamını diliyorum
  • Batum'da başlıyormuş. İyi valla.
  • Bir çok noktaya uçuş yapıyorlar Siirt'te var, balıkesirde Mykonosta yani ağları iyice büyüdü. Seviniyorum.
  • Ben uçuş yaptım. Pervaneli uçak ama içi bildiğimiz uçaklar gibi. Koltuk mesafeleride çok geniş. yani 80 küsür vardır. Kekleride çok iyi. Müzik te var. Pervaneli diye ilk başta çekinsemde sonrasında binince fikrim değişti.
  • Adamlar bir çok noktaya sefer düzenliyorlar. Sonuçta ne için hizmet için? Neden illa eleştiri yapılırki? Abicim yapıcı olalım yıkıcı değil. Bakın Uşak'ta bir güzel havalimanına gitmek için ücretsiz belediye serviste koymuş. Daha ne yapılabilirki?
Borajet yolcuları, Uşak Havaalanına gitmek için, saat 12: 00’de Heykel Meydanından geçen servisten, Uşak Havaalanı’ndan şehir merkezine dönmek içinde,
saat 13: 00’de kalkan ücretsiz otobüs servisi hizmetinden faydalanabilirler.

Ücretsiz servis hizmeti ayrıntılı bilgi için: 0544 328 51 22
BORAJET’TEN UŞAK HALKINA ÜCRETSİZ SERVİS

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 13 yıl önce
22jul saw/usq 04sep usq/saw yolculara anadolu jet ucuslarina bilet verdik(yurduseven ailesi) yolcularin cgn/saw baglantilari sunnexres ile idi,önce ucus saati 0900 iken 12.00ye alindi ok dedik donusu saw/fra ucagina ucagi icin yine sunn dan bilet verildi kalkis 16.00,onuda ok dedik ancak birde bakkikki 4sep usq/saw ucusu iptal 5sep alinmis.simdi yolcu olarak dusunsem ne yapayim,thy alt markasi diye guvenen yolcularin hali ne olacak?bir yetkili araciliginizla bilgi versin ltf..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Helal size Uşaklılar. İşte böyle sahip çıkılır memlekete. Belediyecilik hizmetinde sınırın olmadığını Adnan Çiçek beyefendisine birileri anlatsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Takdir edelim zira gerekli ama anadolu jetin de hakkini verelim ajet arkada durmasaydi boyle olmayacakti. Ama sonucta win win olacak ne guzel vatandas da her yere istanbula gitmeden ankara aktarmasiyla ulasacak bu cok guzel bize de dogru isleri takdir etmek duser ama oncelik anadolu jete. Az yolculu meydanlara kucuk ucaklarifull ucur maliyetin dussun ankaradan transit kazan (ozellikle yurt disi) cok dogru taktik, bu arada tokatlilara belki biraz haksizlik oldu ama genelde herkes memnun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Başlığa bakınca servisin Borajet'e ait olduğu, haber içeriğini okuyunca servisin Uşak Belediyesine ait olduğu anlaşılıyor. Lütfen bu şekilde başlık atmayın artık Airporthaber editörleri...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
www.facebook.com/borajet sayfasını beğenince online olarak yenilikleri takip edebiliyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
uşak halkı uçmaya alıştı ve borajet uçuşları süper gidiyor başarılarının devamını diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Batum'da başlıyormuş. İyi valla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir çok noktaya uçuş yapıyorlar Siirt'te var, balıkesirde Mykonosta yani ağları iyice büyüdü. Seviniyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben uçuş yaptım. Pervaneli uçak ama içi bildiğimiz uçaklar gibi. Koltuk mesafeleride çok geniş. yani 80 küsür vardır. Kekleride çok iyi. Müzik te var. Pervaneli diye ilk başta çekinsemde sonrasında binince fikrim değişti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Adamlar bir çok noktaya sefer düzenliyorlar. Sonuçta ne için hizmet için? Neden illa eleştiri yapılırki? Abicim yapıcı olalım yıkıcı değil. Bakın Uşak'ta bir güzel havalimanına gitmek için ücretsiz belediye serviste koymuş. Daha ne yapılabilirki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000