15 Ağustos 2015, Cumartesi 10:08:09

Borajet'in yeni uçağı Sabiha Gökçen'e indi

Borajet Havayolları, dün akşam saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'na inen Embraer E-195 tipi uçağıyla birlikte filosundaki uçak sayısını 11'e yükseltti.
  • kimseden torpili yok seninde imkanın varsa sende uçak al kira ya ver uçuş yap
  • bu yeni uçaklar ground mu oluyor hep
  • Bravo Bora. O zaman neden açliktan agzi kokan Suriyeli ve diger müslüman mülteciler GAVUR Avrupaya akin ediyorlar.Mûslüman geçinen Suud ve Katara ve Dubaya göç etsinler hemde orda yeterince cami var tekbir getirmek icin.
  • Çakma 737
  • bu şirket kimlerden torpilli böyle ? uçağı al Kiraya ver bedavaya gelsin oh ne ala is.
  • First class olmadan uçamam bilginze.
  • Millete işe aldık maaşınız 3500$ deyip ondan sonra 12 bin tl mcc parası harcat sonrada vazgeçtik uçak almıcaz o yüzden sizide işe alamıycaz dediğiniz 3-4 aylarını yediğiniz 16 kişi sizi unutmadı Borajet !!!
  • Hadi oradan be, doğmamış çocuğa don biçen eksik akıllılar. Bu ülkede uçak üretilecekmiş de, onu da bu şirkete satacaklarmış... Peh peh peh, tuzlayalım da kokmayın he mi? Siz kim uçak yapmak kim...
  • Burada ayakta alkışlanması gereken bir durum var. Hem bu denli hızlı büyüyecek, hem de ahlaksızca yapılan saldırılara mertçe göğüs gereceksin. Tüm haksılıklara, tüm çirkinliklere rağmen bu şirketin böyle emin adımlarla ilerlemesi artık saygı görmeyi gerektiriyor. Bir parça yüzü olan bu şirketin arkasından kuyu kazmaz. Ne cemaaçii Ali Sabancı' nın ne de takkiyecilerin şirketine benzemiyor bu şirket. Yiğidin hakkını teslim etmek lazım. Yarın öbürgün hem Anadolujeti hem de Pegasusu alırsa şaşırmayın.
  • Yeni ayak ta bu herhalde. "Çok iyi bir şirket, geleceği çok parlak ama..." Hah işte o ama var ya, ondan sonrası ilginç aslında için için entrika kokan bir mesaj var. Hani bazı departmanların başındakileri sırf Hava Kuvvetlerinden değil diye çekemeyenlerin körüklediği bir ortam oluşturulmaya çalışılıyor. Yani için için entrika ve ayak kaydırma oyunu. Çok çirkin ve bayağılık kokan bir olay. Aktörler kim derseniz, bu işten nemalanmayı uman ve her fırsatta çamura yatanlar. Onlar kendilerini biyor. Ama gelin görün ki ekip işi koordinasyon falan ise hikaye. Profesyonellik kim, biz kim? İşimiz gücümüz çamur edebiyatı. At yapışmazsa izi kalır.

Borajet Havayolları filosunu genişletme çalışması çerçevesinde, Celestial Aviation Trading 5 Limited’tan teslim aldığı E195 tipi jet ile filosundaki Embraer tipi uçak sayısını 11’e çıkarttı.

Embraer E195 tipi jet uçağı Lisbon’dan havalanarak saat 22:30’da Sabiha Gökçen Havalimanı'na teker koydu.

Borajet Havayolları, önümüzdeki günlerde filosuna yeni Embraer jetleri katmaya devam edecek.

Borajet'in yeni uçağı Sabiha Gökçen'e indi

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

ısrarcı ~ 9 yıl önce
kimseden torpili yok seninde imkanın varsa sende uçak al kira ya ver uçuş yap

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ocean ~ 9 yıl önce
bu yeni uçaklar ground mu oluyor hep

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DC-10-10. ~ 9 yıl önce
Bravo Bora. O zaman neden açliktan agzi kokan Suriyeli ve diger müslüman mülteciler GAVUR Avrupaya akin ediyorlar.Mûslüman geçinen Suud ve Katara ve Dubaya göç etsinler hemde orda yeterince cami var tekbir getirmek icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737 ~ 9 yıl önce
Çakma 737

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erj ~ 8 yıl önce
Sen çakma dediğin o uçakla bir uç ta, uçağın ne olduğunu bir gör. 737 den nefret edersin. Garanti veririm hem senden hem de yere göğe sığdıramadığın 737 inden akıllı.
torpilli ~ 9 yıl önce
bu şirket kimlerden torpilli böyle ? uçağı al Kiraya ver bedavaya gelsin oh ne ala is.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
First class ~ 9 yıl önce
First class olmadan uçamam bilginze.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
first class mis ~ 9 yıl önce
Sana kimse zorla uc demiyor
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Millete işe aldık maaşınız 3500$ deyip ondan sonra 12 bin tl mcc parası harcat sonrada vazgeçtik uçak almıcaz o yüzden sizide işe alamıycaz dediğiniz 3-4 aylarını yediğiniz 16 kişi sizi unutmadı Borajet !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dorn yer ~ 9 yıl önce
Hadi oradan be, doğmamış çocuğa don biçen eksik akıllılar. Bu ülkede uçak üretilecekmiş de, onu da bu şirkete satacaklarmış... Peh peh peh, tuzlayalım da kokmayın he mi? Siz kim uçak yapmak kim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC YAR ~ 9 yıl önce
Burada ayakta alkışlanması gereken bir durum var. Hem bu denli hızlı büyüyecek, hem de ahlaksızca yapılan saldırılara mertçe göğüs gereceksin. Tüm haksılıklara, tüm çirkinliklere rağmen bu şirketin böyle emin adımlarla ilerlemesi artık saygı görmeyi gerektiriyor. Bir parça yüzü olan bu şirketin arkasından kuyu kazmaz. Ne cemaaçii Ali Sabancı' nın ne de takkiyecilerin şirketine benzemiyor bu şirket. Yiğidin hakkını teslim etmek lazım. Yarın öbürgün hem Anadolujeti hem de Pegasusu alırsa şaşırmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çamur ~ 9 yıl önce
Yeni ayak ta bu herhalde. "Çok iyi bir şirket, geleceği çok parlak ama..." Hah işte o ama var ya, ondan sonrası ilginç aslında için için entrika kokan bir mesaj var. Hani bazı departmanların başındakileri sırf Hava Kuvvetlerinden değil diye çekemeyenlerin körüklediği bir ortam oluşturulmaya çalışılıyor. Yani için için entrika ve ayak kaydırma oyunu. Çok çirkin ve bayağılık kokan bir olay. Aktörler kim derseniz, bu işten nemalanmayı uman ve her fırsatta çamura yatanlar. Onlar kendilerini biyor. Ama gelin görün ki ekip işi koordinasyon falan ise hikaye. Profesyonellik kim, biz kim? İşimiz gücümüz çamur edebiyatı. At yapışmazsa izi kalır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000