15 Haziran 2010, Salı 19:44:59

BORAJET'İN YENİ SEFERLERİ BAŞLIYOR

Borajet’in 17.06.2010 Çarşamba günü İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanından Antalya ve Bodrum seferleri başlıyor.
  • Gaziantep'ten Bodrum, Trabzon, Dalaman, Gazipaşa gibi direk uçuşun olmadığı noktalara uçuş koyulursa rahatlıkla yolcu bulunabilir düşüncesindeyim.
  • Zonguldak Çaycuma'dayım. Havaalanı 7km mesefade yani araç ile 10 dk mesafede maalesef doğru dürüst hala havaalanımızdan İstanbul yada Trabzon uçuşu olduğunu bilen yok. Maalesef borajetin bir tek reklam çalışmasını ne il merkzinde ne de Çaycuma'da göremedim. Bölgesel Haber ve internet sitelerinde maalesefin borajetin bir reklamı yok. Dolayısıyla reklma olmayınca borajeti bilen tanıyan yok. Dolayıysla bu hat zamanla kapanırsa bir fiyaskoya dönerse borajet'e yazık olur. Keza reklamını iyi yaparsa Zonguldak-İstanbul-Antalya(bodrum) aktarma seferi yaz aylarında çok güzel iş yapar ama reklam yoksa boşuna pervane döner. Sonra boşu boşuna kanat çırpmak zorunda kalır.
  • borajet neden atatürk-sabiha gökcen ucmuyor mesela? eminim ki o hat icin ankara tokat'dan cok daha fazla yolcu bulabilirler!! 2-3 ucak ile her yarim saatde veya 2 ucak ile her 1 saatde bir ucsa o hati kullanip IST-SAW aktarmali ucus bile mümkün olabilir yada anadolu yakasindan IST'e gitmek isteyen biri o trafigi cekmeden ucabilir... bu tür shuttle-ucuslar dünyada kesin vardir herhalde?
  • Bence Borajet Kullanım Konsepti Hatası yapıyor. Bölgesel Uçak ( Kısa Mesafeli Uçuşlar, Dolmuş Uçuşu vb.) Kullanım konsepti STOL uçakların operasyon yapabildiği meydanlardan ana meydanlara hava ulaştırması sağlanmasına dayanır. SBH-AYT; SBH-BJV uçuşları bu kapsama girmez, çünkü bu hattaki diğer şirketler ezerler. Amaçapraz koşu yapsa, diğer şirketlerin yapamadığını; meselaADA-AYT, SBH-EDREMIT, SBH-USK, SBH-CNK, SBH-ANK, SBH-TKT, ADA-ECN, ECN-ISKENDERUN , RCN-KMARAŞ , ADB-DAL , KON-BJV VB. Olan hatlar yerine çapraz hatlar. Başarılar diliyoruz yine de
  • borajetinde bir anlamı kalmadı artık normal jetlerin uçtuğu yerlere uçmaya başladılar bir espriside kalmamış oldu açıkçası aynı yerlerde zamanla kendini kanıtlamış köklü firmalar var ise kimse dönüpte borajeti tercih etmez ,onur air çapraz uçuşlara başladı bunlar neyin peşinde,uçulmayan kısa pistlere uç,yap çapraz uçuşlar yap ama yok olur mu olursa hayırlı bir iş yapmış olurlar
  • Olmaz ve olmayacak pervane önemli değil Türk insanı ufak görünüşlü uçağa alışamaz ve binmez.Şirketler kış schedule'llarını hazırlıyor Borajet daha yazı başaramadı .Ne diyelim yinede hayırlı olsun.
  • SAW dan uçtuğu sürece yolcu bulamaz demiştik değil mi ? Şimdi yaz diye insanlar mecburen bodruma uçacaklar ve SAW a gidecekler ama sonra kimse gitmez oralara. IST merkeze çok uzak çoook.
  • ön rezervasyonla 69 TL ile uçulabilirse eminim bu hatlarla birlikte nihayet insanlar borajet'i duymaya başlar.
  • bugun saw/esb esb/saw seferleri iptaldi ben anlamadım ankardan tokata 2-3 kişi ile uçulurmu ya
İstanbul çıkışlı Bodrum ve Antalya uçuşlarında bilet fiyatları tüm alan vergileri dahil olmak üzere, en düşük 69 TL, en yüksek 169 TL olacak.

Biletler www.borajet.com.tr adresinde, 0 212 444 2672 no’lu Call Center ve acentelerinde satışa sunuldu. Borajet’in 16 Haziran Çarşamba gününden itibaren başlayacağı İstanbul-Bodrum- İstanbul ve İstanbul-Antalya-İstanbul tarifeleri;

Sabiha Gökçen-Antalya: 20:55 22:10
Antalya-Sabiha Gökçen: 22:40 23:55
Sabiha Gökçen-Bodrum: 21:10 22:15
Bodrum-Sabiha Gökçen: 23:00 00:05
BORAJET'İN YENİ SEFERLERİ BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
Gaziantep'ten Bodrum, Trabzon, Dalaman, Gazipaşa gibi direk uçuşun olmadığı noktalara uçuş koyulursa rahatlıkla yolcu bulunabilir düşüncesindeyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Zonguldak Çaycuma'dayım. Havaalanı 7km mesefade yani araç ile 10 dk mesafede maalesef doğru dürüst hala havaalanımızdan İstanbul yada Trabzon uçuşu olduğunu bilen yok. Maalesef borajetin bir tek reklam çalışmasını ne il merkzinde ne de Çaycuma'da göremedim. Bölgesel Haber ve internet sitelerinde maalesefin borajetin bir reklamı yok. Dolayısıyla reklma olmayınca borajeti bilen tanıyan yok. Dolayıysla bu hat zamanla kapanırsa bir fiyaskoya dönerse borajet'e yazık olur. Keza reklamını iyi yaparsa Zonguldak-İstanbul-Antalya(bodrum) aktarma seferi yaz aylarında çok güzel iş yapar ama reklam yoksa boşuna pervane döner. Sonra boşu boşuna kanat çırpmak zorunda kalır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
borajet neden atatürk-sabiha gökcen ucmuyor mesela? eminim ki o hat icin ankara tokat'dan cok daha fazla yolcu bulabilirler!! 2-3 ucak ile her yarim saatde veya 2 ucak ile her 1 saatde bir ucsa o hati kullanip IST-SAW aktarmali ucus bile mümkün olabilir yada anadolu yakasindan IST'e gitmek isteyen biri o trafigi cekmeden ucabilir... bu tür shuttle-ucuslar dünyada kesin vardir herhalde?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bence Borajet Kullanım Konsepti Hatası yapıyor. Bölgesel Uçak ( Kısa Mesafeli Uçuşlar, Dolmuş Uçuşu vb.) Kullanım konsepti STOL uçakların operasyon yapabildiği meydanlardan ana meydanlara hava ulaştırması sağlanmasına dayanır. SBH-AYT; SBH-BJV uçuşları bu kapsama girmez, çünkü bu hattaki diğer şirketler ezerler. Amaçapraz koşu yapsa, diğer şirketlerin yapamadığını; meselaADA-AYT, SBH-EDREMIT, SBH-USK, SBH-CNK, SBH-ANK, SBH-TKT, ADA-ECN, ECN-ISKENDERUN , RCN-KMARAŞ , ADB-DAL , KON-BJV VB. Olan hatlar yerine çapraz hatlar. Başarılar diliyoruz yine de

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
borajetinde bir anlamı kalmadı artık normal jetlerin uçtuğu yerlere uçmaya başladılar bir espriside kalmamış oldu açıkçası aynı yerlerde zamanla kendini kanıtlamış köklü firmalar var ise kimse dönüpte borajeti tercih etmez ,onur air çapraz uçuşlara başladı bunlar neyin peşinde,uçulmayan kısa pistlere uç,yap çapraz uçuşlar yap ama yok olur mu olursa hayırlı bir iş yapmış olurlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Olmaz ve olmayacak pervane önemli değil Türk insanı ufak görünüşlü uçağa alışamaz ve binmez.Şirketler kış schedule'llarını hazırlıyor Borajet daha yazı başaramadı .Ne diyelim yinede hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAW dan uçtuğu sürece yolcu bulamaz demiştik değil mi ? Şimdi yaz diye insanlar mecburen bodruma uçacaklar ve SAW a gidecekler ama sonra kimse gitmez oralara. IST merkeze çok uzak çoook.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ön rezervasyonla 69 TL ile uçulabilirse eminim bu hatlarla birlikte nihayet insanlar borajet'i duymaya başlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bugun saw/esb esb/saw seferleri iptaldi ben anlamadım ankardan tokata 2-3 kişi ile uçulurmu ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000