25 Mayıs 2010, Salı 08:13:17

BoraJet'e çağrı yaptılar

Denizli'de, turizmin gelişmesi amacıyla yürütülen çalışma kapsamında Kapadokya ve Antalya'ya uçuşlar için görüşmeler sürdürülüyor.
  • 1 Temmuz tarihinden itibaren pist bakımı nedeniyle Denizli seferleri 2 ay süre ile yapılamayacak.B orajet herhalde Eylülden itibaren başlar.Sn.Vali Denizli için bir kazanç.Her konu ile birebir ilgilendiği gibi hava ulaşımına da önem veriyor.Ankara seferleri sayesinde yapılıyor.Sanırım THY seferlerinin artırılması içinde girişimleri devam ediyor.
  • oldu olacak denizli new york.hadi hayırlısı.allah borajete sabır versin....
  • Denizlinin potansiyeli gelecegide dusunerek tartisilmaz bencede. Fakat Denizli-Antalya ucak seferi ? kulagin arkasini baya kasimak lazim galiba. Bireysel tatilcilerle, kisa sureli paket turlar icin denizli-kapadokya sabredilirse tutacagini dusunuyorum.Vali Bey turizm potansiyelini etkin harkete gecirmek istiyorsa ozelliklede kisin mutlaka dis hatlar icinde lobi calismasi yapilmali.Saglik turizmin onu aciktir. Avrupada yasayan Denizlililerde kesinlikle bu firsati kacirmak istemezler bence.
  • inş ınsanlar için hayırlı olur ınsanlara ucuz bılete kalıtelı hızmet anlayısıyla yolunuza devam edersınız saygılarmla E.g
  • kardeşlerim ALLAH yolunuzu açık etsin hep basarılı olun gülsün ki yüzünüz gülsün yüzümüz M.A.

Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Denizli'ye özellikle turizm alanında katkıda bulunması planlanan Borajet Havacılık firması ile İstanbul ve Ankara seferlerinin yanı sıra Kapadokya ve Antalya'ya uçuşların sağlanması için görüşme yapıldığını açıkladı. Vali Yavuz Erkmen yaptığı açıklamada, "Tekstil fuarı için gittiğimiz İstanbul'da, Borajet Havacılık firmasının genel müdürü ve yetkilileri ile görüşme fırsatı bulduk. Yakın bir süreçte ülkemizde uçmaya başlayan uçaklarını bizzat yerinde inceleme ve görme fırsatı bulmuş olduk. Arkadaşlarla birlikte yapmış olduğumuz inceleme öncesinde de, Genel Müdür Kadir Peker ile yaptığımız temaslarda, gerek İstanbul gerek Ankara gerek Denizli için çok büyük yarar sağlayacağına inandığımız Denizli-Kapadokya ve Denizli-Antalya seferlerinin başlatılması konusunda görüşmelerimiz oldu" dedi.

Kısa süre içerisinde görüşmeleri sonuçlandırıp Borajet'in Denizli'den uçuş yapmasını ve Denizli'yi bir merkez gibi kullanarak en yakın yerlere uçuşların gerçekleştirilmesini istediklerini belirten Vali Erkmen, kısa sürede bu seferlerin başlamasını arzu ettiklerini söyledi.

BoraJet'e çağrı yaptılar

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
1 Temmuz tarihinden itibaren pist bakımı nedeniyle Denizli seferleri 2 ay süre ile yapılamayacak.B orajet herhalde Eylülden itibaren başlar.Sn.Vali Denizli için bir kazanç.Her konu ile birebir ilgilendiği gibi hava ulaşımına da önem veriyor.Ankara seferleri sayesinde yapılıyor.Sanırım THY seferlerinin artırılması içinde girişimleri devam ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
oldu olacak denizli new york.hadi hayırlısı.allah borajete sabır versin....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Denizlinin potansiyeli gelecegide dusunerek tartisilmaz bencede. Fakat Denizli-Antalya ucak seferi ? kulagin arkasini baya kasimak lazim galiba. Bireysel tatilcilerle, kisa sureli paket turlar icin denizli-kapadokya sabredilirse tutacagini dusunuyorum.Vali Bey turizm potansiyelini etkin harkete gecirmek istiyorsa ozelliklede kisin mutlaka dis hatlar icinde lobi calismasi yapilmali.Saglik turizmin onu aciktir. Avrupada yasayan Denizlililerde kesinlikle bu firsati kacirmak istemezler bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
inş ınsanlar için hayırlı olur ınsanlara ucuz bılete kalıtelı hızmet anlayısıyla yolunuza devam edersınız saygılarmla E.g

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kardeşlerim ALLAH yolunuzu açık etsin hep basarılı olun gülsün ki yüzünüz gülsün yüzümüz M.A.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000