18 Mayıs 2010, Salı 08:52:03

Borajet, Zonguldak-Trabzon uçuşlarına başladı...

Borajet, İstanbul-Zonguldak-Trabzon seferlerine dün yapılan uçuşla başladı.
  • yazık hala ist-tjk altı yolcu.işleri çok zor.belkide imkansız.
  • Gaziantep uçuşlarının da olmasını istiyoruz..
  • BORAJET HAVAYOLLARININ KASTAMONU YA SEFERLERİNİ BAŞLAMASINI KASTAMONU MERAKLA BEKLEMEKTEDİR.TOKAT,ZONGULDAK,TRABZON VE ŞİMDİ SIRA KASTAMONU YA GELDİ
  • Türkiye'de bir ilki başlattınız . Süper bir proje, deneyimli, takım ruhuna uyum sağlayacak personellerle ülkemizin gurur kaynağı olacağıza inancım tam. Yapılan katma değer sağlamayacak eleştirilere, asılı olmayan haberlere kulak asmadan, demorilize olmadan,kanat arkasına bakmadan süpersonik hızla yola devam. Yolunuzun türbulanssız ve Cavok olması dileklerimle. Borajet Takımına başarılar diliyorum.
  • Geçmişte de bu ve bunun gibi başarılı girişimlerde bulunarak memleketimiz ve bölge halkı için son derece faydalı, akılcı, gerçekçi ve uygulanabilir projeler geliştirerek, farklı alanlardan yatırımcıları bölgemize çekmeye gayret eden, bu tip projelerin takipçisi olan, konuları dilek-temenni aşamasında bırakmayarak, neticelendiren sayın vekilimiz, değerli hemşerimiz Hüseyin Gülsün’ e bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyor ve bunun gibi güzel icraatlarının devamını diliyorum.
  • Uçuş yaklaşık olarak 1 saat 30 dakika sürüyor. Benim seyahat ettiğim günkü Istanbul-Tokat uçuşunda yalnızca 3 yolcu olması biraz düşündürücü olsa da, dönüş uçağı daha doluydu, yakın zamanda doluluk oranının da artacağına inanıyorum, böyle de olması gerekir. Bu sefer bu şans iyi kullanılmalı ve Tokat Havalimanı herhangi bir sebepten dolayı atıl hale gelmemeli. Borajet’ in diğer havayollarına kıyasla farkı, uçaklarının, diğer havayollarının sahip olduğu büyük uçakların iniş yapamadığı Tokat Havaalanı gibi havaalanlarına kolaylıkla inebiliyor olması. Bu uçuşların başta Tokat ve ilçelerine çok büyük fayda sağlayacağına inanıyorum.
  • Bugüne kadar Istanbul’ dan Tokat’ a yakın mesafede olan Sivas, Amasya-Merzifon, Samsun gibi illere yapılan seferler, bu şehirlerin Zile’ ye oldukça uzak olması sebebiyle, uçak yolculuğu yapmak pratiklikten ziyade yorgunluğa ve zaman kaybına sebep oluyordu, toplam yolculuk süresi neredeyse karayoluna eşdeğerdi. Ancak Borajet’ in İstanbul-Tokat uçuşları sayesinde artık bu ortadan kalkıyor. Uçuşların Istanbul’ un Anadolu yakasındaki Sabiha Gökçen Havalimanı’ ndan düzenleniyor olması da bence ayrı bir avantaj. Benim gözlemlerime göre bu havalimanının Atatürk Havalimanı’ na kıyasla artıları sayısız. Şu an için Sabiha Gökçen Havalimanı daha tenha, ulaşım olarak daha kolay ve havaalanının yenilenen iç hatl
  • Bilindiği üzere değerli hemşerimiz, sayın vekilimiz Hüseyin Gülsün Beyefendi’ nin başarılı girişimleri neticesinde, Türkiye’ de bir ilk olan bölgesel havacılık konusuna yoğunlaşarak hizmet vermeye başlayan Borajet Havayolları ülke genelinde ilk uçuşuna Istanbul-Tokat karşılıklı seferleri ile başladı. Geçtiğimiz günlerde Zile’ ye yapacağım seyahat için Borajet ile uçtum ve bu vesile ile Tokat Havalimanı’ nın tekrar devreye girmiş olmasının ne kadar iyi olduğunu gözlemledim. (Devamı -2 De)
  • tanitima reklama gerekli butceyi ayirmazsa borajet çok zorlanir. bu işler boyle olmuyor. hangi .çağda yaşiyoruz. ortalik thy nin pegasusun reklamlarindan gecilmiyor. borajet hiç ses yok seda yok ucusa başliyor boş gitmesi çok normal. çok guzel bir proje umarim başarili olur..

İlk tarifeli seferini 8 Mayıs’ta İstanbul-Tokat arasında yapan Borajet, İstanbul-Zonguldak-Trabzon seferlerine de dün itibariyle başladı.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan 66 yolcu kapasiteli Borajet uçağı Zonguldak Havaalanı’nda coşkuyla karşılandı.

İstanbul-Zonguldak arasındaki yolculuk yaklaşık 35 dakika sürdü.

Zonguldak Havaalanı Müdürü Hasan Özşahin, seferlerin Pazartesi, Çarşamba ve Cuma olmak üzere haftada üç gün yapılacağını kaydetti.

Zonguldak bağlantılı İstanbul-Trabzon seferinin ilk uçuşunda 6 yolcunun bulunduğu belirtildi.

İstanbul-Zonguldak arasındaki seferlerin bilet fiyatları 49 liradan başlıyor.



"BİRAZ REKLAMLA BİR ÇOK YOLCU GÖTÜREBİLİRDİK"

Çaycuma üzerinde iki tur attıklarını ve fotoğraf çektiklerini belirten Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen; "Karadeniz'in coğrafi yapısı o kadar güzel ki tarif etmek mümkün değil. Sabiha Gökçen gibi uluslararası bir havaalanından Zonguldak'a inmek çok güzel bir duygu. Elimizden geldiğince havaalanımızı büyütmemiz lazım. İlk sefer olduğundan uçak boş geldi. Fakat biraz reklâmla bölgeden bir çok yolcu götürebilirdik. İnşallah buradan ülkenin çeşitli yerlerine uçacağız. Sabah Çaycuma'daydık. Öğlen İstanbul'dan tekrar Çaycuma'ya döndük. Dünya o kadar küçük ki" dedi. 

(Foto: Caycuma.org)
 

Borajet, Zonguldak-Trabzon uçuşlarına başladı...

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
yazık hala ist-tjk altı yolcu.işleri çok zor.belkide imkansız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gaziantep uçuşlarının da olmasını istiyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BORAJET HAVAYOLLARININ KASTAMONU YA SEFERLERİNİ BAŞLAMASINI KASTAMONU MERAKLA BEKLEMEKTEDİR.TOKAT,ZONGULDAK,TRABZON VE ŞİMDİ SIRA KASTAMONU YA GELDİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türkiye'de bir ilki başlattınız . Süper bir proje, deneyimli, takım ruhuna uyum sağlayacak personellerle ülkemizin gurur kaynağı olacağıza inancım tam. Yapılan katma değer sağlamayacak eleştirilere, asılı olmayan haberlere kulak asmadan, demorilize olmadan,kanat arkasına bakmadan süpersonik hızla yola devam. Yolunuzun türbulanssız ve Cavok olması dileklerimle. Borajet Takımına başarılar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Geçmişte de bu ve bunun gibi başarılı girişimlerde bulunarak memleketimiz ve bölge halkı için son derece faydalı, akılcı, gerçekçi ve uygulanabilir projeler geliştirerek, farklı alanlardan yatırımcıları bölgemize çekmeye gayret eden, bu tip projelerin takipçisi olan, konuları dilek-temenni aşamasında bırakmayarak, neticelendiren sayın vekilimiz, değerli hemşerimiz Hüseyin Gülsün’ e bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyor ve bunun gibi güzel icraatlarının devamını diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Uçuş yaklaşık olarak 1 saat 30 dakika sürüyor. Benim seyahat ettiğim günkü Istanbul-Tokat uçuşunda yalnızca 3 yolcu olması biraz düşündürücü olsa da, dönüş uçağı daha doluydu, yakın zamanda doluluk oranının da artacağına inanıyorum, böyle de olması gerekir. Bu sefer bu şans iyi kullanılmalı ve Tokat Havalimanı herhangi bir sebepten dolayı atıl hale gelmemeli. Borajet’ in diğer havayollarına kıyasla farkı, uçaklarının, diğer havayollarının sahip olduğu büyük uçakların iniş yapamadığı Tokat Havaalanı gibi havaalanlarına kolaylıkla inebiliyor olması. Bu uçuşların başta Tokat ve ilçelerine çok büyük fayda sağlayacağına inanıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bugüne kadar Istanbul’ dan Tokat’ a yakın mesafede olan Sivas, Amasya-Merzifon, Samsun gibi illere yapılan seferler, bu şehirlerin Zile’ ye oldukça uzak olması sebebiyle, uçak yolculuğu yapmak pratiklikten ziyade yorgunluğa ve zaman kaybına sebep oluyordu, toplam yolculuk süresi neredeyse karayoluna eşdeğerdi. Ancak Borajet’ in İstanbul-Tokat uçuşları sayesinde artık bu ortadan kalkıyor. Uçuşların Istanbul’ un Anadolu yakasındaki Sabiha Gökçen Havalimanı’ ndan düzenleniyor olması da bence ayrı bir avantaj. Benim gözlemlerime göre bu havalimanının Atatürk Havalimanı’ na kıyasla artıları sayısız. Şu an için Sabiha Gökçen Havalimanı daha tenha, ulaşım olarak daha kolay ve havaalanının yenilenen iç hatl

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bilindiği üzere değerli hemşerimiz, sayın vekilimiz Hüseyin Gülsün Beyefendi’ nin başarılı girişimleri neticesinde, Türkiye’ de bir ilk olan bölgesel havacılık konusuna yoğunlaşarak hizmet vermeye başlayan Borajet Havayolları ülke genelinde ilk uçuşuna Istanbul-Tokat karşılıklı seferleri ile başladı. Geçtiğimiz günlerde Zile’ ye yapacağım seyahat için Borajet ile uçtum ve bu vesile ile Tokat Havalimanı’ nın tekrar devreye girmiş olmasının ne kadar iyi olduğunu gözlemledim. (Devamı -2 De)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tanitima reklama gerekli butceyi ayirmazsa borajet çok zorlanir. bu işler boyle olmuyor. hangi .çağda yaşiyoruz. ortalik thy nin pegasusun reklamlarindan gecilmiyor. borajet hiç ses yok seda yok ucusa başliyor boş gitmesi çok normal. çok guzel bir proje umarim başarili olur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000