19 Haziran 2010, Cumartesi 09:18:07

Borajet yeni uçuş noktaları için hazır

SHGM'den yapılan açıklamaya göre küçük gövdeli uçaklarla bölgesel hava taşımacılığı yapan Borajet, uçuş noktalarına Tokat, Zonguldak, Trabzon ve Ankara'nın yanı sıra Antalya, İzmir, Bodrum, Edremit ve Nevşehir seferlerine de başlayacak.
  • Merhabalar Malatya ve Erzincan seferleri ne Zaman başlayacak
  • belki türkiye'nin uzun zamandır ihtiyacı olan bi boşluğu dolduracak tarzda bi yapı ile kurulmasına rağmen bir yolcu olarak bu fiyatlara bu tip uçakla ne kadar dayanabilir piyasada hakikatten merak ediyorum. Bir yolcu mantığı ile daha ucuza daha kısa sürede gidebileceğim bir yere neden daha fazlasını ödeyerek gitmeyi tercih ediyim bunu sadece destination ile cevaplamak son derece imkansız . Keşke uçuş noktalarını arttırsa keşke de bu fiyat politikasından vazgeçse keşke kalıcı olabilse
  • TURHAL ZİLE ADANA ÇORUMDA İSTERUK BİZİM YOLCUMUZ ÇOK ORALARA HERGÜN BİR SÜRÜ DOLÖUŞ GİDİYYA YAWWW
  • gazipasadan tokata sefer istiyok.
  • Şu an için Bora Jet için en uygun uçuş noktası Çanakkale olarak düşünüyorum.THY pist kısa ve dar die çoğu zaman ya iptal ediyor yada rötar yapıyor.Çanakkale'li sabah İstanbul'a gidip işini görüp akşam geri dönmek istiyor.THY bunada cevap veremiyor.Tabiri caizse varolan yolcu potansiyeli giderek bitiyor.Bu koşullara bakıldığında ÇANAKKALE, BORA JET için; BORA JET, ÇANAKKALE için biçilmiş kaftan.
  • Borajet, Türkiye'nin bir şirketi. Çalışanları Türk! Herşeyden önce, İNSAN'lar! Kimsenin ekmeğine el koymuyorlar. İhtiyaç olan bir alanda, short range havacılıkta, boşluk doldurarak para kazanmaya çalışıyorlar! Bu şirket kurulalı beri bazı yorumcular neden kin ve nefret kusuyorlar anlamak güç! Konuşacağınıza çalışın!
  • borajet in samsun yada tranbzondan direk antalya dalaman bodrum şu anda zor rotalarında edremit çanakkale gazipaşa varken bu planı gerçekleştirdikten sonra düşünülebilir. borajetin sadce atr ile devam etmeyeceğini boing airbus ta alabileceğini düşünüyorum umarım genişlerler ve sektöre güçlü taze bir kan girer. short range uçuşlarda başarılı olacaktır zaten özellikle kargo taşımasında işe yarayabilir. saw dan başladıkları adımlarını sağlıklı bir şekilde devam ettirmeleri ve türkiyenin her yerine uçuş yapmaları dileği ile
  • yaz sezonu boyunca neden samsun dan veya trabzon dan bodrum-antalya-dalaman seferlerini bora jet planlamıyor anlamıyorum..potansiyel burada çok ve insanlar ist veya esb aktarmalı uçuşlardan bagaj kaybolmalarından zaman kaybından artık bıktı samsun dan non stop uçuş istiyoruz...
  • Yeni rota düzenlemesi iyi olmuş ama yanaşık düzen olmamış. Bak hiza istikametee...
  • Türkiye içi uçuşları lokal uçuş olrak görmekten vazgeçin artık. İstanbul VAn arası neredeyse 2 saat. İngiltere içerisinde flybe'nin oparate ettiği 20 dakikalık uçuşlar var ve çok da başarılı görünüyor. Short range havacılık long range'dan daha karlı bir hale geleek ve geleceği de çok parlak. Biraz ufkunuzu geniş tutun yeter.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden (SHGM) tarafından onaylanan uçuş programına göre, Borajet, Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan Antalya, İzmir ve Bodrum’a haftanın tüm günleri karşılıklı sefer düzenleyecek. 21 Haziran’da başlayacak olan Sabiha Gökçen-Edremit seferleri Pazartesi günleri, 20 Haziran’da başlayacak aktarmalı Sabiha Gökçen-Edremit- Esenboğa seferleri cuma ve pazar günleri gerçekleştirilecek. Sabiha Gökçen’den Antalya aktarmalı Nevşehir uçuşları ise pazartesi günleri yapılacak.

Sahiba Gökçen Havaalanı’ndan uçuş gerçekleştirdiği nokta sayısı 9’a yükselen Borajet, 19 Haziran’dan itibaren Esenboğa-Tokat seferlerine de başlayacak. Ankara’dan yapılacak Tokat seferleri, haftanın tüm günleri gerçekleştirilecek.

Borajet yeni uçuş noktaları için hazır

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Yaşar Özcan ~ 8 yıl önce
Merhabalar Malatya ve Erzincan seferleri ne Zaman başlayacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
belki türkiye'nin uzun zamandır ihtiyacı olan bi boşluğu dolduracak tarzda bi yapı ile kurulmasına rağmen bir yolcu olarak bu fiyatlara bu tip uçakla ne kadar dayanabilir piyasada hakikatten merak ediyorum. Bir yolcu mantığı ile daha ucuza daha kısa sürede gidebileceğim bir yere neden daha fazlasını ödeyerek gitmeyi tercih ediyim bunu sadece destination ile cevaplamak son derece imkansız . Keşke uçuş noktalarını arttırsa keşke de bu fiyat politikasından vazgeçse keşke kalıcı olabilse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TURHAL ZİLE ADANA ÇORUMDA İSTERUK BİZİM YOLCUMUZ ÇOK ORALARA HERGÜN BİR SÜRÜ DOLÖUŞ GİDİYYA YAWWW

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gazipasadan tokata sefer istiyok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Şu an için Bora Jet için en uygun uçuş noktası Çanakkale olarak düşünüyorum.THY pist kısa ve dar die çoğu zaman ya iptal ediyor yada rötar yapıyor.Çanakkale'li sabah İstanbul'a gidip işini görüp akşam geri dönmek istiyor.THY bunada cevap veremiyor.Tabiri caizse varolan yolcu potansiyeli giderek bitiyor.Bu koşullara bakıldığında ÇANAKKALE, BORA JET için; BORA JET, ÇANAKKALE için biçilmiş kaftan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Borajet, Türkiye'nin bir şirketi. Çalışanları Türk! Herşeyden önce, İNSAN'lar! Kimsenin ekmeğine el koymuyorlar. İhtiyaç olan bir alanda, short range havacılıkta, boşluk doldurarak para kazanmaya çalışıyorlar! Bu şirket kurulalı beri bazı yorumcular neden kin ve nefret kusuyorlar anlamak güç! Konuşacağınıza çalışın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
borajet in samsun yada tranbzondan direk antalya dalaman bodrum şu anda zor rotalarında edremit çanakkale gazipaşa varken bu planı gerçekleştirdikten sonra düşünülebilir. borajetin sadce atr ile devam etmeyeceğini boing airbus ta alabileceğini düşünüyorum umarım genişlerler ve sektöre güçlü taze bir kan girer. short range uçuşlarda başarılı olacaktır zaten özellikle kargo taşımasında işe yarayabilir. saw dan başladıkları adımlarını sağlıklı bir şekilde devam ettirmeleri ve türkiyenin her yerine uçuş yapmaları dileği ile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yaz sezonu boyunca neden samsun dan veya trabzon dan bodrum-antalya-dalaman seferlerini bora jet planlamıyor anlamıyorum..potansiyel burada çok ve insanlar ist veya esb aktarmalı uçuşlardan bagaj kaybolmalarından zaman kaybından artık bıktı samsun dan non stop uçuş istiyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yeni rota düzenlemesi iyi olmuş ama yanaşık düzen olmamış. Bak hiza istikametee...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türkiye içi uçuşları lokal uçuş olrak görmekten vazgeçin artık. İstanbul VAn arası neredeyse 2 saat. İngiltere içerisinde flybe'nin oparate ettiği 20 dakikalık uçuşlar var ve çok da başarılı görünüyor. Short range havacılık long range'dan daha karlı bir hale geleek ve geleceği de çok parlak. Biraz ufkunuzu geniş tutun yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000