18 Şubat 2013, Pazartesi 17:47:23

BORAJET VAN'DAN BAŞLIYOR

Borajet, 19 Şubat tarihinden itibaren Van çıkışlı Kayseri, Gaziantep ve Trabzon karşılıklı tarifeli seferlerine başlıyor.
  • Vanlılara ve Borajet' e hayırlı olsun. Batıda İstanbul, Ortada Ankara, Doğuda Van. Hakikaten bu Borajet Şehirleri buluşturmaya devam ediyor galiba... Başarılar ve Emniyetli uçuşlar...
  • biz nasıl milletiz anlıyamıyorum inanın.. bu kadar düşman olan,bu kadar her toprakta gözü olan bir ülkeye nasıl sefer başlatmak istersiniz.. bunu türk milletine,halkına yapmayın çok ayıptır çünki!!! kanında türk kanı olan biri nasıl böle bir şey yapar inanmak mümkün diil.. üstelik düşman olan adını yazmak bile ayıp olan (ermenistana) nasıl sefer olur yaa:@ her kes itiraz etsin ayıptır bu kadar kendimizi düşman ayağına vermiyelim yeter artık!!! hayatta her şeyden önce vatan,onur,gurur her şeyden daha çok önemli bunu hiç bir zaman unutmayalım sadece..
  • Hatay hiç planlarda yok galiba..
  • Hiçbir neden gösterilmeden full olan ısparta seferlerininde bir an önce tekrar başlamasını bekliyoruz
  • Denizli'den sonra Van'a da seferler düzenleyerek cesur adımlarla ilerliyor Borajet. Van halkına hayırlı olsun, güle güle uçsunlar..

Türkiye’nin içinde bulunduğu coğrafi koşullar nedeniyle şartlara uygun hava araçlarını seçerek teknolojinin tüm imkanlarını yolcularına sunan ve ‘Ulaşımı kolay olan illerin gelişimi de kolay olur’ hedefi ile hızla ilerleyerek bölgesel hava taşımacılığını üstlenen Borajet Havayolları, Van-Gaziantep, Van-Kayseri ve Van-Trabzon karşılıklı seferlerini başlatıyor.

Seferler öncesi Van Ferit Melen Havalimanı’nda gazetecilere bilgi veren Borajet Tarife Planlama Müdürü Kemal Bilgin, uçuşların yurtdışında da devam edeceğini söyledi. Bilgin, “Yurtiçi ile başlayacak olan uçuşlarımız yurtdışında da devam edecek. İran’da Urumiye ile Irak’ta Süleymaniye ve Erbil, Ermenistan’da ise Erivan uçuşlarımız olacaktır” dedi.

Van Vali Yardımcısı Mehmet Yüzer de, “Buradaki turizm kapasitesi ve sanayinin gelişmesi için ulaşım çok önemli. Van binlerce yıl önce başkent olarak seçilmiş. Biz de istiyoruz ki Van sivil havacılık olarak bölgenin başkenti olsun. Yurtiçi ve yurtdışına uçuşlar artsın. Borajet’in bu işten karlı çıkacağını düşünüyoruz. Yarından itibaren Trabzon’a ilk uçuş gerçekleştirilecek ve biletlerin iyi satıldığını söylediler. Bu bizi sevindirdi. Daha sonra da Kayseri ve Gaziantep seferleri ve ardından da yurtdışı seferleri devam edecek. İlimiz ve ülkemiz için hayırlı olacağını düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Açıklamaların ardından Vali Yardımcısı Mehmet Yüzer, VATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Fidan, Borajet Uçuş İşletme Başkanı Necat Başaran, Tarife Planlama Müdürü Kemal Bilgin, OCC Müdürü Zeki Avanoğlu ve Ekip Planlama Müdürü Nilgün Eryılmaz uçağı gezdiler. 

BORAJET VAN'DAN BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Hayırlı olsun ~ 11 yıl önce
Vanlılara ve Borajet' e hayırlı olsun. Batıda İstanbul, Ortada Ankara, Doğuda Van. Hakikaten bu Borajet Şehirleri buluşturmaya devam ediyor galiba... Başarılar ve Emniyetli uçuşlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayıııııp ~ 11 yıl önce
biz nasıl milletiz anlıyamıyorum inanın.. bu kadar düşman olan,bu kadar her toprakta gözü olan bir ülkeye nasıl sefer başlatmak istersiniz.. bunu türk milletine,halkına yapmayın çok ayıptır çünki!!! kanında türk kanı olan biri nasıl böle bir şey yapar inanmak mümkün diil.. üstelik düşman olan adını yazmak bile ayıp olan (ermenistana) nasıl sefer olur yaa:@ her kes itiraz etsin ayıptır bu kadar kendimizi düşman ayağına vermiyelim yeter artık!!! hayatta her şeyden önce vatan,onur,gurur her şeyden daha çok önemli bunu hiç bir zaman unutmayalım sadece..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ZİHNİYETE BAK ~ 11 yıl önce
Bu kafayla Kuzey Kore olursun, başka da bir şey olamazsın. Komşu ülkelerle barış içinde ve ekonomik işbirliği içinde olmak varken neden hala böyle düşünüyorsun. Fransa ve ingiltere ülkemizi geçmişte işgal etmedi mi? Biraz at gözlüklerini çıkar da öyle yaşa..
saygılı ol.. ~ 11 yıl önce
evvela sen at gözlüğünü çıkar da anla ki komşu ülke ayrı bir şey,ama türke karşı her zaman düşman gözüyle bakan milletle ne ekonomi olur ne de başka bir şey.. ordan gelicek olan 2 kuruş para bile haram. bunu anlıyan anlıyodur ama malesef içinizde o ruh yoktur demek ki.. ama bu vatanımızın milliyetçi insanları daha çok vardır,hep de olucak inşallah..
HTY ~ 11 yıl önce
Hatay hiç planlarda yok galiba..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Isparta ~ 11 yıl önce
Hiçbir neden gösterilmeden full olan ısparta seferlerininde bir an önce tekrar başlamasını bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Isparta ~ 11 yıl önce
Bu ay baslayacak kismetse.Biraz daha sabir.
Hayırlı olsun ~ 11 yıl önce
Denizli'den sonra Van'a da seferler düzenleyerek cesur adımlarla ilerliyor Borajet. Van halkına hayırlı olsun, güle güle uçsunlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000