02 Nisan 2015, Perşembe 20:05:15

BORAJET UÇAĞINDA BOMBA ALARMI

Borajet Havayolları'nın uçağına bomba ihbarı yapıldı. Uçak Ankara Esenboğa Havalimanı'na indi.
  • Memleket hain kaynıyor. Allah sonumuzu hayır etsin
  • 1 veya 1.5 saatlik bir yolculukta tuvaleti kaç kişi kullanır? Girişlere koyacan kamerayı böyle bir olay vuku bulduğunda teker teker ifadelerini alacaksın.Bu kişilerin bir daha uçak ile yolculuklarını engelleyeceksin.Yazık milli değerlerimize kendimiz hainlik ediyoruz.O yolcular içerisinde çocuk var,hasta var,öğrenci var,bağlantılı bir uçakla yoluna devam edecekler var.Kendimiz kelimesini kullandığım için üzgünüm ,ama göreceksiniz ki doğru çıkacak,bu insanların ne kadar rezil olduğu görülecek.Hergün bir uçak,bu ülke hiç bu kadar sahipsiz kalmamıştı....
  • Basinda aciklama yapilsin, bu kagidi yazan kisi bulunursa 100.000 TL para cezasi veya 10 yil hapis gibi buyuk cezalara carptirilsin. Bu kadari yeter artik!
  • İnsanın böyle vatandaşı olsun düşmana ihtiyacı olmaz. Bir haltı öğrenince sündürdükçe sündüren b.kunu çıkaran bir milletmişiz. Onca insanın suçu günahı ne? Çocuğu var, yaşlısı var, hamilesi var. Yalancının hikayesi gibi millette algı oluşturacaklar, bir gün gelecek gerçekten de bomba olacak, o günde "meczupluktur" ciddiye alınmaz ise görün olayı. Allah ıslah etsin diyeceğim, o bile bunca belayla uğraşmaktan sıkılmıştır herhalde. Şeytana yoldaş olmuş bu mendeburlar. Bir de aklı başında bir şeye heves etseler ya...
  • Nasıl önlenecek bunlar yeter artık!
  • Kaos planı devrede, seçimleri yaptırmamak için ellerinden geleni her türlü çirkefi yapacaklar. Bu onların fıtratında var. Üniversiteleri sokakları karıştırmaya çalışıyorlar, işlerine geldiği için bir grup medyada yangına benzinle gidiyor.
  • Buradan Rusya ve TC sağlık bakanlıklarına ve B.Şehir belediyelerine duyuruda bulunuyorum Rusya'da olduğunu iddia eden Krasnodar rumuzlu TC de globaly foss rumuzlu ruh hastaları vardır bunları ya tedavi edin yada zehirleyin gitsin bu alçakları bir halta yaramazlar Allahta sormaz bunları.
  • Bence yakıtı az almıştır sonra da çabucak inmek istemiştir, tuhaf olan inişe geçince bulunuyor yazı
  • Çok geçmiş olsun tüm yolculara ve borajete. Borajet hergün daha fazla büyüyen bir sirket ve bunu kiskanan insanlar olduğunu düsunuyorm Allah bir daha yaşatmasin hic bir kimseye. ve bunu yapanlara agir caydirici cezalar verilmesi gerekiyor caydirici olmasi icin. Ayrıca kabin ekibi ve Kokpiti bu başarili ve gerginlik olmayan tahliyesi için tebrik ediyorum cok profosyoneldi hersey olmasi gerektigi gibi.
  • Elazığ daki insanların nasıl milliyetci oldugundan asıl halkının bölücü değil birleştirici oldugundan bilgin yok cahil seni ... İnsan mısın acabaa ??

Borajet Havayolları'nın Siirt-Ankara seferini yapan uçağında bomba alarmı paniği yaşandı.

Borajet'in BRJ 602 sefer sayısı ile bugün saat 16.55'de planan Ankara uçuşu, Siirt'teki olumsuz hava koşulları nedeniyle yaklaşık bir buçuk saatlik gecikmeyle havalandı.

Embraer E-190 tipi uçakla Ankara uçuşunu gerçekleştiren Borajet uçağında kabin ekipleri, inişe kısa bir süre kala uçağın tuvaletinde bomba yazan bir not buldu.

kaptan pilot durumu kuleye haber verdi ve iniş için öncelik istedi. Uçak Esenboğa Havalimanı'na güvenli bir şekilde indikten sonra yolcular terminale alındı.

Havacılık kuralları gereği uçağa 'bomba prosedürü uygulanara, uçakta arama yapıldı. Arama işlemlerinin halen devam ettiği öğrenildi.

©AirportHaber

BORAJET UÇAĞINDA BOMBA ALARMI

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

hain ~ 9 yıl önce
Memleket hain kaynıyor. Allah sonumuzu hayır etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fkurt ~ 9 yıl önce
1 veya 1.5 saatlik bir yolculukta tuvaleti kaç kişi kullanır? Girişlere koyacan kamerayı böyle bir olay vuku bulduğunda teker teker ifadelerini alacaksın.Bu kişilerin bir daha uçak ile yolculuklarını engelleyeceksin.Yazık milli değerlerimize kendimiz hainlik ediyoruz.O yolcular içerisinde çocuk var,hasta var,öğrenci var,bağlantılı bir uçakla yoluna devam edecekler var.Kendimiz kelimesini kullandığım için üzgünüm ,ama göreceksiniz ki doğru çıkacak,bu insanların ne kadar rezil olduğu görülecek.Hergün bir uçak,bu ülke hiç bu kadar sahipsiz kalmamıştı....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Basinda aciklama yapilsin, bu kagidi yazan kisi bulunursa 100.000 TL para cezasi veya 10 yil hapis gibi buyuk cezalara carptirilsin. Bu kadari yeter artik!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dost / Düşman ~ 9 yıl önce
İnsanın böyle vatandaşı olsun düşmana ihtiyacı olmaz. Bir haltı öğrenince sündürdükçe sündüren b.kunu çıkaran bir milletmişiz. Onca insanın suçu günahı ne? Çocuğu var, yaşlısı var, hamilesi var. Yalancının hikayesi gibi millette algı oluşturacaklar, bir gün gelecek gerçekten de bomba olacak, o günde "meczupluktur" ciddiye alınmaz ise görün olayı. Allah ıslah etsin diyeceğim, o bile bunca belayla uğraşmaktan sıkılmıştır herhalde. Şeytana yoldaş olmuş bu mendeburlar. Bir de aklı başında bir şeye heves etseler ya...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Nasıl önlenecek bunlar yeter artık!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
80's reloaded ~ 9 yıl önce
Kaos planı devrede, seçimleri yaptırmamak için ellerinden geleni her türlü çirkefi yapacaklar. Bu onların fıtratında var. Üniversiteleri sokakları karıştırmaya çalışıyorlar, işlerine geldiği için bir grup medyada yangına benzinle gidiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Buradan Rusya ve TC sağlık bakanlıklarına ve B.Şehir belediyelerine duyuruda bulunuyorum Rusya'da olduğunu iddia eden Krasnodar rumuzlu TC de globaly foss rumuzlu ruh hastaları vardır bunları ya tedavi edin yada zehirleyin gitsin bu alçakları bir halta yaramazlar Allahta sormaz bunları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bence yakıtı az almıştır sonra da çabucak inmek istemiştir, tuhaf olan inişe geçince bulunuyor yazı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
papa ~ 9 yıl önce
Çok geçmiş olsun tüm yolculara ve borajete. Borajet hergün daha fazla büyüyen bir sirket ve bunu kiskanan insanlar olduğunu düsunuyorm Allah bir daha yaşatmasin hic bir kimseye. ve bunu yapanlara agir caydirici cezalar verilmesi gerekiyor caydirici olmasi icin. Ayrıca kabin ekibi ve Kokpiti bu başarili ve gerginlik olmayan tahliyesi için tebrik ediyorum cok profosyoneldi hersey olmasi gerektigi gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
papa johnes ~ 9 yıl önce
kim niye kıskansın borajeti yaa
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Elazığ daki insanların nasıl milliyetci oldugundan asıl halkının bölücü değil birleştirici oldugundan bilgin yok cahil seni ... İnsan mısın acabaa ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000