20 Haziran 2015, Cumartesi 11:19:50

Borajet Siirt-Ankara seferlerini artırdı

Borajet Siirt-Ankara seferlerini haftada 5 güne çıkarma kararı aldı.
  • Borajet i Zonguldak uçuşlarına yeniden başlamasını temenni ediyoruz farketmez nerden olursa olsun Havalimanında kuş uçmuyo
  • YÜRÜ BE BORAJET KİM TUTAR SENİ
  • Borajet' in bu uçaklara yönelmesi süper bir karar olmuş. Fatih AKOL un havacılık ile ilgisinin pek olmadığı söyleniyordu. Bu süre zarfında bir şeyler öğrenmiştir elbette. Operasyon yönetimindeki kronikleşmiş sorunları da aşılabilirler ise bu şirketin daha çok iş yapacağı açık. Bir yıldır yaşanan gecikmelerde ise diğer şirketlerde olduğu gibi % 80-90 havaalanlarından kaynaklanan yetersizliğe bağlı slot uygulamaları, insanları çıldırtacak seviyeye getiriyor. Borajet de bundan nasibini alıyor haliyle. Hem çaşılanlardan, hem de yolculardan hala çok sayıda şikayet eden var.
  • BİZE HERGÜN ANKARA İSTANBUL VE İZMİR OLMALI.
  • Ayt Birde antalya bursa baslatsalar ne guzel olur

Borajet Siirt-Ankara seferlerini haftada 5 güne çıkarma kararı aldı.

Siirt'te Borajet tarafından yapılan uçak seferlerinin, 29 Haziran 2015 tarihinden itibaren Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan Siirt'e karşılıklı olarak yapılacak seferlerin Salı ve Cumartesi günleri hariç haftanın 5 gününe çıkarıldığı bildirildi. Siirt-İstanbul karşılıklı olarak yapılacak seferlerin de geçen ay alınan kararla, Pazar günleri hariç haftanın 6 gününe çıkarılmıştı.

Borajet Siirt-Ankara seferlerini artırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Zonguldak ~ 9 yıl önce
Borajet i Zonguldak uçuşlarına yeniden başlamasını temenni ediyoruz farketmez nerden olursa olsun Havalimanında kuş uçmuyo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 9 yıl önce
YÜRÜ BE BORAJET KİM TUTAR SENİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Embraer ~ 9 yıl önce
Borajet' in bu uçaklara yönelmesi süper bir karar olmuş. Fatih AKOL un havacılık ile ilgisinin pek olmadığı söyleniyordu. Bu süre zarfında bir şeyler öğrenmiştir elbette. Operasyon yönetimindeki kronikleşmiş sorunları da aşılabilirler ise bu şirketin daha çok iş yapacağı açık. Bir yıldır yaşanan gecikmelerde ise diğer şirketlerde olduğu gibi % 80-90 havaalanlarından kaynaklanan yetersizliğe bağlı slot uygulamaları, insanları çıldırtacak seviyeye getiriyor. Borajet de bundan nasibini alıyor haliyle. Hem çaşılanlardan, hem de yolculardan hala çok sayıda şikayet eden var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAMİ AY ~ 9 yıl önce
BİZE HERGÜN ANKARA İSTANBUL VE İZMİR OLMALI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ayt Birde antalya bursa baslatsalar ne guzel olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000