14 Kasım 2013, Perşembe 10:27:26

BORAJET SHOW TV’DEN TRANSFER YAPTI

Borajet Havayolları yönetimi şirketin en kritik noktasına medya dünyasından flaş bir transfer yaptı. Havacılık ile uzaktan yakından ilgisi olmayan Onur Akyüz, Borajet Havayolları Ticaret Başkanlığı’na atandı. İşte detaylar.
  • biraz da bu çıkarır kalan personeli sonra buda işden çıkar şirket batar
  • Kadir kaptan gör işte arkandan iş çevirenleri. Kalanlara sahip çık. Herkes ekmeğinin peşinde. Ersandan beri oydular altını.
  • Eleman atıp yerine iş bilmez yandaşlarını toplayan ve kat kat maaş veren şirkete borajet denir. Yalçın beyde az gözünü açsın. Aldığı ahlar yüzünden hiçbir şirketi iş yapmıyor. Saygılar.
  • Ersan Bey geldiğinde Ticaret Departmanını toparlamıştı. Gittikten sonra yine Ticaret Departmanı bitti.. Gerçekten çok yazık.
  • Borajet deki kadro super bir eksik calkıcı bilo
  • Borajet'in sahibi Yalçın Bey yağmurdan kaçarken doluya tutulmuş. Uçağa sadece binmiş kişilere şirket emanet edilir mi? Parana acımıyorsan biraz olsun çalışanlarına acı. O insanların piskolojilerini düşünemiyorum. Uçağa sadece binmiş kişiler heryerde ve hepsi üst düzey yönetici. Allah hepsine sabır versin.
  • ersan abi ilk stajımı seninle yapmıstım hic bilmedigim bir meslegi bana uzun bir süre bıkmadan usanmadan anlattın ögrettin bu senin icin bir zorunluluk degildi ama is arkadaslarını en kötü durumda bile motive etmen benim icin en büyük dersti okulda ögretilmeyen.Hala adının gectigi zaman insanlar önünü ilikler sevgiyle saygıyla hepimiz güzel anılarımızı anlatırız o bile modumuzu yukseltmeye yeter. Cok fazla söze gerek yok insanlar hatalarından ders alır ancak borajetin basındaki abilerimiz bunu hala pek kavrayamadı maalesef..umarız degerini anlarlar gec olmadan he birde unutmadan "gereksiz elestri gizli hayranlıktır" arkadaslar yorum yapmadan önce dogru bilgileri esas alarak konusalım
  • Borajet tin gayesi iş yapmak değil. Sektörde takılmak istiyor. Kafaya göre kişiler geliyor, gidiyor. Eğleniyorlar. Şöyle bir düşünüyorum kimler geldi kimler gitti. İşinde uzman arkadaşaları GM. sekreterine ezdirmeye çalıştılar. İş bilmeyen garip kızda kendini tatmin etti :)) . Aklı olan bu şirket den uzak dursun . Borajet de başarı kesinlikle gelmez. Yıllar önce kapanması gerekirken kapatmıyorlar şirketi ama şahsi düşüncem sona geldiler. Yine de hayırlı olsun.
  • Temel Kotil İETT'den geldiğinde sanki havacılıktan çok anlıyordu da.
  • Küçülme diye bir sürü insan işten çıkarıldı. Her gün birileri yönetici olarak geliyor. Birazda bu konulardan bahsedin. Haber bile yapılmıyor.

Ticaret Başkanlığı departmanında yüzü gülmeyen ve bir türlü istenilen sıçramayı gerçekleştiremeyen Borajet Havayolları, bir yandan yeni arayışlarını sürdürürken diğer yandan da şirket içi yönetici kadrosunu da yenilemeye çalışıyor.

Yaklaşık altı ay önce şirketin yönetim kurulu başkanlığına getirilen Fatih Akol, çok sayıda yöneticinin işine son vermiş bazı yöneticileri şirket içerisinden atamış bazılarını ise dışarıdan getirmişti. Borajet Havayolları’na son gelen isim ise Onur Akyüz oldu.

Bir dönem Show TV pazarlama müdürlüğü yaptığı belirtilen Oğuz Akyüz’ün neler yapacağı merak edilirken, diğer taraftan da havacılığı bilmeyen bir kişinin başarısız olabileceği endişesi yaşanıyor.

Şirket yönetimi ise, havacılıkta genel bakış açısının aynı olduğu ancak Onur Akyüz’ün bu algıyı değiştireceğine inanılıyor.

Öte yandan Borajet Havayolları’nda halkla ilişkiler ile müşteri ilişkileri ve call center hizmetinde de değişikliğe gidiliyor. Edinilen bilgiye göre Borajet Havayolları’nın call center hizmetini dışarıdan bir firmanın yapacağı belirtildi.

©AirportHaber.com ÖZEL

BORAJET SHOW TV’DEN TRANSFER YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

ısrarcı ~ 10 yıl önce
biraz da bu çıkarır kalan personeli sonra buda işden çıkar şirket batar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vefa ~ 10 yıl önce
Kadir kaptan gör işte arkandan iş çevirenleri. Kalanlara sahip çık. Herkes ekmeğinin peşinde. Ersandan beri oydular altını.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kovulurum ~ 10 yıl önce
Gerçekleri bilen biri olarak burada yazardım ama işimden olurum. Kadir Beyde gerçekleri biliyodur ama yeni yönetime yakınlıkları her imkanı veriyor onlara. Allah büyük!!!
Fıtsat ~ 10 yıl önce
Fırsat bekliyorlarmış.
Borujet ~ 10 yıl önce
Eleman atıp yerine iş bilmez yandaşlarını toplayan ve kat kat maaş veren şirkete borajet denir. Yalçın beyde az gözünü açsın. Aldığı ahlar yüzünden hiçbir şirketi iş yapmıyor. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Son ~ 10 yıl önce
Ersan Bey geldiğinde Ticaret Departmanını toparlamıştı. Gittikten sonra yine Ticaret Departmanı bitti.. Gerçekten çok yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik ~ 10 yıl önce
Buna anca gülünür:)
Ticaret ~ 10 yıl önce
Kim gelirse gelsin borajet başarılı olamadı. Hiç başarılı olamamış bir departman nasıl biter? Şimdide medya yönetecekse sonu gene hüsran. Bu kişilerle ilgili bir başarısızlık değil. Yönetimsel bir sorun.
sakacı ~ 10 yıl önce
seni şakacı :)
:) ~ 10 yıl önce
Borajet deki kadro super bir eksik calkıcı bilo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyvah ~ 10 yıl önce
Borajet'in sahibi Yalçın Bey yağmurdan kaçarken doluya tutulmuş. Uçağa sadece binmiş kişilere şirket emanet edilir mi? Parana acımıyorsan biraz olsun çalışanlarına acı. O insanların piskolojilerini düşünemiyorum. Uçağa sadece binmiş kişiler heryerde ve hepsi üst düzey yönetici. Allah hepsine sabır versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gossipxx ~ 10 yıl önce
ersan abi ilk stajımı seninle yapmıstım hic bilmedigim bir meslegi bana uzun bir süre bıkmadan usanmadan anlattın ögrettin bu senin icin bir zorunluluk degildi ama is arkadaslarını en kötü durumda bile motive etmen benim icin en büyük dersti okulda ögretilmeyen.Hala adının gectigi zaman insanlar önünü ilikler sevgiyle saygıyla hepimiz güzel anılarımızı anlatırız o bile modumuzu yukseltmeye yeter. Cok fazla söze gerek yok insanlar hatalarından ders alır ancak borajetin basındaki abilerimiz bunu hala pek kavrayamadı maalesef..umarız degerini anlarlar gec olmadan he birde unutmadan "gereksiz elestri gizli hayranlıktır" arkadaslar yorum yapmadan önce dogru bilgileri esas alarak konusalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayret ~ 10 yıl önce
Bu yorumuma olumsuz eleştiri veren arkadaşı çok merak ediyorum. Ersan beyle çalışma ayrıcalığına sahip olamamış demek.
Yorumsuz ~ 10 yıl önce
Ersan da kim? Bunca yıldır sektördeyim adını duymadım. Kendimi yazıyor bu kadar yorumu. Adım unutulmasın diyor heralde. İnsanlar işten çıkarılıyormuş. Bırakın Ersanları ayşeleri fatmaları. Haber ersan başlıklı değil. Bırakın reklam yapmayı.
the end ~ 10 yıl önce
Borajet tin gayesi iş yapmak değil. Sektörde takılmak istiyor. Kafaya göre kişiler geliyor, gidiyor. Eğleniyorlar. Şöyle bir düşünüyorum kimler geldi kimler gitti. İşinde uzman arkadaşaları GM. sekreterine ezdirmeye çalıştılar. İş bilmeyen garip kızda kendini tatmin etti :)) . Aklı olan bu şirket den uzak dursun . Borajet de başarı kesinlikle gelmez. Yıllar önce kapanması gerekirken kapatmıyorlar şirketi ama şahsi düşüncem sona geldiler. Yine de hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 10 yıl önce
Temel Kotil İETT'den geldiğinde sanki havacılıktan çok anlıyordu da.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hala Anlamıyor ~ 10 yıl önce
Havacılıktan hala anlamıyor.Adamın havalimanında terlikle fotoları var. Onuda geçtim adam apronda deve kesilmesi olayıyla anılıyor. Ne demişler insan icraatlarıyla anılır.
YAZIK ~ 10 yıl önce
Küçülme diye bir sürü insan işten çıkarıldı. Her gün birileri yönetici olarak geliyor. Birazda bu konulardan bahsedin. Haber bile yapılmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asıl sana yazık ~ 10 yıl önce
arkadaşım çok ilgili olmadığın anlaşılıyor :) çıkarılan arkadaşlarımızın hepsi geri arandı gelmek isteyenler şu anda aramızdalar istemeyenler de ya evlendi yada kara da iş buldular kendilerine :) bizim şirketimiz hakkımızı asla yemez Başımızda bayan ADALET var bizim rahat ol sen :)
YAZIK ~ 10 yıl önce
Ben işten çıkarılmış biri olarak yazdım o yorumu. Düşün kadar uzağım ben bu konulara. Ve çıkarılmalar devam edecek. Adalet diye birşey Borajette olmaz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000