12 Ağustos 2015, Çarşamba 18:26:19

Borajet Sabiha Gökçen'den Batum'a başlıyor

Borajet, hızla büyüyen uçuş ağına bir yenisini daha ekledi. Son olarak Erbil’i Adana’ya bağlayan Borajet, 4 Eylül’den itibaren Sabiha Gökçen ile Batum arasında karşılıklı tarifeli seferlerine başlıyor.
  • Rekabeti arttıracak havayolu şirketleri büyümeli.hayırlı olmasını dilerim.artmalı tüm meydanlara borajet uçuşları...
  • bu borajet batmamış mıydı? patron gene mi eline cebine attı.
  • borajet nasıl olduda bu kadar hızlı büyüyebiliyor
  • Bora Jet bir iki konuda daha doğru hamle yaparsa ki yapacak.. Yakındır üst sıralara yükselmesi. Bu haberle alakası olmadan yorum yapıyorum. Ama amatör ruhla profesyonel iş yapma kavramı başka bir şey.. Farkında olarak ya da olmayarak yapıyorlar. Uçuş ekibi de farklı yolcuları da.. Kendi fikrim; bana göre her otomobil markasının ve her otomobilin ayrı karakteri var. Bu sürücülerine de yansır.. Dikkat edin her segmentte her modelin sürücülerine ve/veya sahiplerine.. Genelde benzerlik gösterirler. Bu da benzer bir konu. Bora Jet ve Bora Jet Ekibi.. Bora Jet ve Bora Jet Müşterisi.. Kendimce tespitim şu ki; Bora Jet müşterisi destinasyon sebebiyle seçim yapmak durumu hariç ekip için onlarla uçmaya başladı.. Bir zamanlar diğer şirketlerde de benzer durumların yaşandığı gibi DEĞİL.. Aile gibi.. Kendileri gibi.. Allah doğru yolda yürüyenin yolunu açsın ne diyelim.. Bu arada şu platformda yaptığım ilk yorum. ..ki bu da yorum değil.. Biliyorum ki bunun da altına saçma sapan cevaplar yazacaklar olacaktır. Hiç problem değil. Sizlerde iyi ki varsınız.. Ne diyeyim... Ama lütfen biraz seviye..
  • Az once bilet fiyatlarina baktim ekim ayinda hafta ici ucusu gidis donus 930tl bundan sonra thy batum ucuslari icin asla pahali demem saskinim borajet ve soktayim fiyatlariniza
  • Insallah thy den uygun olur fiyatlari
  • thy bile ataturkten gidiş dönüş 550 tl ye uçururken kıçı kırık borajet saw dan gidiş-dönüş 950 tl fiyat veriyor bu aymazlık bu ne yaman çelişki atlasglobal bile tiflise gidiş dönüş 300 tl istiyor pegasus batuma 3 saatlik kutaisi ye gidiş dönüş 280 tl istiyor sen nerenin havayolusun borajet sanırsam kendini emirates veya luftansa ile kıyaslıyor nokta....
  • saw dan sinop,kütahya,ısparta seferlerinede başlasın borajet.saw dan hiç bir hava yolu uçmuyo buralara 100 kişilik uçaklar dolar bu hatlarda.ayrıca saw antalya seferi saati çok kötü ve seferleri çogatmalı.
  • Bizim yakada kumar oynayıp başka eğlencelerin tadına bakmalı, teşekkürler boracet bekle bizi batum
  • Hayırlı olsun
Borajet, hızla büyüyen uçuş ağına bir yenisini daha ekledi.

Son olarak Erbil’i Adana’ya bağlayan Borajet, 4 Eylül’den itibaren Sabiha Gökçen ile Batum arasında karşılıklı tarifeli seferlerine başlıyor.

Seferler her Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri Embraer E190 tipi uçaklarla gerçekleştirilecek.
Borajet Sabiha Gökçen'den Batum'a başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Hayırlı olsun ~ 9 yıl önce
Rekabeti arttıracak havayolu şirketleri büyümeli.hayırlı olmasını dilerim.artmalı tüm meydanlara borajet uçuşları...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayret ~ 9 yıl önce
bu borajet batmamış mıydı? patron gene mi eline cebine attı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
7-77 ~ 9 yıl önce
borajet nasıl olduda bu kadar hızlı büyüyebiliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nacizane bir iki cümle.. ~ 9 yıl önce
Bora Jet bir iki konuda daha doğru hamle yaparsa ki yapacak.. Yakındır üst sıralara yükselmesi. Bu haberle alakası olmadan yorum yapıyorum. Ama amatör ruhla profesyonel iş yapma kavramı başka bir şey.. Farkında olarak ya da olmayarak yapıyorlar. Uçuş ekibi de farklı yolcuları da.. Kendi fikrim; bana göre her otomobil markasının ve her otomobilin ayrı karakteri var. Bu sürücülerine de yansır.. Dikkat edin her segmentte her modelin sürücülerine ve/veya sahiplerine.. Genelde benzerlik gösterirler. Bu da benzer bir konu. Bora Jet ve Bora Jet Ekibi.. Bora Jet ve Bora Jet Müşterisi.. Kendimce tespitim şu ki; Bora Jet müşterisi destinasyon sebebiyle seçim yapmak durumu hariç ekip için onlarla uçmaya başladı.. Bir zamanlar diğer şirketlerde de benzer durumların yaşandığı gibi DEĞİL.. Aile gibi.. Kendileri gibi.. Allah doğru yolda yürüyenin yolunu açsın ne diyelim.. Bu arada şu platformda yaptığım ilk yorum. ..ki bu da yorum değil.. Biliyorum ki bunun da altına saçma sapan cevaplar yazacaklar olacaktır. Hiç problem değil. Sizlerde iyi ki varsınız.. Ne diyeyim... Ama lütfen biraz seviye..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
huzurdan ~ 9 yıl önce
çekilebilirsin. abi biraz dik dur ya okurken bile benim boynum eğildi
Sabırla... ~ 9 yıl önce
Yanıt zaten peşinen verilmiş. Biraz seviye demişim.. Biraz da saygı.. Her bireyin kendi fikrine zikrine saygı lütfen. Neden özellikle bu platformda her habere her yoruma muhalefet yorumlarla yanıt vermek için bekleyen insanlar var bilmiyorum. Ama size sadece tek kelime.. "SAYGI"
Basak ~ 9 yıl önce
Az once bilet fiyatlarina baktim ekim ayinda hafta ici ucusu gidis donus 930tl bundan sonra thy batum ucuslari icin asla pahali demem saskinim borajet ve soktayim fiyatlariniza

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aero ~ 9 yıl önce
Gerçekten Eylül ayında da 930 TL fiyat,git-gel.Bu nasıl bir ücret böyle.Pegasus ile Trabzon git-gel en iyi çözüm.
Basak ~ 9 yıl önce
Insallah thy den uygun olur fiyatlari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bişkek-manas ~ 9 yıl önce
thy bile ataturkten gidiş dönüş 550 tl ye uçururken kıçı kırık borajet saw dan gidiş-dönüş 950 tl fiyat veriyor bu aymazlık bu ne yaman çelişki atlasglobal bile tiflise gidiş dönüş 300 tl istiyor pegasus batuma 3 saatlik kutaisi ye gidiş dönüş 280 tl istiyor sen nerenin havayolusun borajet sanırsam kendini emirates veya luftansa ile kıyaslıyor nokta....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw ~ 9 yıl önce
saw dan sinop,kütahya,ısparta seferlerinede başlasın borajet.saw dan hiç bir hava yolu uçmuyo buralara 100 kişilik uçaklar dolar bu hatlarda.ayrıca saw antalya seferi saati çok kötü ve seferleri çogatmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Andolu yakası ~ 9 yıl önce
Bizim yakada kumar oynayıp başka eğlencelerin tadına bakmalı, teşekkürler boracet bekle bizi batum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000