16 Şubat 2015, Pazartesi 15:55:17

BORAJET ÖĞRETİM ÜYELERİNİ UÇURACAK

Borajet, Devlet üniversitelerinde çalışan tüm öğretim üyelerini 20 liraya uçuracağını duyurdu.
  • Reklam yapsınlar okullarda diye yapılmakta olan bir uygulama sanırım. Güvenlik resmi olarak ''Kemelist'' yazan Airport ailesine de teşşekkür ederim.
  • Olan ancak aylik 900 tl alan vatandasa olsun adamlarin aldigi para aylik 3 5 milyar ogrenciyi vatandasi dusunen yok yaziklar olsun
  • Bu yapılan indirim biz normal yolcuya ekstra maliyet olarak gelecek tabi. Aslında, belirledikleri bir gruba indirim yapıyoruz diye ortaya çıkıyorlar, ama olan geri kalan yolcuya oluyor. Ben bunu biraz haksız buluyorum açıkçası. Burada eğer öğretim görevlisine indirim olacak ise bunu devlet üstlenmeli havayolu değil, çünkü havayolunun üstlendiğini esasen ben yolcu olarak ödüyorum :( Şimdi buna bir sürü insan kızacak, ama adalet şart...
  • Arastirma gorevlisi, uzman olarak calisanlarda dahil mi
  • üniversite öğrencilerine yapaydın bari
  • izmire gitmek için inatla tercih ettiğim 3 seferden 2 si iptal oldu bedava bilet versen kaç yazar
  • Kapsam sadece devlet universiteleri calisanlari ile sinirli, bir de arastirma gorevlileri olsaymis daha faydali olurmus kanimca...
  • Orda calisanlarda zaten para var az cok...bencil vafizsizlara yapin inssat iscilerine yapin..1000 tl ile geciniyolar..
  • hadi ordan indirim miş 430 a bilet mi olut du devirde
  • Eğitime destek, tebrikler OG

Yeni bir kampanya başlatan Borajet, öğretim üyelerini 20 Lira'ya uçurma kararı aldı. 29 Mart'a kadar devam edecek olan kampanyanın İzmir, Adana, Çanakkale, Edremit, Trabzon ve Tokat uçuşlarında geçerli olacağı kaydedildi.

Borajet'ten yapılan açıklamada:

Devlet üniversitelerinde çalışan tüm öğretim üyelerimiz, İstanbul'dan İzmir, Adana, Çanakkale, Edremit, Trabzon ve Tokat'a sadece 20 TL'ye uçuyor. Artık üniversitelerimiz birbirine daha yakın! Gülümseyin, Türkiye'nin kaliteli havayolu Borajet ile uçuyorsunuz.

BORAJET ÖĞRETİM ÜYELERİNİ UÇURACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Hoca ~ 9 yıl önce
Reklam yapsınlar okullarda diye yapılmakta olan bir uygulama sanırım. Güvenlik resmi olarak ''Kemelist'' yazan Airport ailesine de teşşekkür ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hoca'ya ~ 9 yıl önce
Bilgi eksikliğiniz mi var yoksa art niyetlimisiniz anlayamadık. Devletin kurumunda görevli olanların hiç birisi bir şirketi, bir markayı önerme, reklamını yapma hakkına sahip değil. Her kim olursa olsun. Çünkü Rekabet yasası buna müsaade etmiyor. Bir hocanın da şikayet halinde başı belaya girebilecek bir konuda sırf 20 Tl. ye uçuyorum diye reklam yapacağına inanmak mümkün değil. Bence olsa olsa kendisi de Profesör olan Borajet' in sahibi meslekdaşlarına jest yapmıştır. Yine de helal olsun, ilmini feyzini daha rahat yaysınlar diye sunulmuş müthiş bir imkan. Aslında bu ülkenin ihtiyaçları için az bile. Rumuzunuzda yazdığınız gibi gerçekten de hoca iseniz, geleceğimiz hakkında tedirgin olduk bilesiniz.
Haca'ya'ya ~ 9 yıl önce
Niçin tedirgin oluyorsunuz. Türkiye'de havayolları yolcu bagajını kayıp ettiğinde ya da handling işletmelerinin bagajları sanki bir taş atarcasına konveyore ve holdlara attığını gördüğümde bunun montreal ve Varşova birleşik metnine aykırı olduğunu bildiğimiz halde havayolunun reklam için böyle bir uygulamaya gitiğini düşünmek mi tedirgin ediyor sizi... Yazık sadece kendinizi bir şeyler biliyor imiş gibi görmeniz.? Sizin gibi bir çalışan varsa Borajet'te ben Borajet ile ilgili öngörülerimi değiştirmem lazım derim.
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Olan ancak aylik 900 tl alan vatandasa olsun adamlarin aldigi para aylik 3 5 milyar ogrenciyi vatandasi dusunen yok yaziklar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazılım ~ 9 yıl önce
Yani tebrik ediyoruz aklınızı izanınızı. Bu ülkede tümünü bir araya getirsen bir toplantı salonu dolduracak kadar bile profesör bulamazsın. Ama bir nedenle becerisini geliştiremeyip 900Tl maaşa razı olanları toplasan milyonlarca. Ve sen zümrüt ile çakılı aynı gözle gördün. Bbravo. Eşitlikte böyle olmalı zaten di mi? O profesörün her yere koşuşturup ışığını bilgisini saçması gerekiyor ki diğerleri de feyz alsın. Borajetin sahibi müthiş bir vefa örneği göstermiş yine halkına dolaylı yoldan hizmet etmiş. Sana feyz alma fırsatı pek rastlamamış anlaşılan. Yazılımında sorun vardır belki. Aslında burada isim yazmak mecburi olmalı. Ki içimizdeki kıt akıllıları bilelim de kimin gelişimine nasıl faydamız olacak ise, ona göre üslup seçelim.
Yazılım'a ~ 9 yıl önce
Belli ki Borajet çalışanısın ne demek Profesör zümrüt ise işçi ne oluyor o zaman. Senin Profesör dediğin adamın seyahat masraflarını bilim yapmak için seyahat ediyorsa devlet zati karşılıyor. Neyin feyzinden bahsediyorsun açıkça burada yazanları küçük görmendense makul bir cevap bari verebilirsin. İsminde sana uygun bir şekilde verilmiş seni programlamışlar göndermişler.
adalet... ~ 9 yıl önce
Bu yapılan indirim biz normal yolcuya ekstra maliyet olarak gelecek tabi. Aslında, belirledikleri bir gruba indirim yapıyoruz diye ortaya çıkıyorlar, ama olan geri kalan yolcuya oluyor. Ben bunu biraz haksız buluyorum açıkçası. Burada eğer öğretim görevlisine indirim olacak ise bunu devlet üstlenmeli havayolu değil, çünkü havayolunun üstlendiğini esasen ben yolcu olarak ödüyorum :( Şimdi buna bir sürü insan kızacak, ama adalet şart...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kafa ~ 9 yıl önce
Neyin kafasını yaşıyorsun sen ya?
Re: Kafa ~ 9 yıl önce
Sayın "Kafa" başlıklı yorumcu; Hakaret etmeye "çalışmak" yerine anlatmayı deneyiniz. Eğer bu konuda düşünceniz farklı ve/veya bildiğiniz farklı ise, bunu anlatır iseniz biz de faydalanırız hem. Teşekkürler.
ars gir ~ 9 yıl önce
Arastirma gorevlisi, uzman olarak calisanlarda dahil mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arş gör ~ 9 yıl önce
Borajet'den alınan bilgiye göre kampanyaya araştırma görevlileri dahil değildir. Borajet neden kampanyaya araştırma görevlilerini dahil etmemiştir. Bilgisi olan var mı?
as ~ 9 yıl önce
üniversite öğrencilerine yapaydın bari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hadisene ~ 9 yıl önce
izmire gitmek için inatla tercih ettiğim 3 seferden 2 si iptal oldu bedava bilet versen kaç yazar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kapsam sadece devlet universiteleri calisanlari ile sinirli, bir de arastirma gorevlileri olsaymis daha faydali olurmus kanimca...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Orda calisanlarda zaten para var az cok...bencil vafizsizlara yapin inssat iscilerine yapin..1000 tl ile geciniyolar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
23 ~ 9 yıl önce
hadi ordan indirim miş 430 a bilet mi olut du devirde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Eğitime destek, tebrikler OG

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000