17 Şubat 2015, Salı 08:30:54

BORAJET İSTANBUL-SİİRT HATTINI AÇIYOR

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Siirt-Ankara uçak seferlerine ek olarak önümüzdeki ay Siirt-İstanbul uçak seferlerinin de başlatılacağını söyledi.
  • Bir de DENİZLİ'ye başlasa ... THY ve Pegasus'un eline kalan vatandaşlar uygun olmayan saatlerdeki seferlere mecbur bırakılıyorlar...
  • Piyasada Borajet kadar öngörülü bir şirket yok. ATR ile uçuyorlar bir bakıyoruz o anda THY'nin ATR ye ihtiyacı oluyor hemen uçaklarını kiralıyor. ERJ ler geliyor, bir bakıyoruz THY'nin ERJ ihtiyacı oluşuyor hemen bu uçaklar kiralanıyor. THY(Anadolujet)'in ihtiyacı olan uçakları tespit etmekte çok başarılılar. Benim merak ettiğim THY(Anadolujet) bu uçaklara çok ihtiyaç duyuyorsa neden kendisi kiralamıyor da, önce Borajet kiralıyor, THY de onlardan kiralıyor. Bu yolla maliyet yükselmiş olmuyor mu?
  • Touch down yapılabilir. (Siirt-Ankara-İstanbul)
  • Buraya meydan yapılmasını pek anlamış değilim. emniyet sınırlarını zorluyor açıkçası.45 km mesafede daha güvenli batman tercih edilebilirdi.. Borajet için hayırlı olmasını dilerim....
  • Fazla sürmez 2 aya kaldırır. Aç-kapa Artema Airlines hat açıp kapamada usta.
  • bORAJET BATTI BATIYOR DIYEN ONGORUSLU ARKADASLAR. NERDESINIZ?

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Siirt-Ankara uçak seferlerine ek olarak önümüzdeki ay Siirt-İstanbul uçak seferlerinin de başlatılacağını söyledi.

2014 yılında Siirt-Ankara karşılıklı olarak 322 uçuş seferleriyle 18 bin kişinin taşındığını belirten Vali Tutulmaz, Borajet uçak firmasıyla yaptığı görüşmede Ankara-Siirt uçak seferlerinin yanı sıra Siirt-İstanbul seferlerinin de başlatılması müjdesini aldığını, yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlanarak bir ay içinde bu seferlerin başlatılacağını belirtti.

Vali Tutulmaz, ayrıca Batman Havaalanı'nın 7 aylık tamiratta gireceğini bu nedenle Siirt Havaalanı'nda hareketlik beklediklerini sözlerine ekledi.

BORAJET İSTANBUL-SİİRT HATTINI AÇIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

haluk alan ~ 9 yıl önce
Bir de DENİZLİ'ye başlasa ... THY ve Pegasus'un eline kalan vatandaşlar uygun olmayan saatlerdeki seferlere mecbur bırakılıyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öngörülü Şirket ~ 9 yıl önce
Piyasada Borajet kadar öngörülü bir şirket yok. ATR ile uçuyorlar bir bakıyoruz o anda THY'nin ATR ye ihtiyacı oluyor hemen uçaklarını kiralıyor. ERJ ler geliyor, bir bakıyoruz THY'nin ERJ ihtiyacı oluşuyor hemen bu uçaklar kiralanıyor. THY(Anadolujet)'in ihtiyacı olan uçakları tespit etmekte çok başarılılar. Benim merak ettiğim THY(Anadolujet) bu uçaklara çok ihtiyaç duyuyorsa neden kendisi kiralamıyor da, önce Borajet kiralıyor, THY de onlardan kiralıyor. Bu yolla maliyet yükselmiş olmuyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Touch down yapılabilir. (Siirt-Ankara-İstanbul)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTCL/SXZ ~ 9 yıl önce
Buraya meydan yapılmasını pek anlamış değilim. emniyet sınırlarını zorluyor açıkçası.45 km mesafede daha güvenli batman tercih edilebilirdi.. Borajet için hayırlı olmasını dilerim....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BRJ ~ 9 yıl önce
Fazla sürmez 2 aya kaldırır. Aç-kapa Artema Airlines hat açıp kapamada usta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pabuç pahalı ~ 9 yıl önce
ATR ile çıraklık dönemini yaşadı.Embraer ile kalfalık dönemini yaşayacak.Artık eski hataları tekerrür etmez.
Çok güldüm ~ 9 yıl önce
BRJ sabah sabah çok güldürdün. "Artema Airlines". Bu arada kalfalık dönemine bu ekiplemi geçecek. Zahide hanım daha çok para yollar bu şirkete:)
BORAJET ~ 9 yıl önce
bORAJET BATTI BATIYOR DIYEN ONGORUSLU ARKADASLAR. NERDESINIZ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rt ~ 9 yıl önce
THY nin desteği olmaz ise çoktan batardı. Dört sene kar edemeden uçtunuz. siyasi olarak da ağlayan adam shgm ile bağlarınızı kurdu. (nokta)
ısrarcı ~ 9 yıl önce
Sayın rt thy herhangi bir desteği yok borajet teklif sunmuyor benim uçağımı kirala diye siyasi hiç bir yatırımı yok olmadı olmuycakta bu arada 2 ay sonra 5.yılını kutluycak sizleride bekleriz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000