21 Mart 2013, Perşembe 09:29:15

BORAJET İLE BEŞİKTAŞ ARASINDA BÜYÜK İŞBİRLİĞİ

Beşiktaş hem deplasman masraflarını düşürmek, hem de para kazanmak için Borajet ile işbirliği yapacak. Kara Kartallar bu kapsamda uçak almanın planlarını yapıyor. İşte detaylar...
  • Bu yorumlarin hepsi hem spor hem de havacilik camiasi adina utanc verici ne de olsa agzi olan konusuyor.. Besiktas 4 buyuklerden birisi borajette turkiyenin ilk ve tek bolgesel havayolu sirketi cahilligin luzumu yok
  • BJK yanlızca futbol kulübünden oluşmuyor. Bunun yanında basketbol, veleybol vs takımlarıda var. THY bunların hepsine sponsormu? Zannetmiyorum. Bu takımların gittiği her yere ATR inebilir. Futbol takımı dışındaki takımlarında masrafları göz önünde bulundurularak alınmış bir karar olduğunu düşünüyorum. Bu kararın BJK yi küçültmeyip aksine büyüteceğini düşünüyorum. Hangi kulübün uçağı var????
  • Ulaşım ve haberleşmenin, ekmek gibi su gibi önemli olduğu bir çağda bir Galatasaraylı olarak Beşiktaşın bu girişimini ayakta alkışlıyorum. ATR' lere gelince yok 8 miş, yok 9 muş, yahu okumadan bilmeden ayıp oluyor. Bari internetten haberin var, klavyede kullanabiliyorsun prof google yaz kaç para bu uçak diye çıkıyor. http://www.ainonline.com/aviation-news/paris-air-show/2011-06-19/paris-2011-atr-72-600-debuts-paris-air-show-easa-certification-hand Linki al adres çubuğuna yapıştır. 2011 paris airshow da 22,7 M $ diye yazmışlar. Bu sıfırı tabi. Türk SHGM' si 10 yaşın üzerindeki uçakların ülkeye getirilmesine izin mi veriyor a akıllı. Alitalia Express kapatıldığında uçaklarını sattı. Uçaklardan birkaçını Borajet aldı diye duyduk. Tüm bakımlarını onarımlarını yapıp uluslararası geçerli uçabilirlik lisansını almışlar. Sen de bul o fiyata her takım için alsınlar. Şimdi hem bu milletin, hem de spor takımlarının bu nimettten faydalanması lazım. Fener ve Galatayı da bekliyoruz.
  • Besiktas´lı cok biliyorsan git anlaşmaları kendin yap BORAJET dediğin firmanın bugün ülkemizde 1 milyar dolara yakın yatırımları var. Bu arada sen 1 tane uçak alabiliyorsan sen al da görelim
  • thy hakkini arasin sponsorluk icin verdigi paralari geri alsin.borajet nedir ya. dolmus firmasi birde 2nci el ucagi 22 milyon demisler. 22 milyon dolar ile kac saatlik ucak kiralanir kimse hesapladimi bu kadar sacma yatirim olmaz. haftada 1 kere oda denk gelirse kullanilacak yatirima bak.bu besiktasin yeni baskanida eskisi gibi 'uyanik' cikti
  • Sonuç farketmez sıfır uçakta 10 yıllık uçakta arıza yapar.Yakışır:)
  • Besıktas için çok kotu bır adım bu kadar feda olmaz . Anadolu klubu gıdıp anlaşsın borajetle . Tam feda olmuş (. Bu iş olmaz borajet in reklamı olmus )
  • Besiktas bu kadar sacma yönetiliyor olamaz, THY ile olan sponsorluk anlasmasi ne olacak. Hem dünya klubü olacaz diyorlar, sonra gidip Bora Jet´le anlasma yapiyorlar, anlasilir gibi degil.!!!! Baska klübler gitsin dev hava yollariyla anlasmalar yapsin, sizde gidin Bora Jet´le anlasin. iyi uykular Besiktas!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Besiktas icin saçma bir hamle degilmi. Ciddi para. besiktas bu uçağın kullanım süresinde bu parayı deplasman uçuşlarına harcamaz . Maddi acıdan cok saçma bir hamle .
  • ATR ler 7-9 milyon dolar civarında vede 2 ci el hepsi. üretimler artık fransada atr-600 üzerine bu eskı modeller ayrıca 22 milyon değil . ATR -72-600 ler bile o değerde değil .bu kadar abartmayın.bjk için hayırlı olsun .umarım borçlarımıza faydası olur.

Bu sezon bir çok giderleri kısarak mali anlamda yeniden yapılanma içerisine giren Beşiktaş Yönetimi, uçak satın alarak yatırım yapmak istiyor. Siyah-beyazlı yönetim, göze lüks gelen böylesine bir harcamayla, futbol, basketbol, hentbol ve voleybol takımlarını deplasmanlara götürerek, ulaşım bedelini azaltacak.

Bir süredir sektöründe yer alan BoraJet'in sahibi Yalçın Ayaslı ile görüşen Başkan Fikret Orman, önümüzdeki günlerde kulübü uçak sahibi yapacak anlaşmaya imza atacak. 22 milyon dolar değerindeki ATR 72-500 model 66 kişilik uçağın, 4.5 milyon dolarlık kısmını kendisi ödeyecek olan Beşiktaş, bunun dışında bir para vermeyecek. Çeşitli reklam anlaşmaları karşılığında geri kalan kısmına ödeme yapmayacak olan siyah-beyazlılar, uçağı kullanmadığı dönemlerde ise, BoraJet'e kiralayabilecek.

Milliyet'te yer alan habere göre; Önümüzdeki sezon için planlanan bu anlaşmaya rağmen, BoraJet yönetiminin Nisan ayından itibaren, Beşiktaş'ı kalan deplasmanlarda bedava uçuracağı ortaya çıktı. Kısa mesafeli uçuşlar için ideal olan ATR 72-500 uçağıyla yurt içi ve yurt dışı deplasmanlarına gidecek olan Kartal, Bursaspor ve Eskişehirspor gibi deplasmanlara da bu uçakla ulaşacak.

İSMİ NE OLACAK?

Uçağı sezon bitiminde devralması beklenen Beşiktaş Yönetimi, uçağı Kara Kartal şeklinde boyatacak. BoraJet logosunun da yer alacağı uçağın ismi ise henüz netleşmedi. Yönetimin büyük çoğunluğu, uçağın üzerinde Beşiktaş logosunun zaten var olacağını söyleyerek, uçağa Beşiktaş tarihine geçmiş efsanelerden birinin isminin verilmesi üzerinde görüş birliğine vardığı bildirildi.

BORAJET İLE BEŞİKTAŞ ARASINDA BÜYÜK İŞBİRLİĞİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Ayip ~ 11 yıl önce
Bu yorumlarin hepsi hem spor hem de havacilik camiasi adina utanc verici ne de olsa agzi olan konusuyor.. Besiktas 4 buyuklerden birisi borajette turkiyenin ilk ve tek bolgesel havayolu sirketi cahilligin luzumu yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akıllıca ~ 11 yıl önce
BJK yanlızca futbol kulübünden oluşmuyor. Bunun yanında basketbol, veleybol vs takımlarıda var. THY bunların hepsine sponsormu? Zannetmiyorum. Bu takımların gittiği her yere ATR inebilir. Futbol takımı dışındaki takımlarında masrafları göz önünde bulundurularak alınmış bir karar olduğunu düşünüyorum. Bu kararın BJK yi küçültmeyip aksine büyüteceğini düşünüyorum. Hangi kulübün uçağı var????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akıllıca ~ 11 yıl önce
Ulaşım ve haberleşmenin, ekmek gibi su gibi önemli olduğu bir çağda bir Galatasaraylı olarak Beşiktaşın bu girişimini ayakta alkışlıyorum. ATR' lere gelince yok 8 miş, yok 9 muş, yahu okumadan bilmeden ayıp oluyor. Bari internetten haberin var, klavyede kullanabiliyorsun prof google yaz kaç para bu uçak diye çıkıyor. http://www.ainonline.com/aviation-news/paris-air-show/2011-06-19/paris-2011-atr-72-600-debuts-paris-air-show-easa-certification-hand Linki al adres çubuğuna yapıştır. 2011 paris airshow da 22,7 M $ diye yazmışlar. Bu sıfırı tabi. Türk SHGM' si 10 yaşın üzerindeki uçakların ülkeye getirilmesine izin mi veriyor a akıllı. Alitalia Express kapatıldığında uçaklarını sattı. Uçaklardan birkaçını Borajet aldı diye duyduk. Tüm bakımlarını onarımlarını yapıp uluslararası geçerli uçabilirlik lisansını almışlar. Sen de bul o fiyata her takım için alsınlar. Şimdi hem bu milletin, hem de spor takımlarının bu nimettten faydalanması lazım. Fener ve Galatayı da bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Besiktas´lı ya ~ 11 yıl önce
Besiktas´lı cok biliyorsan git anlaşmaları kendin yap BORAJET dediğin firmanın bugün ülkemizde 1 milyar dolara yakın yatırımları var. Bu arada sen 1 tane uçak alabiliyorsan sen al da görelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
d ~ 11 yıl önce
thy hakkini arasin sponsorluk icin verdigi paralari geri alsin.borajet nedir ya. dolmus firmasi birde 2nci el ucagi 22 milyon demisler. 22 milyon dolar ile kac saatlik ucak kiralanir kimse hesapladimi bu kadar sacma yatirim olmaz. haftada 1 kere oda denk gelirse kullanilacak yatirima bak.bu besiktasin yeni baskanida eskisi gibi 'uyanik' cikti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Orhan ~ 11 yıl önce
Sonuç farketmez sıfır uçakta 10 yıllık uçakta arıza yapar.Yakışır:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu iş olmaz ~ 11 yıl önce
Besıktas için çok kotu bır adım bu kadar feda olmaz . Anadolu klubu gıdıp anlaşsın borajetle . Tam feda olmuş (. Bu iş olmaz borajet in reklamı olmus )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Besiktas´li ~ 11 yıl önce
Besiktas bu kadar sacma yönetiliyor olamaz, THY ile olan sponsorluk anlasmasi ne olacak. Hem dünya klubü olacaz diyorlar, sonra gidip Bora Jet´le anlasma yapiyorlar, anlasilir gibi degil.!!!! Baska klübler gitsin dev hava yollariyla anlasmalar yapsin, sizde gidin Bora Jet´le anlasin. iyi uykular Besiktas!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bjk icin yanlis ~ 11 yıl önce
Besiktas icin saçma bir hamle degilmi. Ciddi para. besiktas bu uçağın kullanım süresinde bu parayı deplasman uçuşlarına harcamaz . Maddi acıdan cok saçma bir hamle .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bjklı ~ 11 yıl önce
ATR ler 7-9 milyon dolar civarında vede 2 ci el hepsi. üretimler artık fransada atr-600 üzerine bu eskı modeller ayrıca 22 milyon değil . ATR -72-600 ler bile o değerde değil .bu kadar abartmayın.bjk için hayırlı olsun .umarım borçlarımıza faydası olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Borajet ~ 11 yıl önce
ATR ler hakkında ve Borajet hakkında ne biliyorsunuz bilmem ama uçaklar sıfır uçaklardır.Eski dediğiniz uçağın en eskisi bir araştırın isterseniz sizin gibi örümcek beyinler aslında bişey demek anlamsız.Çok ucuzsa eminim 1 tanedir sizin vardır!!
hepsi sıfır mı? ~ 11 yıl önce
Kaç tanesi sıfır yada sıfırdan anladığınız nedir? Tamam birisi sıfır ona diyecek bir şey yok taaaaaa diper 4 tanesi nasıl sıfır. Hee diğer 4 tanesi gerçekten sıfır "0" olabilir.
bjklı ~ 11 yıl önce
örümcek kafalı sözünü kullanan kişi senin fiyatın bedeli belli yalakalık ..piyasadanda haberın yok.bjk uçağa ıhtiyacı yok .ayrıcada bu tarz reklamları bjk tan zıyade senin üslenmen niye .şu sıfır uçak olduğunuda belgele ozaman lafla herkes sıfır dan bahseder.siz sıfırın ne oldugunu öğrenın .bu kadar celallenme .olurmu ..yazılarındada saygılı olmayıda öğren ..teşekürler..
Borajet ~ 11 yıl önce
Piyasandan kimin haberi yok ortada ben bu piyasanın içindeyim.belgelemeye gerek yok atıp tutmadan bu işlere meraklıysan araştırıp görürsün.Saygıdan bahsedip yakala diyen birine de zaten söylenecek pek laf yoktur.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000