28 Mayıs 2016, Cumartesi 12:16:59

Borajet Havayolları silah bıraktı!

Borajet Havayolları, ruhsatlı silah taşınmasını geçici olarak durdurduğunu açıkladı.
  • Borajet silah tasimiyor demekki guvenlik zaafiyeti var turkiyede faaliyet gosteren firmalar tasiyor borajet tek olarak tasiyamiyor acil incelenmeli bu durum.guvenlik zaafiyeti akla geliyor borajet e binmek sanirim akil kari degil zaafiyet varsa
  • İşçiler aç maaş yok yemek yok harciyah yok Borajet Titanik gibisin
  • Borajet kendi başına değil THY'nin desteğiyle büyümüştür ve şuan elindeki kaymaklı hatlarda uçabilmektedir. Alternatifi olmayan ve eline al bu hatları sen uç diyen bir firma böyle bir kararı kafasına göre alamaz. Özellikle asker ve polisler o silahı keyfi için taşımıyor sonuçta. Biran önce bu karardan vazgeçmelidir firma, yada THY tarafından kulağı çekilmelidir..
  • Unuttukları bişey var asker polis olmazsa borajette olmaz.
  • camatoty a Yav kardeşim yolcu bunu bilmez.Gırtlaktan sallama,parasını verir uçar.Silahını da taşımak zorundasınız.(Köpeğini taşıdığınız yolcular gibi)Nerenın havayolu şirketisiniz?Yok kuralmış.şuymuş.buymuş.Silah taşıma arkadaşım doğru demiş.KOMPARTIMANa yüklenir silah.Sen kesin alakasız ya şef ya da müdürsün borajette :)))Kaptana silahı götürde gör bakalım napıyo ne diyo sana :))
  • Havayollarının kendi belirledikleri kurallar vardır, yolcu bileti satın aldığı takdirde bu kuralları kabul etmiş sayılır. .ister asker ister polis veya kanunlar çerçevesinde üzerinde silah taşıma ruhsatı olan şahıs uçağa binmeden silahın havalimanında silah teslim masasına teslim etmek zorundadır, tutanak karşılığında silahını görevli polis memuruna teslim eder, silahını kontrol eder ve teslim eder ve karşılığında tutanak belge alır. .sonrasında uçağı biner silah bir kapalı kılıf içinde Kokpitte kaptan teslim edilir uçağın indiği havalimanında yine silah teslim masasına verilir, yolcu da elindeki tutanakla beraber kimliğini ve silah taşıma ruhsat belgesini de göstererek silahını kontrol eder ve imza karşılığı teslim alır. .Havayolu kendi aldığı karar gereği silah taşıma der o kadardır. .Bu havayolu nun almış olduğu karardır. Saygı duyulur..Eğer resmi olarak silah taşıma Belgen varsa da başka ile havayolu gideceksen hangi havayolu silahını kabul edecek onunla uçarsin. .
  • Şirket gözene parasını ödeyemediğinden diye düşünüyorum
  • Calibre elde galdı uçamayacıgh gari
  • Yapçak bişey yok çetoo...

Bölgesel havayolu şirketi Borajet, uçakla silah taşıma uygulamasını durdurduğunu açıkladı.

Belirli bir prosedür çerçevesinde ruhsatlı silahların taşınmasını sağlayan Borajet’in bu kararına herhangi bir gerekçe gösterilmedi. 

Borajet’in silah taşıma işini geçici olarak durdurduğu ve ilerleyen süreçte yeniden başlayabileceği de belirtildi.

AirportHaber

Borajet Havayolları silah bıraktı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

Tasiyici ~ 8 yıl önce
Borajet silah tasimiyor demekki guvenlik zaafiyeti var turkiyede faaliyet gosteren firmalar tasiyor borajet tek olarak tasiyamiyor acil incelenmeli bu durum.guvenlik zaafiyeti akla geliyor borajet e binmek sanirim akil kari degil zaafiyet varsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Feto ~ 8 yıl önce
İşçiler aç maaş yok yemek yok harciyah yok Borajet Titanik gibisin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aaaa ~ 8 yıl önce
Herkesin Keyfi Yerinde görünüyo oysaaa
feto ~ 8 yıl önce
Sen teknikmisin?Uçağın kuyruğunda başla yemeye acligini bastirsin
borajet ~ 8 yıl önce

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bora kim? ~ 8 yıl önce
Borajet kendi başına değil THY'nin desteğiyle büyümüştür ve şuan elindeki kaymaklı hatlarda uçabilmektedir. Alternatifi olmayan ve eline al bu hatları sen uç diyen bir firma böyle bir kararı kafasına göre alamaz. Özellikle asker ve polisler o silahı keyfi için taşımıyor sonuçta. Biran önce bu karardan vazgeçmelidir firma, yada THY tarafından kulağı çekilmelidir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kim kim ~ 8 yıl önce
Bu yazdıklarından belli ki, kendinin bir paranoya yaşadığını bilemiyorsun ama bil ki oylesin :)
Polis ~ 8 yıl önce
Unuttukları bişey var asker polis olmazsa borajette olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB li ~ 8 yıl önce
camatoty a Yav kardeşim yolcu bunu bilmez.Gırtlaktan sallama,parasını verir uçar.Silahını da taşımak zorundasınız.(Köpeğini taşıdığınız yolcular gibi)Nerenın havayolu şirketisiniz?Yok kuralmış.şuymuş.buymuş.Silah taşıma arkadaşım doğru demiş.KOMPARTIMANa yüklenir silah.Sen kesin alakasız ya şef ya da müdürsün borajette :)))Kaptana silahı götürde gör bakalım napıyo ne diyo sana :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroty ~ 8 yıl önce
Havayollarının kendi belirledikleri kurallar vardır, yolcu bileti satın aldığı takdirde bu kuralları kabul etmiş sayılır. .ister asker ister polis veya kanunlar çerçevesinde üzerinde silah taşıma ruhsatı olan şahıs uçağa binmeden silahın havalimanında silah teslim masasına teslim etmek zorundadır, tutanak karşılığında silahını görevli polis memuruna teslim eder, silahını kontrol eder ve teslim eder ve karşılığında tutanak belge alır. .sonrasında uçağı biner silah bir kapalı kılıf içinde Kokpitte kaptan teslim edilir uçağın indiği havalimanında yine silah teslim masasına verilir, yolcu da elindeki tutanakla beraber kimliğini ve silah taşıma ruhsat belgesini de göstererek silahını kontrol eder ve imza karşılığı teslim alır. .Havayolu kendi aldığı karar gereği silah taşıma der o kadardır. .Bu havayolu nun almış olduğu karardır. Saygı duyulur..Eğer resmi olarak silah taşıma Belgen varsa da başka ile havayolu gideceksen hangi havayolu silahını kabul edecek onunla uçarsin. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Silah taşıma ~ 8 yıl önce
Kuralları genelde doğru anlatmışsiniz ancak silah kaptana teslim edilmez. Kargo da taşınır.
Tasiyici ~ 8 yıl önce
Sevgili dost hizmet keyfiyeti olmaz tuketici kanunu bunu yasaklamistir,bu firma bilet alanlarin karar tarihinden oncekilerin.magduriyetini gidermeldir, adam bileti bir ay once almis ve hava limaninda bu durumu.ogreniyor.sasirtici bir durum.olur yolcu magdur olur hesabini buna gore yaptiysa ucus saati vbg,bir mesaj dahi atilmiyorsa karardan sonra bu dusunulmeli ,bora jet musteriye saygili degil durum.bunu gosterir
Money ~ 8 yıl önce
Şirket gözene parasını ödeyemediğinden diye düşünüyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne olir yahhu ~ 8 yıl önce
Calibre elde galdı uçamayacıgh gari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CETOO ~ 8 yıl önce
Yapçak bişey yok çetoo...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
7 ~ 8 yıl önce
Vardır Çetonun yapacak bişeyi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000